Ten Hag reakciója a Rosenborg elleni vereségre

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag megosztotta gondolatait a Rosenborg ellen Norvégiában 1-0-ra elveszített felkészülési mérkőzésüket követően.


Az eredmény

"Az eredmény nem másodlagos. Bár természetesen ez még a felkészülési szezon, a Manchester Unitednél azonban az az alapelvárás, hogy mérkőzéseket nyerjünk, de minimum az, hogy ne veszítsünk. Ha nem tudunk nyerni, legalább ne veszítsük el úgy a meccset, mint mi tettük most a legvégén, a lefújás előtti utolsó pillanatokban. Persze a teljesítmény sokkal fontosabb, de azzal is tisztában vagyunk, hogy az sem ütötte meg a kívánt szintet."

 

Harcias összecsapás

"Szerintem számos nagyon csúnya becsúszást láthattunk az első félidőben. Azt gondolom, hogy nagyon nagy helyzeteket akadályoztak meg ezekkel, amikor mi kontrázni akartunk. Kaptunk néhány nagyobb rúgást, de most úgy látom, hogy a holnapi edzésre mindenki tudni fog majd regenerálódni."

 

Az elvárások lefektetése

"Beszélhetünk és csinálhatunk úgy, hogy minden jó volt, ami amúgy rossz, de én nem ez a típusú ember vagyok. Azt láttam, hogy ez a szint nem felelt meg a top futballról való elképzeléseinknek. A legmagasabb szintű futballban sokkal magasabb elvárások vannak, más a színvonal és egyénileg is sokkal jobb erőnléti állapot szükséges hozzá. Tisztában vagyok, hogy ebben a pillanatban még nem lehet elvárás az, hogy mindenki maximális erőnléti állapotnak örvendjen, ehhez szükségünk van ezekre a meccsekre. Tudom, hogy olyan játékosokkal kerültünk szembe, akik éppen a szezon közepén járnak és így sokkal magasabb az edzettségi szintjük is, de ettől még mi vagyunk a Manchester United, a Manchester United játékosainak pedig ennél sokkal jobban kell teljesíteniük."

 

 

Fiatal játékosok

"Ez az, amihez hozzászoktam itt a Unitednél és most is ez a helyzet. Ők figyelmesen hallgatnak és amit kapnak instrukciót, azt szeretnék a pályára is kivinni magukkal és megmutatni. Ma ez nem sikerült, de a hozzáállásukkal nem volt gond. Ha meg tudják azt tenni, hogy a pályán is megmutatják a hallottakat, az sokat tud segíteni, de ez ma egyértelműen nem jött össze."

 

Ruud hatása

"Ő egy nagyon ambíciózus menedzser, aki nagyszerű képességekkel rendelkezik az edzősködéshez, szóval nagy segítségére lesz a csapatnak és a benne lévő egyéneknek egyaránt. A futball minden területén a csapat segítségére lesz, különösen a támadásokban és a presszingben."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!