Mikor térhet vissza McTominay?

A Manchester United középpályása, Scott McTominay várhatóan szerdán visszatér Carringtonba, így szombaton akár már számításba vehető is lehet a Rangers elleni felkészülési mérkőzésen.


Így a skót válogatott játékos hazája fővárosában, a Scottish Gas Murrayfield-en léphetne pályára a magyar idő szerint 17 órakor kezdődő találkozón.

 

A saját nevelésű középpályás lesz az első olyan visszatérő játékos a Vörös Ördögök keretébe, aki részt vett a 2024-es Európa-bajnokságon, miután Steve Clarke legénysége már a csoportkört követően búcsúzni kényszerült. Németországban Scott szerezte egyetlen találatukat, amikor egy megpattanó lövése a hálóban kötött ki a Svájc ellen 1-1-es döntetlenre végződött találkozón.

 

Őt követi majd a dánok duója, Christian Eriksen és Rasmus Hojlund, akik így ott lehetnek majd az Amerikai Egyesült Államokban rendezendő felkészülési túrán is.

 

"Szerdán Scott visszatérésével indul a keret tagjainak visszaszállingózása" - mondta Erik ten Hag újságírói kérdésekre válaszolva a Trondheimben a Rosenborg ellen felkészülési meccsen elszenvedett 1-0-s vereséget követően.

 

 

"Aztán jövő héten Rasmus Hojlund és Christian Eriksen fogja őt követni, így ők ott lesznek majd a túrán is."

 

Az angol válogatott párosa, Luke Shaw és Kobbie Mainoo egészen a kontinenstorna fináléig menetelt és végig velük volt a kapusok edzésmunkáját segítendő Tom Heaton is. Altay Bayindir, Diogo Dalot és Bruno Fernandes is még a tornát követő szabadságukat töltik jelenleg.

 

Lisandro Martinez, Alejandro Garnacho és Facundo Pellistri a Copa American voltak érdekeltek az elmúlt hetekben, míg az új igazolás, Joshua Zirkzee is a lemerült elemeket tölti azt megelőzően, hogy edzésbe állna, miután ő pedig Hollandiával szerepelt az Eb-n.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!