Az Arsenal ifjú gólvágójára fáj a United foga

A Manchester Unitednél lépéseket tettek annak érdekében, hogy szerződtessék az ifjú csatárt, Chido Obi-Martint, miután az inas szerződése lejárt az Arsenalnál.


A 16 éves játékos a hét elején meg is látogatta a klub edzőkomplexumát Carringtonban, majd a felek tárgyaltak is egy esetleges átigazolásról.

 

Az Arsenalnál úgy érzik, hogy korrekt ajánlatot tettek Obi-Martinnak a maradásra, akinek a következő megállapodása egy ifjúsági szerződés lehet, mielőtt 17. születésnapjának betöltésekor megkötheti első profi kontraktusát.

 

A támadó már egyértelműen eldöntötte, hogy távozik az Ágyúsoktól és a United is egyike azon kluboknak, akik érdeklődnek iránta, azonban a Manchester City nincs ezen együttesek között.

 

Obi-Martin még 2022-ben, a dán KB gárdjától igazolt Londonba és korosztályos szinten nagyon jó benyomást tett.

 

 

Angol és dán ifjúsági válogatottsága mellett 10 gólt szerzett tavaly novemberben, amikor az Arsenal 14-3-as győzelmet aratott a Liverpool U16-os csapata felett.

 

A fővárosiak U18-as csapatában a tavasszal pedig négy-négy találatot jegyzett a Crystal Palace és a Fulham, ötöt a West Ham United és hetet a Norwich City ellen.

 

Az U18-asok színeiben lejátszott 17 bajnoki mérkőzésén összesen 29 alkalommal volt eredményes.

 

Dánia színeiben három csoportmérkőzésen két gólt szerzett a 2024-es, U17-es Európa-bajnokság selejtezőtornáján.


The Athletic

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!