Greenwood Carringtonban járt a távozásáról tárgyalni

Mason Greenwood megjelent a Manchester United edzőközpontjában, hogy folytassa a klubbal való egyeztetéseit az Old Traffordról való távozása érdekében.


Greenwood a klub futball szakmai vezetőivel folytatott tárgyalást, amely állítólag konstruktívnak bizonyult azt illetően, hogy máshol folytassa karrierét.

 

A 22 éves angol válogatott támadó a felkészülés időszak első napján érkezett meg Carringtonba, de onnan egy gyors egyeztetést követően távozott is - olyan várakozás nem volt, hogy részt venne a csapat edzésén.

 

 

Greenwood továbbra is a Vörös Ördögök játékosa, de már egyik fél részéről se számítanak arra, hogy visszatérne a felnőtt csapat keretéhez, emiatt a távozásán dolgoznak.

 

Úgy tudni, hogy az Olympique Marseille jelenleg a legesélyesebb a megszerzésére, miután ők és a Lazio tettek érte megfelelőnek minősíthető ajánlatot, de végül a franciákkal lépett a United a tárgyalások következő szakaszába.

 

Technikailag minden megoldás szóba jöhet a United számára - legyen az a végleges eladás, a kölcsönadás vagy a visszatérés, de leginkább a végleges távozás lenne a preferenciájuk.


The Athletic

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!