ManUtdFanatics Fantasy Játék 2024/25

Lassan elindul a következő szezon, addig is a fantasy világába kalauzolnánk el titeket!


Bizonyára már Tii is nagyon várjátok, hogy útjára induljon a labda az új szezonban. Reméljük a Community Shielden ismét sikerül majd borsot törni a városi rivális orra alá, ezzel megalapozva a tavalyinál egy sokkal jobb idényt a United számára.

 

 

 

A szezon rajtjáig már nincs sok hátra, addig is érdemes árgus szemmel figyelni az átigazolási piacot. Kíváncsian várom, hogy Yoro és Zirkzee mire lesz képes a Unitedben. Azon is lehet morfondírozni, hogy érdemes-e bármelyik játékost már most betenni a fantasy csapatba? Ha jól sikerülne a szezon rajtja, akkor biztos gyorsan emelkednének az áraik. Természetesen a fantasy világában nem csak United játékosokból áll senkinek a csapata, így érdemes alternatívákat keresni a többi csapat háza táján. Egy dologgal azonban még adósok maradtunk a tavalyi bajnoksággal kapcsolatban:

 

Eredményhirdetés  2023/24

 

A tavalyi évben ismét rekordot döntöttünk a regisztrált menedzserek számában a ManUtdFanatics.hu játékában. Nem kevesebb, mint 515 ember próbálta ki magát a saját kis ligánkban. Végig nagyon szoros küzdelmet láthattunk a bajnokságban. Végül Nádasdi László ért be elsőként a célba, közvetlenül mögötte a korábbi győztesünk Nagy Attila igyekezett nyomást gyakorolni a végső győztesre. A dobogó legalsó fokára Bertók Bence ért oda. A top 10 játékos is büszke lehet magára, hiszen nagy kihívás a fantasy játék, talán a legnagyobb dolog benne, hogy ne adja fel az ember év közben. Hétről hétre meg kell ugyanis méretni a többi játékos ellen.

 

 

Gratulálunk a győztesnek ezúton is! Ha úgy gondolod, hogy ez az eredmény neked is simán menne, akkor itt a lehetőség csatlakozni a bajnokságunkhoz.

 

 

Csatlakozási lehetőségek

 

https://fantasy.premierleague.com/leagues/auto-join/t8ylc4

vagy ha csak simán a kódot használnád: t8ylc4

 

Várunk mindenkit sok sok szeretettel az idei évben is, amelynek a fődíja ezúttal is egy Manchester United hazai mez! :)  Az alábbi képen a tavalyi év győztesét láthatjátok a megérdemelt jutalmával.

 

 

 


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!