Hivatalos Yoro mezszáma

A klub megerősítheti, hogy az új szerzemény, Leny Yoro viseli majd a 15-ös számú mezt a Manchester Unitedben.


A védő, aki csütörtökön csatlakozott a Vörös Ördögökhöz a francia Lille-től, a mai napon - amikor Erik ten Hag legénysége a Rangers ellen lép pályára - életében első alkalommal szerepelhet a hússzoros angol bajnokcsapatban.


 
Yoro Erik ten Hag 26 fős keretében kapott helyet a Murrayfieldben rendezendő felkészülési barátságos mérkőzésre, melyre szombat reggel indult el a manchesteri csapat.

 

Yoro a 15-ös számot viselte a Lille-nél, és szerencsére az Old Traffordon is szabad volt, mióta Sergio Reguilon kölcsönjátéka januárban véget ért.
 

Reguilon előtt egy másik kölcsönjátékos, Marcel Sabitzer viselte ezt a mezt, míg az utolsó állandó tulajdonos az akadémián végzett Andreas Pereira volt, aki 2022-ben távozott a Fulhamhez.

 

A 15-ös mezben szerepelt még Adnan Januzaj és Daley Blind.


Kétségtelenül a legikonikusabb Vörös Ördög, aki ezt a számot viselte, Nemanja Vidic, aki nyolc zseniális, harcos manchesteri év alatt a magáénak érezte.
 

A szerb a szám szinonimájává vált, akárcsak Roy Keane a 16-osnak, és minden United-szurkoló reméli, hogy a 18 éves Yoro az elkövetkező években is pozitív hatással lesz a klubra.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!