Heaton új szerződést írt alá

Tom Heaton új, egy éves szerződést írt alá a Manchester Uniteddel.


A tapasztalt kapus második időszakát tölti a Vörös Ördögöknél, ugyanis fiatalon a klub akadémiáján nevelkedett.

 

Mióta 2021-ben ismét csatlakozott, be is mutatkozhatott nevelőklubja színeiben tétmérkőzésen egy Young Boys elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzésen.

 

Tom emellett pályára lépett a Charlton Athletic és a Nottingham Forest elleni Ligakupa mérkőzéseken is, amelyeken nem kapott gólt sem, így tevékenyen hozzájárult ahhoz, hogy 2023-ban magasba emelhessék a végső győztesnek járó trófeát is.

 

"Örömömre szolgál, hogy továbbra is nevelőklubomnál folytathatom pályafutásomat" - kezdte Heaton a klubmédiának.

 

"Továbbra is jó formában érzem magamat és készen állok arra, hogy bármikor a csapat rendelkezésére álljak az előttünk álló szezon során."

 

"A pályán töltött idő mellett rengeteget tanulok azon kívül is életem következő szakaszára készülve, legyen az bárhol. De, mindenek előtt, szeretném, ha a csapattal építeni tudnánk az előző szezon sikereire."

 

 

A 38 éves kapuvédő jelenleg Németországban tartózkodik az angol válogatott keretével, ahol a szombati, Svájc elleni negyeddöntőre készülnek segítségével az Európa-bajnokságon.

 

A Háromoroszlánosok szövetségi kapitánya, Gareth Southgate azért hívta be a United játékosát, hogy az edzéseken segítse Jordan Pickford, Aaron Ramsdale és Dean Henderson munkáját.

 

A Unitednél mindenki gratulál Tomnak új szerződéséhez és sok sikert kívánnak neki a 2024/25-ös szezonra.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!