Csapathírek az Arsenal elleni meccs előtt

Erik ten Hag friss hírekkel szolgált csapata állapotát illetően az Arsenal elleni bajnokit megelőző sajtótájékoztatóján.


A holland menedzser megerősítette, hogy pénteken ketten visszatértek az edzőpályára sérültjei közül, bár más valaki pedig ismét lesérült így nem lehet majd ott az Ágyúsok elleni találkozón vasárnap az Old Traffordon.

 

A Crystal Palace elleni 4-0-s vereséggel végződő bajnoki Bruno Fernadnes és Scott McTominay is kihagyta sérülés miatt, ám mostmár edzésbe álltak, ám Mason Mount ismét megsérült, így rá biztosan nem számíthat Ten Hag az Arsenal ellen.

 

Remélem többekre számíthatok, mert vannak játékosok, akik ismét edzenek, van aki pár napja és van aki ma reggel óta" - mondta Ten Hag az újságíróknak. 

 

"Bruno és Scott is a pályán edzettek, szóval számíthatunk néhány visszatérőre. Viszont azt is meg kell osszam, hogy tegnap sajnos Mason Mount újra megsérült, így vasárnap nem lesz bevethető."

 

A hét elején Lisandro Martinez is ismét edzésbe állt, ahogy már Rashford is. Az argentin védő ebben az idényben mindössze 11 meccsen lépett pályára, legutóbb a Brentford elleni 1-1-es döntetlen alkalmával márciusban, míg Rashy 3 meccset volt kénytelen kihagyni miután az FA-kupa elődöntőjében kisebb sérülést szedett össze a Coventry ellen.

 

A menedzser szerint a vasárnapi rangadó még korai lehet a játszani vágyó Martinez számára, azonban reméli, hogy Rashford bevethető lesz, ez pedig csupán attól függ, hogy miként teljesít a szombati edzésen.

 

"Tegnap Licha odajött hozzám és jelezte, hogy szeretne játszani az Arsenal ellen, de szerintem még nem áll készen" - tette hozzá Erik. "Kicsit több időre van szüksége, hogy minden rendben legyen."

 

"Rashy ma délelőtt is edzett és megnézzük mennyire épült fel. Én úgy gondolom, hogy rendben lesz, holnap részt vehet a következő edzésen amely után meglátjuk, hogy vasárnap számíthatok-e rá."

 

Luke Shaw visszatérése még odébb van, de Ten Hag továbbra is abban bízik, hogy az angol védő még pályára léphet majd ebben a szezonban.

 

"Luke Shaw-nak nem haladt olyan jól a regenerációja, de még mindig van remény és küzdeni fog azért, hogy az FA-kupa döntőjében pályára léphessen."

 

A fentiek mellett nem érkezett friss hír Kambwala, Lindelöf és Varane állapotáról, akik hiánya miatt Casemiro az elmúlt 4 meccsen kénytelen volt belső védőt játszani. Harry Maguire azonban reménykedhet, hogy az FA-kupa fináléra ő is felépül miután nemrég izomsérülést szenvedett.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Arsenal

Premier League, 37. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!