Átigazolási Center - június 6.

Nézzük a hétvégén kivel boronálják össze a Manchester Unitedet a nemzetközi sajtó munkatársai. Fontos! Ezek csupán találgatások, ha hivatalos játékosmozgás történik, arról külön cikkben fogunk nektek beszámolni.


Harry Kane: A Mirror úgy tudja, hogy Louis van Gaal és Sir Alex Ferguson közösen munkálkodnak az új igazolásokon, nem kevess mint 200 millió fontból. A héten egyre többet lehetett olvasni arról, hogy Robin van Persie távozik a nyáron, így biztos, hogy csatárt is kell igazolni. Erre a fiatal angol remek lehetõség lenne, akinek ára 14 millió font körül mozog a transfermarkt szerint, kérdés, hogy a Spurs hajlandó lesz megválni tehetségétõl?

 

Ilkay Gündogan: A Bild információi szerint a klubok megegyeztek és a játékossal is megszületett az egyezség az átigazolásról. A német válogatott labdarúgó Carrick pótlása végett érkezhet a szigetországba.

 

Karim Benzema: A Real Madrid támadója nyitott a váltásra, miután ügynöke találkozott Ed Woodwarddal. A francia játékos nagy rutinnal rendelkezik már nemzetközi szinten is, kérdés, rá van-e szüksége a csapatnak? Forrás: MEN

 

Fernando Muslera: Újabb kapussal boronálták össze a sajtóban a Vörös Ördögöket, akik még mindig nem tudják, hogy mi lesz David De Gea sorsa. Az uruguayi válogatott kapusa jelenleg a Galatasarayban játszik és 28 éves. Értéke 15 millió font.

 

Aymeric Laporte: A Bilbao 21 éves francia védõje a napokban hosszabbított klubjával, mely kontraktus szerint 2019-ig marad a spanyol együttesnél, ám potom 36,5 millió fontért cserébe viheti a United, ugyanis az Athletic ennyiben szabta meg a játékos kivásárlási árát. Védõt mindenképp igazolnia kell Louis van Gaalnak és többek közt már Otamendi érkezésérõl is szó volt, ám róla a napokban elcsendesedtek a pletykák.

 

Luiz Gustavo: DiMarzio szerint a Manchester United 33 millió fontot kínál a Wolfsburgnak védekezõ középpáláysukért. A brazilt a Monaco, a Chelsea és az Arsenal is vinné.

 

Morgan Schneiderlin: A Southampton legendája, Matt le Tissier megerõsítette, hogy a játékos nyáron távozik a Szentek csapatától. Schneiderlin már tavaly nyáron is nyitott volt a váltásra ám végül mégis a csapatnál maradt. Távozásának oka, hogy a 25 éves francia olyan klubnál képzeli el pályafutását, amely a Bajnokok Ligájában játszik és örömmel lenne a United játékosa. 


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!