A United meccsnapi kerete a Rangers ellen

Erik ten Hag 26 fős meccsnapi keretet nevezett a Manchester United ma délutáni, Rangers elleni felkészülési mérkőzésére.


A glasgow-iak elleni találkozó már a második lesz a United nyári programjában, azt követően, hogy hétfőn 1-0-s vereséget szenvedtek a Rosenborg elleni nyitány alkalmával.

 

Az Edinburgh-ben rendezendő mérkőzésre több olyan játékos is útra kelhetett, akik Trondheimben még nem állhattak menedzserük rendelkezésére.

 

Köztük van az újdonsült igazolás, Leny Yoro is, aki ma délután először öltheti magára a United vörös mezét, miután csütörtökön hivatalossá vált, hogy ő a manchesteriek második nyári szerzeménye.

 

Azt követően, hogy a Lille-től való leigazolásának végére pont került, a fiatal bekk pénteken már együtt is edzett új csapattársaival Carringtonban.

 

 

Yoro mellett csatlakozik majd a kerethet Amad, Andre Onana és Jadon Sancho is, akik első játékperceiket kaphatják, ha pályára küldik őket a Murrayfielden, miután hétfőn még nem utaztak el Norvégiába.

 

Antony, Victor Lindelöf és Marcus Rashford kisebb problémák miatt ezt a mérkőzést kihagyni kényszerülnek. Harry Maguire szintén hiányozni fog, de ezen a héten már végig tudott edzeni, így jó úton jár, hogy maga mögött hagyja korábbi sérülését és maximális erőnléti állapotba kerüljön. Tyrell Malacia folytatja rehabilitációs programját Carringtonban, ahol szintén vele együtt készülhet majd Scott McTominay is, aki csak nemrég tért vissza az Európa-bajnokságot követő szabadságáról és még fel kell vennie a ritmust.

 

HIVATALOS UTAZÓ KERET

KAPUSOK

Dermot Mee
Andre Onana
Radek Vitek

VÉDŐK

Sonny Aljofree
Harry Amass
Rhys Bennett
Jonny Evans
Will Fish
Louis Jackson
Sam Murray
Habeeb Ogunneye
Maximillian Oyedele
Aaron Wan-Bissaka
Leny Yoro

KÖZÉPPÁLYÁSOK

Casemiro
Toby Collyer
Jack Fletcher
Hannibal
Samuel Mather
Mason Mount
James Scanlon

TÁMADÓK

Amad
Ethan Ennis
Joe Hugill
Jadon Sancho
Ethan Wheatley


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!