Hivatalos: Evans szerződést hosszabbított

A Manchester United örömmel jelenti be, hogy Jonny Evans új, egyéves szerződést írt alá a klubbal, amely 2025 júniusáig szól.


Az akadémián végzett játékos tavaly nyáron tért vissza az Old Traffordra, miután nyolc évig távol volt, és a West Bromwich Albion és a Leicester City színeiben futballozott.

 

Evans a tavalyi szezonban végig értékes munkát végzett Erik ten Hag csapatában, 30 alkalommal szerepelt minden sorozatban, többek között csereként lépett pályára a Wembleyben, amikor a Manchester Cityt legyőzve megnyertük az FA-kupát.

 

Ez a siker lehetővé tette a 36 éves játékos számára, hogy a Uniteddel hazai kupadiadalt arasson, hozzáadva egy újabb trófeát a három Premier League-címhez és a két Ligakupa-győzelemhez, amelyeket az első időszakában ünnepelhetett.

 

 

Az északír játékos most abban reménykedik, hogy további sikereket érhet el, miközben folytatjuk a felkészülést a 2024/25-ös idényre.

 

Jonny Evans így nyilatkozott: "Nagyon örülök, hogy újabb szezonra meghosszabbítottam a szerződésemet a Manchester Unitednél. Mindig kiváltság ebben a nagyszerű klubban játszani és érezni a hihetetlen szurkolóink támogatását."

 

"Az elmúlt szezonban visszatérni a klubhoz megtiszteltetés volt, fantasztikus társak mellett képviselni a csapatot a pályán egy kiváló menedzser irányítása alatt."

 

"Az FA-kupa közös megnyerése felejthetetlen élmény volt, és tudom, hogy az előttünk álló szezonban további trófeákért szállhatunk harcba."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!