Főoldal Hírek
Közös meccsnézés Helyszínek   |   Információk   |  
Szurkolói klub Utazás
Enciklopédia Szereplések   |   Gólok
Blog Fórum Fanatics TV PL Tippverseny
Híreink - Juan Mata
Mata blogja: Harcoltunk, de nem jött az eredmény
2017. január 16. 11:40 A szezon alatt minden hétfőn új blogbejegyzéssel jelentkezik Mata, melyben a héten történtekről ír. A mai posztban a Liverpool elleni rangadó, és a Stoke City elleni hétvégi meccs szolgáltatta a legfőbb témát.
Mata: Még nem éreztem itt ennyire jól magam
2017. január 13. 10:06 Juan Mata elmondása szerint a jelenlegi eredménysorozatuk messze a legjobb időszakot eredményezik, mióta a Manchester United játékosa - azt azonban kijelenti, ők építeni akarnak a 9 meccses győzelmi szériára, nem tündökölni vele.
Fellaini önbizalom növelő találata
2017. január 11. 18:32 Marouane Fellaini önbizalmának nagyon jót tett kedd este szerzett gólja, és a Manchester United szurkolóinak reakciója, állítja csapattársa, Juan Mata és menedzsere, José Mourinho.
Mata: Még nem jutottunk tovább
2017. január 11. 12:39 Juan Mata ragaszkodott hozzá, hogy a Manchester Unitednek még van tennivalója, hogy bekerüljenek a Ligakupa döntőjébe, annak ellenére is, hogy kedden este 2-0-ra verték a Hull Cityt odahaza az első felvonásban.
Mata blogja: Jó érzések a szezon második fele előtt
2017. január 09. 10:57 A szezon alatt minden hétfőn új blogbejegyzéssel jelentkezik Mata, melyben a héten történtekről ír. A mai posztban az év első hetében aratott sikerek, illetve kedden és vasárnap rájuk váró megpróbáltatások szolgáltatják a témát.
Gary Neville a WHU elleni meccset elemezte
2017. január 05. 14:40 Gary Neville szerint José Mourinho taktikai húzásai segítették a Manchester Unitedet ahhoz, hogy legyőzze a Kalapácsosokat.
Matát és Rashfordot boldogsággal tölti el a győzelem
2017. január 02. 23:26 A második félidőben csereként beálló párost, Juan Matát és Marcus Rashfordot örömmel töltötte el, hogy döntő szerepet játszhattak abban, hogy csapatuk a 2017-es évet egy 2-0-s, West Ham United elleni győzelemmel kezdhette.
Mata blogja: Új év futballal
2017. január 02. 10:41 A szezon alatt minden hétfőn új blogbejegyzéssel jelentkezik Mata, melyben a héten történtekről ír. A mai posztban a Middlesbrough legyőzése és az új év kihívásai szolgáltatják a témát.
Mata blogja: Különleges Boxing Day
2016. december 26. 11:06 A szezon alatt minden hétfőn új blogbejegyzéssel jelentkezik Mata, melyben a héten történtekről ír. A mai posztban a Boxing Day és a 2016-os év összegzése szolgáltatja a témát.
Mata blogja: Karácsonykor is nyerni kell
2016. december 19. 18:12 Juan Mata minden héten újabb bejegyzést ír blogjában, mellyel betekintést nyerhetünk abba, milyen is az élet a Manchester Unitednél a pályán és azon kívül.
Mata-blogja: Két fontos idegenbeli mérkőzés következik
2016. december 12. 15:56 A szezon alatt minden hétfőn új blogbejegyzéssel jelentkezik Mata, melyben a héten történtekről ír. A mai posztban a Zorya Luhansk és a Tottenham elleni sikerek szolgáltatják a témát.
Mata blogja: December nagyon fontos lesz
2016. december 05. 11:08 A szezon alatt minden hétfőn új blogbejegyzéssel jelentkezik Mata, melyben a héten történtekről ír. A mai posztban az Everton elleni újabb pontvesztés és a sűrű december szolgáltatta a témát.
Mata blogja: Győzelmi sorozatra várva
2016. november 28. 12:55 A szezon alatt minden hétfőn új blogbejegyzéssel jelentkezik Mata, melyben a héten történtekről ír. A mai posztban a West Ham elleni döntetlen és egy győzelmi sorozat szükségessége szolgáltatják a témát.
Mata blogja: Hamarosan elnyerjük jutalmunkat
2016. november 21. 11:21 A szezon alatt minden hétfőn új blogbejegyzéssel jelentkezik Mata, melyben a héten történtekről ír. A mai posztban az Arsenal elleni döntetlenről és a most kezdődő hét további mérkőzéseiről ír.
Mata blogja: Üdvözlet az angol futball otthonából
2016. november 14. 13:53 A szezon alatt minden hétfőn új blogbejegyzéssel jelentkezik Mata, melyben a héten történtekről ír. A mai posztban a válogatottal Angliában való szereplés és a sűrű november szolgáltatja a témát.
Mata ismét játszhat a Wembley-ben
2016. november 13. 21:00 Juan Mata, a Manchester United csillaga reméli, hogy kedden ismét átélheti, milyen is a Wembley-ben játszani, amikor Spanyolország barátságos mérkőzést játszik majd Angliával.
Mata: Fontos vagyok a Unitednél és boldog
2016. november 11. 15:21 Korábbi, José Mourinoval szemben fennálló nézetkülönbségei ellenére Juan Mata otthon érzi magát az Old Traffordon, a jövőjével kapcsolatos alaptalan pletykákat pedig heves kritikával illeti.
Mata blogja: Szükségünk volt egy ilyen győzelemre
2016. november 07. 11:04 A szezon alatt minden hétfőn új blogbejegyzéssel jelentkezik Mata, melyben a héten történtekről ír. A mai posztban a Swansea elleni győzelem és az Emlékezés napja szolgáltatták a legfőbb témát.
Mata: Karaktert kell mutatnunk
2016. november 06. 11:32 Juan Mata a United Uncoverednek nyilatkozott közvetlen azután, hogy a Vörös Ördögök gépe megérkezett a Fenerbahce elleni EL-vereségről. Természetesen a spanyol egy sokkal jobb kimenetelben reménykedik a klub következő kiruccanásán Dél-Wales-ben vasárnap.
Mata Herrerát dicsérte
2016. november 05. 18:21 Juan Mata nagyon örült, hogy manchesteri pályafutása során negyedik alkalommal választották - rendkívül szoros versenyben - meg adott hónap legjobbjának, és megdicsérte jó cimboráját, Ander Herrerát, aki szintén jelölt volt október legjobbja címre.
Mourinho és Mata között nem volt ellentét
2016. november 01. 12:18 Juan Mata szerint semmi nem történt a múltban közte és Jose Mourinho között, bármi más sztori hazugság.
Mata blogja: A mutatott játék jobb eredményt érdemel
2016. október 31. 15:10 A szezon alatt minden hétfőn új blogbejegyzéssel jelentkezik Mata, melyben a héten történtekről ír. A mai posztban a Burnley elleni döntetlenről számol be, mely során a Vörös Ördögök mindent megtettek, hogy megszerezzék a döntő gólt, de nem sikerült...
Mata: Beleadtunk mindent a győzelembe
2016. október 27. 15:43 A gólszerző Juan Matát örömmel tölti el, hogy tovább tudta lőni csapatát a Ligakupa negyeddöntőjébe, miután a United szoros mérkőzésen legyőzte városi riválisát.
Mata blogja: Tovább kell lépnünk
2016. október 24. 19:30 Juan Mata minden hétfőn blogbejegyzéssel kedveskedik a szurkolók felé. Ezúttal arról írt, hogy a Chelsea elleni kudarcot követően a Manchester City elleni találkozóra javulniuk kell.
Mata: Folytatnunk kell a kemény munkát
2016. október 23. 21:51 Juan Mata elismerte, korábbi csapata ellen elszenvedett 4-0-s vereség rendkívül fájdalmas eredmény számukra, de ragaszkodott hozzá, hogy a Manchester Unitednek keményen kell dolgoznia, ugyanis ismét nagy meccs vár a rájuk.
Mata blogja: Különleges mérkőzés az Anfielden
2016. október 17. 18:24 A Manchester United középpályása, Juan Mata minden héten saját blogjában számol be a pályán és azon kívül megélt élményeiről. Ezúttal az Anfield Roadon rendezendő, Liverpool elleni rangadó előtt osztotta meg gondolatait a United nyolcasa.
Mata blogja: Premier League a horizonton
2016. október 10. 14:42 A Manchester United középpályása, Juan Mata minden héten saját blogjában számol be a pályán és azon kívül megélt élményeiről. Az eheti posztban a Liverpool elleni rangadó volt a fő téma.
Mata blogja: Néha az eredmény nem tükrözi a játékot
2016. október 03. 12:57 A Manchester United középpályása, Juan Mata minden héten saját blogjában számol be a pályán és azon kívül megélt élményeiről. Az eheti posztban a Stoke City elleni hazai döntetlen okozta csalódás volt a fő téma.
Mata: Előnyt kell kovácsolnunk Zlatanból
2016. szeptember 30. 12:28 Juan Mata, azt követően, hogy meglőtte szezonbeli hatodik gólját, elárulta, a Manchester United játékosai keményen dolgoznak Zlatan Ibrahimovic erősségeinek kiaknázásán.
Mata megtalálta helyét
2016. szeptember 28. 20:13 Jose Mourinho szerint Juan Mata a Manchester Unitednél talált egy 'nagyon jó természetes élőhelyet' ahhoz, hogy képességei kijöjjenek.
Mata blogja: Öröm az Old Traffordon
2016. szeptember 26. 14:29 A Manchester United középpályása, Juan Mata minden héten saját blogjában számol be a pályán és azon kívül megélt élményeiről. Az eheti posztban a Leicester City elleni hazai győzelem, valamint az előttünk álló két hazai mérkőzés volt a téma.
Mata: Erre az eredményre volt szükségünk
2016. szeptember 25. 12:13 A Manchester United középpályása, Juan Mata leszögezte, a hangsúlyos, 4-1-es győzelem a bajnok Leicester City ellen kellett ahhoz, hogy megfelelő választ adjanak a közelmúltbéli kritikákra.
Mata blogja: Nincs idő keseregni
2016. szeptember 19. 10:50 A Manchester United középpályása, Juan Mata minden héten saját blogjában számol be a pályán és azon kívül megélt élményeiről. Ezen a héten a mögöttük hagyott pocsék hét, és az arra adandó válasz volt a téma.
Mata blogja: Még hosszú az út
2016. szeptember 12. 12:51 A Manchester United középpályása, Juan Mata minden héten saját blogjában számol be a pályán és azon kívül megélt élményeiről. Ezen a héten a városi derbi, és az előttük álló sűrű hét volt a téma.
Mata blogja: Megkezdődik az út Oroszországba
2016. szeptember 05. 13:02 A Manchester United középpályása, Juan Mata minden héten saját blogjában számol be a pályán és azon kívül megélt élményeiről. Ezen a héten a válogatott és a manchesteri derbi a téma.
Mata blogja: Izgalmas és új szakasz kezdődik
2016. augusztus 29. 10:47 A Manchester United középpályása, Juan Mata minden héten saját blogjában számol be a pályán és azon kívül megélt élményeiről. Ezen a héten a Hull elleni drámai győzelem és a válogatott szereplése a téma.
Mata blogja: Az Old Trafford sosem okoz csalódást
2016. augusztus 22. 11:15 A Manchester United középpályása, Juan Mata minden héten saját blogjában számol be a pályán és azon kívül megélt élményeiről. Ezen a héten az Old Traffordra való visszatérés volt a legfőbb témája.
Mata blogja: Energiával tele
2016. augusztus 15. 12:06 A Manchester United középpályása, Juan Mata minden héten saját blogjában számol be a pályán és azon kívül megélt élményeiről. Ezen a héten visszatekint a Wembleyben aratott győzelemre, első bajnoki góljára a szezonban és a Bournemouth elleni győzelemre.
Mourinhot örömmel tölti el Mata teljesítménye
2016. augusztus 15. 09:52 Jose Mourinho Juan Mata teljesítményét dicsérte, miután a spanyol nyitotta meg a gólok sorát a Bournemouth otthonában a végül 3-1-es United győzelemmel végződő találkozón.
Mourinho: Van hely Mata számára
2016. július 22. 09:18 Jose Mourinho elmondta, "van hely" keretében Juan Mata számára és arra vár, hogy a spanyol megharcol majd helyéért.
Meccs Center
Stoke City vs
Manchester United
I Premier League 22. forduló
Britannia Stadium
2017. január 21. 16:00
beharangozó hamarosan...
I Hull City vs
Manchester United
2017. január 26. 20:45
H Manchester United vs
Wigan Athletic
2017. január 29. 17:00
H Manchester United vs
Hull City
2017. február 01. 21:00
I Leicester City vs
Manchester United
2017. február 05. 17:00
Manchester United vs
Liverpool
1-1 Premier League 21. forduló
Old Trafford
2017. január 15. 17:00

Manchester United 1-1 Liverpool

Döntetlennel zárult a United és a Liverpool rangadója, a Vörös Ördögök a meccs végén mentettek pontot.
2-0 Manchester United vs
Hull City
2017. január 10. 21:00
4-0 Manchester United vs
Reading
2017. január 07. 13:30
0-2 West Ham United vs
Manchester United
2017. január 02. 18:15
2-1 Manchester United vs
Middlesbrough
2016. december 31. 16:00
Sérültek, Eltiltottak
Szavazás

korábbi szavazásaink
Csak regisztrált tag szavazhat. Kérlek, lépj be, vagy regisztrálj!
Blog ajánló

Ajtó-ablak

aftergeri

2017. január 10. 06:57

Három év zárva tartás után, kitárult az Old Traford ajtaja, és belépett rajta egy ismerős alak. Tudtuk ki ő, mert néhányszor volt már a vendégünk, ám ezúttal más minőségben érkezett. Arcán a visszfogott derű, szemében az eltökéltség lángja látszódott. Úgy tűnt, mint aki hosszú ideje erre az antréra készülne. S alig, hogy betoppant, a megnyílt ablakon keresztül újabb társai csatlakoztak, hogy együtt valami egészen nagy dolgoba vágjanak bele.

Gondolatok a játékosokról

arosgabor

2017. január 08. 13:58

Sziasztok! Szeretném megosztani veletek a véleményemet a játékoskeretünkről. Egyenként fogok írni minden játékosról. Nézzük hát...

Kik vagyunk mi???!!!

ChrisOrsos

2016. december 10. 05:23

Szeretném veletek megosztani a véleményemet arról, hogy jelenleg hol áll a csapat, mik a reális elvárások, hogy hová fejlődhetünk. Ez az első blogom, lehet eltérő a nézetünk, lehet a világon csak én gondolom úgy azokat a dolgokat amiket leírtam, DE! remélem nem! És remélem tetszeni fog, jó szórakozást, mindörökké United! 
Belépés  Főoldal Regisztráció Elfelejtett jelszó Ajánlom ismerősnek