Erik: Az új futballstruktúra emeli a lécet

Erik ten Hag szerint a Manchester United "erős pozícióban van", miután a klub labdarúgó-hierarchiájában jelentős változások történtek.


Ten Hag egy hosszú és kihívásokkal teli 2023/24-es szezon végén győzelemre vezette a Vörös Ördögöket az FA-kupa döntőjében, és ezt szerződéshosszabbítással jutalmazták az Old Traffordon.

 

A holland a múlt héten tett bejelentésében elmondta, hogy örül, hogy "teljes egységet talált a jövőképünkben" az új társtulajdonosi körrel, Sir Jim Ratcliffe vezetésével.

A szezon előtti exkluzív interjúban Erik bővebben is kifejtette a folyamatot, amikor arról kérdezték, hogy izgatott-e a jövő miatt.

 

"Nagyon, különben nem hosszabbítanám meg a szerződésemet" - mondta Ten Hag. "Már két éve vagyok itt. Ahogy mondtam, azért jöttem ide, hogy győzzek, hogy címeket, trófeákat nyerjek. Két trófeát nyertünk, hat év szünet után, szóval jó irányba haladunk."

 

 

"Most, hogy új tulajdonosok érkeztek, ők segíthetnek nekünk. Nagyon támogatóak. Kialakítottunk egy folyamatot, amelyet a nyár folyamán felépítettünk, és nagyon jó helyzetben vagyunk, nagyon erős pozícióban, hogy előre lépjünk."

 

Dan Ashworth sportigazgatóként kezdte meg a munkát, és csatlakozott Jason Wilcoxhoz, aki április közepe óta tölti be a technikai igazgatói posztot.

 

A párosnak hatalmas tapasztalata van a sportágban, és a Ten Hag úgy véli, hogy szakértelmük erős platformot biztosít, amely számos területen valódi előnyt jelent majd a jövőben.

 

"Nagyon örülünk, hogy a labdarúgás, az első csapat körül egy erős struktúrával rendelkezünk, amely segíteni fog nekünk" - folytatta. "Igazán támogatóak, és ez sok mindenben segíteni fog nekünk, például a tehetségek felkutatásában, a munkatársak toborzásában, vagy az orvosi részleg fejlesztésében.

 

"Nagyon támogatóak lesznek, és ez emelni fogja a lécet."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!