Főoldal Hírek
Közös meccsnézés Helyszínek   |   Információk   |  
Szurkolói klub Utazás
Enciklopédia Szereplések   |   Gólok
Blog Fórum Fanatics TV PL Tippverseny
ManUtdFanatics Fórum
Fórum főoldal OFF TOPIKOK Filmek, sorozatok
1
2
3
...
100
Válasz írása csak belépés után lehetséges.
Kowi17
Elküldve: 2017. április 16. 22:33     |         |    

Szökés ötödik évadát nézi valaki?

 
aftergeri
Elküldve: 2017. január 27. 18:31     |         |    
Jack Bauer: Moziban néztük, szerintem elég jó, csavaros kis film. Szeretem, amikor gondolkodni kell. Amy Adams jól játszott, maga a koncepció is nagyon érdekes volt, valahogy én is így képzelném el az idegenek érkezését.

Egyetértek, nekem is nagyon tetszett a film. Jó a koncepció.  Az IMDb a Drama, Mistery, Sci fi 3as kategóriájába sorolja, de szerintem előbbi kettőben erős a movie leginkább, szóval én annyira nem is nevezném sci finek. Persze földönkívülek szerepelnek benne, meg úrhajó meg minden, de, mint fantasztikus tudomány, hááát...akiknek nem tetszett, vagy egyéb hibákat találtak benne azok szerintem főleg a sci fi besorolás miatt. Úgy gondolom az Érkezés inkább egy gondolkodtató, filozófikus alkotás. Feldobja az időben való ugrás gondolatát, illetve felhívja a figyelmet a kommunikáció fontosságára. Engem megfogott a földönkívüliek sejtelmes, misztikus ábrázolása, és a kommunikációjuk is. 

 
Jack Bauer
Elküldve: 2017. január 26. 21:35     |         |    
aftergeri: Az Érkezés című filmről mi a véleményetek?

Moziban néztük, szerintem elég jó, csavaros kis film. Szeretem, amikor gondolkodni kell. Amy Adams jól játszott, maga a koncepció is nagyon érdekes volt, valahogy én is így képzelném el az idegenek érkezését.

 
aftergeri
Elküldve: 2017. január 26. 07:21     |         |    

Az Érkezés című filmről mi a véleményetek?

 
Tomii
Elküldve: 2017. január 15. 19:08     |         |    
Carl: Flasht, Arrowot nézi valaki?

Mindkettőt. (És néha ráérős perceimben a Legends of tomorrow-t is.)

 
Carl
Elküldve: 2017. január 15. 14:29     |         |    

Flasht, Arrowot nézi valaki?

 
2012. Október
somawesome
Elküldve: 2016. december 23. 13:33     |         |    
vargas90: Sajnos a legtöbb csere muszáj volt. Darth Vader összes korábbi magyar hangja meghalt már. Józsa Imre sincs már köztünk. Én feliratos vetítésre megyek majd hétvégén, ha minden jól megy.

Sejtettem, hogy sajnos ez lehet a háttérben, Józsa Imrét konkrétan tudtam is, hogy meghalt. 

Jó szórakozást a filmhez! :)

 
vargas90
Elküldve: 2016. december 20. 17:26     |         |    
somawesome: Meg, és szerintem rohadt jó volt. Imaxben néztem, a 3D borzalom volt, a szinkron viszont nem volt rossz, leszámítva az eredeti szinkronhangok felcserélését. 

Sajnos a legtöbb csere muszáj volt. Darth Vader összes korábbi magyar hangja meghalt már. Józsa Imre sincs már köztünk.

Én feliratos vetítésre megyek majd hétvégén, ha minden jól megy.

 
2012. Október
somawesome
Elküldve: 2016. december 19. 21:37     |         |    

Meg, és szerintem rohadt jó volt. Imaxben néztem, a 3D borzalom volt, a szinkron viszont nem volt rossz, leszámítva az eredeti szinkronhangok felcserélését. 

 
2013. Május
damien
Elküldve: 2016. december 17. 12:44     |         |    

Az új Star Wars megvolt már itt valakinek rajtam kívül?

 
Tomii
Elküldve: 2016. november 21. 18:37     |         |    

Doctor Strange valaki? Moziban néztem, nekem nagyon bejött. Végre megint egy jó Marvel film szerintem.

 
2012. Június
Gyu
Elküldve: 2016. október 20. 12:54     |         |    

The Wailing (és a rendező többi filmje)

 
Jack Bauer
Elküldve: 2016. október 17. 11:20     |         |    
damien: Mostanában kezdtem újranézni a Terminator filmeket (nagyon régen egyszer láttam az első részt, de alig emlékeztem rá), és lenne pár kérdésem. 1, Miért szeretik sokkal többet a 2. részt, mint az 1-t? Szerintem messze jobb az első 2, Miért gyülöli mindenki a 3. részt? :D Tény, hogy közelében nincs az első kettőnek, de szerintem közel se katasztrofális  3, A 4-5. részt, és a sorozatot érdemes megnézni?

Ha megengeded,

1. Valószínűleg azért, mert sokkal inkább hollywoodi, mint az első rész volt. A pusztító és az oltalmazó szembenállása amúgy is olyan téma, amelyet imádnak az emberek, itt pedig az akkor már népszerű, ismert Schwarzi a jó szerepében tündökölt. Cameron is már sokkal kiforrottabb rendező volt '91-re, tele van a film évtizedekig idézett sorokkal, Schwarzenegger is tapasztaltabb, jobb színész lett, valószínűleg a csúcson volt a Terminator II. időszakában (onnantól már lefelé). Az egyik a '80-as évek báját adta vissza, a másik pedig a '90-es évekét. Mindkettő király amúgy, de valóban, a második rész egy sokkal összeszedettebb, monumentálisabb - mondhatni a tökéletes akciófilm.

2. A harmadik részt már nem Cameron jegyezte, az egész egy nagy muszáj volt, hogy Schwarzit belerángassák megint a robot "bőrébe". Látszik a forgatókönyvön, hogy nem sok energiát öltek bele (gyakorlatilag a kettő, csak idősebbek a szereplők és van egy gagyi szerelmi szál). Plusz a szereplők kurva unszimpatikusak Arnoldon kívül. Tele van gagyi viccekkel (rózsaszín szemüveg, a női terminator és a férfi közötti szexuális utalások). 

3. A 4. rész (tehát a  C. Bale-es) szerintem önmagában teljesen jó, kicsit nekem elrugaszkodik a Terminator világától. Ráadásul az egész attól olyan megkapó, hogy Schwarzenegger szerepel benne. Nyilván nem tudták megnyerni már Arnie-t (helyesen, hiszen öreg már Scwarzi, ne bohóckodjon lásd. 5. rész), de teljesen vállalható, egészen jó akciófilm, bár kicsit vontatott és van egy csavar benne, ami rém gagyi. Az ötödik rész szót se érdemel, kínos vígjátéknak mondanám, mintha egy Horrorra akadvát látna az ember, már tényleg csak Charlie Sheen hiányzik az egészből. Kerülni kell, jobb Schwarzira úgy emlékezni, mint aki volt az első három részben, ez már tényleg lejtmenet az öregnek. Nem hiába lett óriási bukás.

A sorozatot én annó elkezdtem nézni, kifejezetten újnak hatott és izgalmas is volt az első pár rész. Onnantól kezdve ellaposodott, talán be se fejeztem az évadot. Nem is tudom, lett-e a második szezon után folytatás, egészen nagy bukásnak számított. 

Összességében, a Terminator egy kult-széria, ha az első hármat vesszük alapnak (harmadik ugye tudjuk milyen), de valóban, az abszolút best a második rész. Egyszeri és megismételhetetlen, a mai napig megállná a helyét bármelyik moziban.

 
2013. Május
damien
Elküldve: 2016. szeptember 02. 00:30     |         |    

Mostanában kezdtem újranézni a Terminator filmeket (nagyon régen egyszer láttam az első részt, de alig emlékeztem rá), és lenne pár kérdésem.
1, Miért szeretik sokkal többet a 2. részt, mint az 1-t? Szerintem messze jobb az első
2, Miért gyülöli mindenki a 3. részt? :D Tény, hogy közelében nincs az első kettőnek, de szerintem közel se katasztrofális 
3, A 4-5. részt, és a sorozatot érdemes megnézni?

 
2013. Május
damien
Elküldve: 2016. augusztus 19. 13:28     |         |    

Sajnos én is voltam olyan hülye, hogy végigszenvedtem a Suicide Squad című hulladékot filmet. Nekem már a BvS se tetszett, de úgy voltam vele, hogy ennek még adok egy esélyt, mert előzetesek alapján nagyon vártam, plusz Jared Leto az egyik kedvenc színészem, és már régóta hangoztatom, hogy szerintem ő lesz a legjobb Joker. Hát nem kicsit tévedtem :D
Most nem írok le mindent, hogy szerintem miért szar ez a film, mert este meccs van, és azért addig végeznék vele. De basszus, ez a "történet" mégis mi volt? Meg a karakterek? Főleg Joker... ez az ember egy másodpercig nem félelmetes, ez nem egy kiszámíthatatlan pszichopata, hanem egy gyökér, aki valószínűleg nem hogy egy bandát, de még egy ovis csoportot se tudna összetartani. Deadshot szerintem nem volt rossz, a többiek pedig a "töksemmilyen" és az "elviselhetetlenülidegesítő" között voltak. Harley Quinn (akit szintén vártam) pedig sajnos az utóbbiba esett. (Amúgy az mi a franc volt, hogy az álomjelenetében azt képzelte el, hogy Jokerrel közösen, teljesen normális emberként gyereket nevelnek?? Mégse bolond? Vagy WTF??) A készítők a látványra meg valószínüleg még annyi időt se szenteltek, mint arra, hogy kiválasszák, hogy mit ebédeljenk másnap. De legalább jó sötét volt az egész film, úgyhogy amúgy se annyira látszott. Ezen kívül vannak még az amúgy gyenge karakterek tök karakteridegen döntései, logikai bakik, teljesen kiszámítható történet, meg stb...
De a zene jó volt

 
2012. Szeptember
Creativ3Form
Elküldve: 2016. augusztus 05. 01:26     |         |    

Na, örülök, hogy ennyi mindenkinek tetszett a Stranger Things. :-) Az amúgy megvan mindenkinek, hogy az eltűnt srác barátjának a nővérét Nancynek hívják, és a 7. részben elhangzik, hogy Elm utca? :-)

 
Tib
Elküldve: 2016. augusztus 04. 22:18     |         |    

Na megvolt a várva-várt Suicide Squad. 
Egy nem rossz akciófilm, néhol látványos elemekkel. Amúgy meg nekem csalódás. Nem az az óriási nagy bukta, de úgy jöttem ki a moziból, hogy ez kevés. Semmi kreatív ötlet, ami emlékezetes lenne. Karakterek személyiségének kibontakozása... olyan nem igazán volt, igazából egyik karaktert se tudták megszerettetni velem. Páran nem igazán rendelkeznek motivációval, alig tudunk meg róluk valamit... A film konkrétan nem tudta mit akar kezdeni magával és a csapattal. A végén semmi csavar, semmi meglepő dolog, sablonos, kiszámítható jelenetekkel van tele. Joker miatt vártam leginkább a filmet, de nagyon keveset szerepel benne, a pszichopata röhögésén (ami ugye az eredeti hang) kívül meg nothing special. Vártam volna valami igazán badass dolgot a squad részéről, ha már ők rosszak. Jónéhány karakter totál felesleges a filmbe. Meg aztán néhány dolog, ami magyarázatra szorult volna, legalábbis számomra jó lett volna, mert így ez is semmilyen (gondolok itt Joker helikopterezésére, meg a bigboss asszonyra a legvégén...). A zenék viszont zseniálisak. 
Nálam 10/5. 

 
2012. Október
somawesome
Elküldve: 2016. július 29. 17:13     |         |    

Én meg most töltöm, akkor hétvégén ezt kell kivégezni. Meg a Breaking Baddel is haladni kell, de őszintén, másodszorra nem olyan jó. Hiába telt el jó pár év, túl sok mindenre emlékszem. Talán hiba volt megvennem a blurayt.

 

 
Jack Bauer
Elküldve: 2016. július 29. 09:35     |         |    

Stranger Things tényleg kurva jó volt, tegnap este fejeztem be. Nagyon nagy hangulata van, ajánlom bátran mindenkinek.

 
2012. Június
Gyu
Elküldve: 2016. július 28. 23:31     |         |    

Stranger things: tényleg nagyon jó lett. Nagyon eltalálták. A Better Call Saul és ez, ami az elmúlt években a legmagasabbra rakta a lécet - szerintem.

 
2012. Október
somawesome
Elküldve: 2016. július 25. 16:16     |         |    

Mr Robot második évada eddig nagyon király. Őrültség, egyre bonyolultabb és monumentálisabb, de még mindig zseniális. 

 
Jack Bauer
Elküldve: 2016. július 24. 22:35     |         |    

Na, örülök. Trailer zűrzavaros volt annó, de ha tényleg ilyen király, nincs mese, el kell kezdeni... :)

Amúgy az Amikor kialszik a fény szerintem egész vállalható lett, jó felvezetés a jövő heti Bourne-filmhez.

 
2012. Szeptember
Creativ3Form
Elküldve: 2016. július 24. 22:32     |         |    

Stranger Things

 

Fogtak egy bazi nagy edényt, rágravírozták, hogy "80-as évek", telepakolták hangulattal és atmoszférával, adtak hozzá egy csipetnyi X-Aktákat, E.T.-t, Super 8-at, Stephen King regényeket, összegyúrták és megszületett az utóbbi évek legjobb sorozata. Pont. Minden film és sorozatkedvelő embernek kötelező. Rengeteg sok jó sorozatot láttam, és nézek jelenleg is, de ez egyelőre mindegyik felett áll. Nagy szavak ezek, de nem érdekel. :-D Tessék szépen belevágni, nincs kifogás. Csak 8 rész, egy epizód 45 perc, magyar felirat már van mindegyikhez...hajrá. ;-)

 

 
2012. Június
Gyu
Elküldve: 2016. július 11. 01:43     |         |    
Jack Bauer: Fuu, mindig látom reklámozzák, már bele akartam kezdeni vagy háromszor. Érdemes? :D

Érdemes. :)
Mondjuk nekem mindig is az egyik kedvenc témám volt a mongol hódítás, de nagyon jó minőségű, magas színvonalú sorozat. 

 
Roleee
Elküldve: 2016. július 09. 18:49     |         |    

Tényleg jó, ennyire még nem tudott megfonni semmi sem amiben vágott szeműek voltak. 

szerk: Megöltem anyámat - francia kanadai film is nagyonfasza, kivéve ha az ember homofób 

 
Roleee
Elküldve: 2016. július 07. 22:14     |         |    
Gyu: Max letöltve...   Marco Polo? Eszméletlen jó.

Leszedtem, holnap elkezdem, szóval ajánlom h eszméletlen jó legyen! :D 

 
Jack Bauer
Elküldve: 2016. július 07. 21:52     |         |    

The Shallows-kritikám + blogom. Ja, van Bone Tomahawk is. :D

Meg Facebook oldal. :D

 
Jack Bauer
Elküldve: 2016. július 07. 17:51     |         |    
Gyu: Max letöltve...   Marco Polo? Eszméletlen jó.

Fuu, mindig látom reklámozzák, már bele akartam kezdeni vagy háromszor. Érdemes? :D

 
2012. Június
Gyu
Elküldve: 2016. július 07. 16:06     |         |    
Jack Bauer: Függetlenség napja II. valaki? :D Azért annyira nem gáz, mint ahogy mondják.

Max letöltve...

 

Marco Polo? Eszméletlen jó.

 
Jack Bauer
Elküldve: 2016. június 28. 15:05     |         |    

Függetlenség napja II. valaki? :D Azért annyira nem gáz, mint ahogy mondják.

 
   Filmek, sorozatok
ATijs
  üzenet küldése
Megnyitva: 2013. március 14. 09:28

Kedvenc filmekről, sorozatokról beszélgethetünk.

 
1
2
3
...
100
Facebook
Legfrissebb híreink

2017. április 28. 18:15

Mourinho már a következő szezonra tervez

2017. április 28. 16:36

Carrick: Most jobb helyzetben vagyunk

2017. április 28. 15:05

Csapathírek a Swansea meccs előtt

2017. április 28. 09:29

Fosu-Mensah is feliratkozott a sérültek közé

Tabellák

Premier League 2016/17

  Csapat M GK P
 
1. Chelsea 32 +38 75
2. Tottenham Hotspur 32 +46 71
3. Liverpool 33 +29 66
4. Manchester City 32 +28 64
5. Manchester United 31 +24 60
6. Arsenal 31 +23 57
7. Everton 33 +23 57
8. West Bromwich Albion 33 -3 44
9. Southampton 31 -3 40
10. Watford 32 -15 40
11. Stoke City 33 -11 39
12. Leicester City 32 -12 37
13. West Ham United 33 -15 37
14. Burnley 33 -14 36
15. Crystal Palace 32 -8 35
16. Bournemouth 33 -18 35
17. Hull City 33 -33 30
 
18. Swansea City 33 -31 28
19. Middlesbrough 32 -16 24
20. Sunderland 32 -32 21
Meccs Center
Manchester United vs
Swansea City
H Premier League 35. forduló
Old Trafford
2017. április 30. 13:00
beharangozó hamarosan...
I Celta Vigo vs
Manchester United
2017. május 04. 21:05
I Arsenal vs
Manchester United
2017. május 07. 17:00
H Manchester United vs
Celta Vigo
2017. május 11. 21:05
I Tottenham Hotspur vs
Manchester United
2017. május 14. 17:30
Manchester City vs
Manchester United
0-0 Premier League 26. forduló
Etihad Stadium
2017. április 27. 21:00

Manchester City 0-0 Manchester United

Értékes egy pont, kifejezetten ocsmány játékkal összehozva.
0-2 Burnley vs
Manchester United
2017. április 23. 15:15
2-1 Manchester United vs
Anderlecht
2017. április 20. 21:05
2-0 Manchester United vs
Chelsea
2017. április 16. 17:00
1-1 Anderlecht vs
Manchester United
2017. április 13. 21:05
Szavazás

korábbi szavazásaink
Csak regisztrált tag szavazhat. Kérlek, lépj be, vagy regisztrálj!
Belépés  Főoldal Regisztráció Elfelejtett jelszó Ajánlom ismerősnek