Főoldal Hírek
Közös meccsnézés Helyszínek   |   Információk   |  
Szurkolói klub Utazás
Enciklopédia Szereplések   |   Gólok
Blog Fórum Fanatics TV PL Tippverseny
ManUtdFanatics hírek

SZURKOLÓI KLUB REGISZTRÁCIÓ 2017/18

2017. július 18. 22:00

rovat: ManUtdFanatics.hu
SZURKOLÓI KLUB 2017/18 Csatlakozz a Fanatikusok táborához, légy Te is szurkolói klubunk tagja! Az alábbi összefoglalóban tekintheted át a szurkolói klubbal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat és a csatlakozás feltételeit.

 

Immár az ötödik szezont kezdjük meg a Manchester United hivatalos szurkolói klubjaként, ami által lehetőséget kínálunk a magyarországi szurkolói klubhoz való csatlakozásra, illetve a hivatalos MU Official membership klubunknál történő regisztrációjára, mellyel lehetőség nyílik a közös manchesteri utazásokon való részvételre.

 

A megalakulás óta folyamatosan bővültünk, számos utat szerveztünk Manchesterbe, ahol szurkolótársainkkal együtt felejthetetlen élményekben volt részünk. A tavalyi szezon után bizakodva tekintünk a jövőbe és fanatikusként hisszük, hogy csapatunk hamarosan újra elfoglalja helyét Anglia és Európa trónján.

 

Várunk Téged is a Fanatikusok táborába, légy Te is klubunk tagja, regisztráld vagy váltsd ki rajtunk keresztül a membershipet és utazz velünk Manchesterbe!

 

Az alábbi leírásban szeretnénk részletes információt közölni a magyar szurkolói klubba történő (I.) jelentkezésről, illetve a membership regisztráció/igénylés (II.) folyamatáról.

 

Újításként a tavalyi szezonhoz képest lehetőséget biztosítunk arra, hogy a regisztráció mellett nálunk igényeld meg az Official Membershipet és közvetlenül mi intézzük a kiváltást az MU-nál.

 

A tagsági szintekről:

 

A magyar szurkolói klubba regisztrálók (I.), VAGY membershippel regisztrálók/igénylők (II.) FANATICS SILVER besorolást kapnak. A reigsztráció két része időben eltérhet egymástól.

A magyar szurkolói klubba regisztrálók (I.), ÉS membershippel regisztrálók/igénylők (II.) FANATICS GOLD taggá válnak.

 

A FANATICS RED tagok azok a GOLD szintre regisztráló szurkolók, akik legkésőbb július 28-ig sikeres regisztrációt tesznek és a tavalyi évben is GOLD besorolással rendelkeztek.

 


Mit jelentenek a tagsági szintek?

 

A szurkolói klubba regisztrált SILVER tagok a magyar szurkolói klub teljes jogú tagjává válnak és választhatnak egy ajándéktárgyat, míg a GOLD tagok jogosultak a közös utazásokon való részvételre. A RED tagság egy exkluzív klubtagsági szint, akiknek előjelentkezést biztosítunk a legnagyobb mérkőzésekre. A klubtagsági szintekről a cikk alján bővebben.

 

A különböző tagsági szintek eléréséhez nincs más tennivalótok, mint az alábbi regisztrációs felületen eldönteni, melyik kategóriába kívántok regisztrálni:

 

REGISZTRÁLJ ITT!

 

Fontos tudnivaló, hogy a magyar klubtagsági regisztráció (SilverClub) és az Official membership regisztrációja/igénylése (SilverMember) időben eltérhet egymástól, az egyik regisztrációt később ki lehet egészíteni a másikkal, ilyenkor automatikusan módosul a klubtagsági szint is. (Gold) Ennek megfelelően alakítottuk ki a regisztrációs felületeket úgy, hogy külön-külön és egyszerre történő jelentkezésekre is legyen lehetőség.

 

I.   MAGYAR SZURKOLÓI KLUB REGISZTRÁCIÓ (SilverClub)


Mit kell tennem a csatlakozáshoz?

A csatlakozás feltétele a jelentkezési űrlap pontos kitöltése és a tagdíj befizetése. Az űrlap kitöltése után 24 órán belül e-mailt kaptok, melyben visszaigazoljuk a jelentkezést, illetve megírjuk a tagdíj befizetésével kapcsolatos információkat. Az űrlap kitöltéséhez el kell fogadnotok a szurkolói klub bíróság által jóváhagyott alapszabályát, mely minden tagra nézve kötelező érvényű.

A szurkolói klub alapszabálya itt olvasható.

A szurkolói klubbal kapcsolatos bírósági kivonat itt tekinthető meg.


Mennyibe kerül a tagdíj?

Az éves rendes tagdíj a 2017/2018-as szezonban 3.000 Ft egyszeri díj.

Hogyan tudok fizetni?

A tagdíj befizetésére kizárólag banki átutalással van lehetőség. Az átutalással kapcsolatos információkat a jelentkezési lap kitöltése után, a válasz e-mailben kapjátok meg.

Mit kapok a tagdíjért cserébe?

A 2017/2018-os szezonban klubtagságot kiváltók három ajándék közül választhatnak egyet:

 

- ManUtdFanatics hűtőmágnes és nyakbaakasztó

- ManUtdFanatics prémium kulcstartó

- ManUtdFanatics egyedi szurkolói sál

- Ingyenes stadiontúra az Old Traffordon, ami az idei meghirdetett utaknál használható fel.

 

 

A tagsági díj a postázási költséget is tartalmazza.


A tagsági díj befizetésével kapok hivatalos 'official membershipet'?

NEM, a jelentkezés és a tagdíj befizetése a magyarországi szurkolói klubhoz való csatlakozásra jogosít fel. Az Official Membership kizárólag a Manchester United által értékesíthető és a manutd.com oldalon kiváltható. Az Official Membershipről a következő pontban (II. pont) olvashattok részletesen.

A klubba való belépéssel részt vehetek az utazásokon?

A közös utazásokon való részvétel feltétele, hogy Fanatics Gold tag legyél, vagyis rendelkezz érvényes szurkolói klub tagsággal (1.pont) és Manchester Unitednél vásárolt, érvényes Official Membershippel, (2. pont). A szurkolói klubba való belépés nem elegendő az utazásokon való részvételhez, kizárólag a kettő együtt. Kérjük, olvasd el figyelmesen a következő pontokat, ahol részletes választ kaphatsz erre a kérdésre.


II. OFFICIAL MEMBERSHIP REGISZTRÁCIÓ / IGÉNYLÉS (SilverMember)

Ebben a pontban az Official Membership kiváltásának módjáról és a 2017/2018-as szezonra vonatkozó szabályairól olvashattok.

 

Hogyan regisztrálhatom az Official Membershipet?

 

Amennyiben rendelkezel érvényes Official Membershippel, a megfelelő regisztrációs felületen megadva szintén klubtagságot kapsz nálunk és biztosíthatod azt, hogy a magyar szurkolói klubba történő regisztráció (I.) esetén GOLD taggá válasz, vagyis részt vehetsz a közös utazásokon.

 

A regisztrációhoz a felületen válaszd a következő menüpontot:

 

RENDELKEZEM ÉRVÉNYES MEMBERSHIP KÁRTYÁVAL

 

Kérjük ügyelj arra, hogy kizárólag érvényes, a 2017/18-as szezonra kiváltott membership számod adj meg, ellenkező esetben nem tudjuk elfogadni a regisztációdat.

 

A regisztrációt követően továbbítjuk a megadott adatokat a Manchester Unitednek és a jóváhagyó visszajelzésük után tudjuk aktiválni kártyaszámodat szurkolói klubunknál.

Hogyan igényelhetek/vásárolhatok Official Membershipet?

Az Official Membership csomagot kizárólag a Manchester Unitedtől lehet közvetlenül megvásárolni, szurkolói klubunk nem értékesíti, viszont ettől a szezontól kezdve lehetőséget biztosít arra, hogy rajtunk keresztül igényeljétek meg a csomagot.

 

a.) Igénylés

 

Amennyiben szeretnéd, hogy szurkolói klubunk járjon el a nevedben az Official membership kiváltásánál, nincs más dolgot, mint a regisztrációs felületen a megfelelő ikonra kattintva kiválasztani a következőt:

 

MEGBÍZOM A MANCHESTER UNITED FANATICS KLUBOT, HOGY SEGÍTSEN A REGISZTRÁCIÓBAN.

 

Figyelem! Amennyiben korábban rendelkeztél valamelyik szezonban érvényes membershippel, szükségünk van annak a számára, hogy meg tudjuk újítani az idei szezonra is. Ide kizárólag csak lejárt, jelenleg nem érvényes membership számot adhattok meg.

 

b) Saját vásárlás

 

Azoknak a szurkolók, akik saját maguk szeretnék elvégezni a vásárlás folyamatát, az alábbi leírással nyújtunk segítséget:


Az Official Membership megvásárlására a www.manutd.com oldalon, itt van lehetőség.

A kiváltás pontos menetéről itt olvashatsz.


Mennyibe kerül és mire szolgál?

Az Official Membership (felnőtt) postaköltséggel együtt 37 fontba (~13.800 Ft) kerül. A csomag tartalmaz egy névre szóló, vonalkóddal ellátott kártyát, mely a belépést biztosítja a stadionba. Ezen kívül egy ajándékcsomagot is kaptok mellé, mely tartalmaz évkönyvet, tollat, kitűzőt és egyéb apróságokat is. A Membership kártyára történik a jegyek elektronikus feltöltése és annak segítségével juthatunk be a stadionba. A Membership kártya nem tartalmazza a belépőjegy árát, viszont előfeltétele a jegyek vásárlásának. A felsoroltakon kívül szurkolói klubunk most minden membershipet kiváltó szurkolót kedvezményben részesít, melyről a jelentkezésre vonatkozó aktuális felhívásban tájékozódhattok.

Egy membershippel hány jegyet tudok igényelni és hányszor tudok utazni?

A szurkolói klub egy tagja, aki membershippel rendelkezik, egyszerre egy utat tud foglalni, mely egy darab saját névre szóló belépőt tartalmaz. A szezon során természetesen van mód több közös utazáson is részt venni.

Tudok- e kölcsönkérni mástól membership kártyát, ha utazni akarok?

Nem, kizárólag az utas nevére szóló, érvényes membership kártyával lehet utazni.

Rendelkezem érvényes membershippel, a számát regisztrálom a szurkolói klubnál / igénylek egy új membershipet és kiváltom a magyar tagságot…

Amint ezt megteszed és csatlakozol a szurkolói klubhoz, Fanatics Gold tag leszel és jogosulttá válsz a közös utazásokon való részvételhez.

 

REGISZTRÁLJ ITT!


III. KLUBTAGSÁGI SZINTEK 2017/18

Az előző két pontban részleteztük, hogy hogyan tudtok belépni a magyarországi szurkolói klubba, illetve hogyan tudjátok regisztrálni/igényelni az Official Membershipet.
 

Fontos tudnivaló, hogy a magyar klubtagsági regisztráció (SilverClub) és az Official membership regisztrációja/igénylése (SilverMember) időben eltérhet egymástól, az egyik regisztrációt később ki lehet egészíteni a másikkal, ilyenkor automatikusan módosul a klubtagsági szint is. (Gold) Ennek megfelelően alakítottuk ki a regisztrációs felületeket úgy, hogy külön-külön és egyszerre történő jelentkezésekre is legyen lehetőség.


A Manchester United Fanatics Klub Magyarország által, a 2017/2018-as szezonban alkalmazott klubtagsági szintek:

A tagságok érvényessége minden esetben 2018. június 30.


FANATICS SILVER


A magyarországi szurkolói klubba belépő VAGY a membershipet kiváltó szurkolóink Fanatics Silver taggá válnak. A szurkolói klubba történő belépés feltételeit az I. pont, az Official membership kiváltásának lépéseit a II. pont tartalmazza. A tagság a 2016/2017-es szezonra szól.


Tagság érvényessége: 2018. június 30.
Tagdíj: 3.000 Ft VAGY official membership kiváltása közvetlenül a Klubtól (13.800 Ft - 37 font)

Jogosultságok:

- teljes jogú Manchester United Fanatics Klub Magyarország tagság

- választott ajándék csak magyar klubtagsági jelentkezés esetén


FANATICS GOLD


A magyarországi szurkolói klubba belépő ÉS a membershipet kiváltó szurkolóink Fanatics Gold taggá válnak. A szurkolói klubba történő belépés feltételeit az I. pont, az Official membership kiváltásának lépéseit a II. pont tartalmazza. A tagság a 2017/2018-as szezonra szól.

A regisztráció két része történhet különböző időpontokban. Ha az egyik meglévő regisztrációnkat kiegészítjük a másikkal, a rendszer automatikusan módosítja a klubtagsági besorolásunkat.

 

Tagság érvényessége: 2018. június 30.
Tagdíj: 3.000 Ft ÉS official membership kiváltása/igénylése (13.800 Ft - 37 font)

Jogosultságok:

- teljes jogú Manchester United Fanatics Klub Magyarország tagság

- választott ajándék

- részvételi lehetőség a közös utazásokon

 


FANATICS RED

A magyarországi szurkolói klubba belépő ÉS a membershipet MÁSODIK, EGYMÁST KÖVETŐ ALKALOMMAL, IDÉN LEGKÉSŐBB JÚLIUS 28. ÉJFÉLIG kiváltó szurkolóink Fanatics Red taggá válnak. A szurkolói klubba történő belépés feltételeit az I. pont, az official membership kiváltásának lépéseit a II. pont tartalmazza. A tagság a 2017/2018-as szezonra szól.

 

Tagság érvényessége: 2018. június 30.
Tagdíj: 3.000 Ft és official membership kiváltása/igénylése (13.800 Ft - 37 font) a megadott határidőig

Jogosultságok:

- teljes jogú Manchester United Fanatics Klub Magyarország tagság

- választott ajándék

- részvételi lehetőség a közös utazásokon

- előjelentkezési lehetőség a kiemelt meccsekre (Liverpool, City, Arsenal, Chelsea)
Csatlakozz ismét Fanatikusok táborába és legyél szurkolói klubunk tagja!

 

REGISZTRÁLJ ITT!

 

 

Lakner Péter
elnök
Manchester United Fanatics Klub Magyarország

WE ARE FANATICS.Miksztaj Péter     

Tarts velünk Manchesterbe és nézz meg élőben egy hazai meccset!
Részletes információk a közös utazásokról itt.

Csatlakozz a Fanatikusokhoz, légy Te is szurkolói klubunk tagja!
A szurkolói klubba történő belépésről és a lehetőségekről bővebben itt olvashatsz.

Szólj hozzá a Manutdfanatics fórumában!
Csatlakozz a Manutdfanatics.hu-hoz a Facebook-on!
Kövesd a Manutdfanatics.hu-t a Twitter-en!

Megosztás:
Megosztom a Twitteren! Megosztom Facebook-onKapcsolódó hírek
Szurkolói klub

2015. július 21. 18:30

címke: Szurkolói klub

Légy az MU hivatalos tagja!

2015. július 26. 14:00

címke: Szurkolói klub

SZURKOLÓI KLUB JELENTKEZÉS 2015/16

2014. január 11. 17:00

címke: Szurkolói klub

Exkluzív ajánlatunk Klubtagjainknak!

2013. november 25. 17:10

címke: Szurkolói klub

David Moyes üdvözlete

Manutdfanatics.hu

2017. május 12. 20:50

címke: Manutdfanatics.hu

Közös meccsnézés a Jégkertben

2016. december 31. 18:21

címke: Manutdfanatics.hu

Boldog új évet kívánunk!

Címkék
A hangadó, Adnan Januzaj, Akadémiai csapat, Ander Herrera, Andreas Pereira, Angol válogatott, Anthony Martial, Antonio Valencia, Arsenal, Ashley Young, Aston Villa, Átigazolási Center, Átigazolások, Axel Tuanzebe, Bajnokok Ligája, Bastian Schweinsteiger, Bournemouth, Bryan Robson, Cameron Borthwick-Jackson, Cardiff City, Chelsea, Chris Smalling, Crystal Palace, Daley Blind, David De Gea, David Gill, David Moyes, Ed Woodward, Edzöi stáb, Egykori játékosok, Érdekességek, Eric Bailly, Európa-liga, Everton, FA-kupa, FC United of Manchester, Felkészülési túra 2015, Felkészülési túra 2016, Felkészülési túra 2017, Fulham, Gary Neville, Glazer, Guillermo Varela, Henrikh Mkhitaryan, Híres magyar Vörös Ördögök, Hónap játékosa, Hónap legjobbja szavazás, Hónap Ördöge, Hull City, James Wilson, Játékosértékelés, Jesse Lingard, Joel Pereira, Jose Mourinho, Juan Mata, Kölcsönlesen, Közös meccsnézések, Leicester City , Ligakupa, Liverpool, Louis van Gaal, Luke Shaw, Manchester City, Manchester United, Manutdfanatics.hu, Marcos Rojo, Marcus Rashford, Marouane Fellaini, Matteo Darmian, Memphis Depay, Michael Carrick, Morgan Schneiderlin, Nemanja Matic, Newcastle, Norwich City, Paul Pogba, Paul Scholes, Pénzügyek, Phil Jones, Phil Neville, Pletykák, átigazolások, Premier League, Romelu Lukaku, Ryan Giggs, Sergio Romero, Sir Alex Ferguson, Sir Bobby Charlton, Sir Matt Busby, Southampton, Stoke City, Sunderland, Swansea City, Szurkoló szemmel, Szurkolói klub, Taktikai mágnestábla, Tartalék csapat, Timothy Fosu-Mensah, Tottenham, Utazás, Válogatottak, Victor Lindelöf, Visszhang, Watford, Wayne Rooney, West Brom, West Ham, Zlatan Ibrahimovic,
Facebook
Tabellák

Premier League 2017/18

  Csapat M GK P
 
1. Manchester United 2 +8 6
2. Huddersfield Town 2 +4 6
3. West Bromwich Albion 2 +2 6
4. Watford 2 +2 4
5. Manchester City 2 +2 4
6. Liverpool 2 +1 4
7. Southampton 2 +1 4
8. Everton 2 +1 4
9. Leicester City 2 +1 3
10. Tottenham Hotspur 2 +1 3
11. Arsenal 2 0 3
12. Chelsea 2 0 3
13. Burnley 2 0 3
14. Stoke City 2 0 3
15. Swansea City 2 -4 1
16. Newcastle United 2 -3 0
17. Bournemouth 2 -3 0
 
18. Crystal Palace 2 -4 0
19. Brighton and Hove Albion 2 -4 0
20. West Ham United 2 -5 0
Meccs Center
Manchester United vs
Leicester City
H Premier League 3. forduló
Old Trafford
2017. augusztus 26. 18:30
beharangozó hamarosan...
I Stoke City vs
Manchester United
2017. szeptember 09. 18:30
H Manchester United vs
Everton
2017. szeptember 17. 17:00
I Southampton vs
Manchester United
2017. szeptember 23. 16:00
H Manchester United vs
Crystal Palace
2017. szeptember 30. 16:00
Swansea City vs
Manchester United
0-4 Premier League 2. forduló
Liberty Stadium
2017. augusztus 19. 13:30

Swansea City 0-4 Manchester United

Nehezen indult, nagyon nehezen folytatódott, de könnyű vége lett a Hattyúk elleni összecsapásnak.
4-0 Manchester United vs
West Ham United
2017. augusztus 13. 17:00
2-1 Real Madrid vs
Manchester United
2017. augusztus 08. 20:45
1-2 Sampdoria vs
Manchester United
2017. augusztus 02. 20:45
0-3 Valerenga vs
Manchester United
2017. július 30. 19:00
Sérültek, Eltiltottak
Szavazás

korábbi szavazásaink
Csak regisztrált tag szavazhat. Kérlek, lépj be, vagy regisztrálj!
Belépés  Főoldal Regisztráció Elfelejtett jelszó Ajánlom ismerősnek