Maguire egyre közelebb a visszatéréshez

Harry Maguire egyre közelebb kerül a sérüléséből való visszatéréshez, miután felgyorsította rehabilitációs programját Carringtonban.


A védő nem utazott el a csapattal a hétfői, Rosenborg elleni első felkészülési mérkőzésre, de a saját felépülési tervének részeként egyénileg edz az edzőpályánkon.

 

Kamerák a hét elején rögzítették a 31 éves játékost a gyepen, Tyrell Malacia mellett, aki szintén a saját edzésprogramját végzi.

 

Maguire legutóbb az április végi, Burnley elleni 1-1-es Premier League-döntetlen alkalmával játszott a Vörös Ördögöknél, egy héttel azelőtt, hogy a klub közleménye megerősítette, a játékos izomsérülést szenvedett.

 

Emiatt a probléma miatt nem léphetett pályára a United színeiben a szezon hátralévő részében, beleértve a Manchester City elleni emlékezetes FA-kupa-döntős diadalt is.

 

 

Maguire bekerült Gareth Southgate angol menedzser bő keretébe a 2024-es Európa-bajnokságra, de nem került be a végleges keretbe, mivel az Instagramon elárulta, hogy nem tudta leküzdeni a vádlisérülését.

 

Ám alig néhány nappal az Euróba-bajnokság befejezése után - ahol válogatott csapattársai a döntőben szűk vereséget szenvedtek Spanyolországtól - úgy tűnik, hogy ötös számú játékosunk egyre közelebb kerül ahhoz, hogy visszatérjen a teljes értékű edzésmunkához.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!