Hivatalos: Frissítés az edzői stábban

A Manchester United Rene Hake-et és Ruud van Nistelrooy-t nevezte ki a férfi első csapat segédedzőjének, akik 2026 júniusáig Erik ten Hag irányítása alatt fognak dolgozni.


Erik ten Hag, a csapat menedzsere így nyilatkozott: "Nagy örömömre szolgál, hogy Rene és Ruud beleegyezett, hogy csatlakozzon a projektünkhöz, rengeteg tapasztalatot, tudást és új energiát adva a stábnak. Most van itt az ideje, hogy felfrissítsük az edzői stábot, mivel az elmúlt két év eredményeire szeretnénk építeni, és a következő szintre lépni."

 

Dan Ashworth, sportigazgató elmondta: "Erikkel együtt azon dolgozunk, hogy a férfi első csapatunk működésének minden területét megerősítsük, és ennek fontos része az edzői stáb felfrissítése."

 

"Külön öröm, hogy Ruudot újra a klubnál üdvözölhetjük, ahol játékosként olyan sok sikert aratott, és tudom, hogy ő és Rene segíteni fognak megerősíteni a győztes mentalitást és a magas színvonalat, amelyre törekszünk."

 

 

Steve McClaren és Darren Fletcher továbbra is a stáb kulcsemberei maradnak, mint a csapat edzői. Mitchell van der Gaag és Benni McCarthy távozott a klubtól. 

 

Ten Hag hozzátette: "Mitchell úgy döntött, hogy most jött el az ideje, hogy saját ambícióit követve vezetőedzői poszton dolgozzon; szeretnék köszönetet mondani az elmúlt két évben nyújtott fantasztikus szolgálataiért, és Benninek is, aki szintén fontos szerepet játszott. Köszönetünket és jókívánságainkat küldjük nekik a jövőre nézve."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!