Zirkzee: Ezért csatlakoztam a Unitedhez

Joshua Zirkzee elárulta, hogy miért csatlakozott a Manchester Unitedhez.


A holland válogatott játékos remek szezont tudhat maga mögött a Bologna csapatával, melyet követően számos klub érdeklődését felkeltette. Az Európa-bajnokságot megjárt és éppen pihenőjét töltő 23 éves játékos aláírását azonban igen hamar bezsebelték a Vörös Ördögök és Joshua hamarosan csatlakozik majd újdonsült társaihoz.

 

"Nagyon bízom a döntésemben és jó megérzéseim vannak ezzel a lépéssel kapcsolatban" - mondta a klubmédia riporerének, Steve Bartramnak az interjúja során. "Nem volt nehéz döntés. Nagyon szeretem a Bolognát, de a Manchester United érdeklődése nagyon jó érzést keltett bennem."

 

"Bízom benne, hogy minden úgy fog történni, ahogy elterveztük."

 

"Igazi hullámvasút volt az elmúlt pár hét. Nagyon jó tapasztalatokat szereztem és nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek. Nyilvánvaló, hogy a Manchester Unitedhez való igazolásom nagyon pozitív dolog számomra."

 

 

"Alig várom, hogy elkezdhessem itt folytatni azt, amit az előző szezonban csináltam. Csakis abban reménykedem, hogy minden nap képes leszek fejlődni és kihozni magamból a lehető legjobbat."

 

Zirkzee most újratölti a lemerül akkumulátorokat, de már alig várja, hogy beilleszkedjen az új környezetbe, hogy felvegye a Vörös Ördögök szerelését és pályára léphessen az Old Traffordon.

 

"Nagyon örülök, hogy itt lehetek" - tette hozzá. "Úgy gondolom, hogy ez a világ legnagyobb klubja, szóval alig várom, hogy elkezdődjön a munka, megismerhessek mindenkit és elkezdhessem itteni utam. Nagyon-nagyon izgatott vagyok."

 

"Most rövid szünetre megyek, próbálok kicsit lazítani, majd visszaérek Manchesterbe és belekezdek a munkába."

 

"Az Old Trafford egy őrületes hely. Alig várom, hogy pályára léphessek. Nagyon-nagyon izgatott vagyok és motivált."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!