Főoldal Hírek
Közös meccsnézés Helyszínek   |   Információk   |  
Szurkolói klub Utazás
Enciklopédia Szereplések   |   Gólok
Blog Fórum Fanatics TV PL Tippverseny
ManUtdFanatics Fórum
Fórum főoldal OFF TOPIKOK Egyéb sport
1
2
3
...
33
Válasz írása csak belépés után lehetséges.
Jetlag
Elküldve: 2017. január 17. 20:56     |         |    

Nekem nagyon az jött le, hogy ő eredetileg nem hagyta volna ott az F1-et. Nem látunk bele a dolgokba, de valószínűleg a Stroll gyerek már jóval a bejelentés előtt hivatalos volt, így a másik ülésre két pilóta maradt és Bottas volt az elsőszámú opció... Massa szempontjából pedig érthető, hogy nem szeretett volna egy mezőny végén kullogó csapathoz szerződni, felfelé pedig nem vezetett út, így a visszavonulás maradt.

A Williamsnek nagy szüksége van egy rutinos versenyzőre, főleg az új szabályok miatti fejlesztéseknél, így mindkét félnek számára kedvező döntés született. Viszont egy emlékezetes, megérdemelt lezárás után kicsit furán jön ki a dolog.

 
Roleee
Elküldve: 2017. január 17. 12:20     |         |    

Mivel kb az egész eddigi életét az F1 jelentette, nem csodálkozom hogy visszajött, pedig szép lezárást kapott, de sztem a helyében mindenki volt f1 versenyző visszajött volna. 

 
tibi94
Elküldve: 2017. január 16. 15:50     |         |    

Csak szerintem követett el hatalmas hibát Massa? Neki megvolt az a gyönyörű, érzelmes lezárása pályafutásának, amit megérdemelt és meg is kapott a brazil nagydíjon. Sosem lesz újra ilyen lezárása. Azt még megérteném, hogyha a Mercedes hívja visszatér, mert talán, ismétlen talán esélye lett volna vb címet nyerni, de egy Williamsal győzelemre se nagyon lesz esélye. Hibát követett el a döntéssel.

 
lusanszkig
Elküldve: 2016. augusztus 30. 19:27     |         |    
Roleee: Ferrari szurkolónak vallom maga, de imádom Maxot kell már vki ellent mond a sok droidnak, még ha ennek most kedvencem csapatom is látta kárát, olyan az egész mezőny mint egy angol iskola, minta diákokkal.. 
Kell igen de amikor a másik eletet veszélyezteti akkor azt már nem keménységnek mondanám hanem felelotlensegnek. Na meg azt hozzá teszem h ilyen felfogással soha a büdös életben nem fog vb-t nyerni.. Jó példa erre h kemenykedik mert tönkretették a futamat, ehhez kepest mind2 Ferrari előtte végzett.. Szóval meg a keménykedésével sem a másik futamát tette tönkre hanem meg azzal is saját magát hátráltatta. Hamilton a jó példa erre 2007ben pont az ilyen felfogása miatt bukta el a VB-t olyan előnyből h az valami vicc volt. Most h már higgadtan érettebb látjuk h kb verhetetlen. Jó persze erre az autó is rátesz de a lényeget érted szerintem ☺ De hat mind1 ha Max-nak így jó akkor csinálja csak nehogy aztán Kiminel egy picit keményebb pilota a falra vagy a soderagyba tegye, megmutatva h én is tudok kemény lenni haver..
 
Roleee
Elküldve: 2016. augusztus 30. 16:28     |         |    

Ferrari szurkolónak vallom maga, de imádom Maxot kell már vki ellent mond a sok droidnak, még ha ennek most kedvencem csapatom is látta kárát, olyan az egész mezőny mint egy angol iskola, minta diákokkal.. 

 
lusanszkig
Elküldve: 2016. augusztus 29. 20:02     |         |    
Nugo: http://www.motorsportal.hu/forma1/verstappen-leckeztetni-akart-vettel-es-raikkonen-szegyellhetne-magat-c67821.html No comment... Hamilton biztos elbeszélgetett volna vele (ha vele csinálta volna ezt), és lehet, hogy egy pofont is lenyomott volna neki. Most már biztosan agresszíveben fognak védekezni a szokásosnál a mezőny tagjai, ha Ves támadja őket.  Rosberg meg egy igazi balfék... Akkor is ő szív, ha Ham keménykedik vele, meg akkor is, ha ő keménykedik Hammel. Ezen kívül 43 pontos előnyt szórakozott el. Egy erős 2.számú pilóta, de semmi több.

Na igen... Egyszer valaki valahol nagyon megfogja unni ezt a taknyost.. Az a legszomorúbb az egészben h még ki is mondja h direkt csinálta mert hát tönkretették a versenyét.. :D Mit hisz hol van, az ovódában? :D Hé te fiú elvetted a vonatomat ezért én elveszem a kirakósodat vagy mi.. Kb ilyen szintű felfogás ez, de ez a Forma1-be nem való, főleg mert így is néha életveszély 1-1 bukás, hát még ha becikáznak előtted 300-nál. Kimi meg is mondta h ha nem tapos a fékbe akkor belerongyol Ves-be! De nem baj mondom, valaki egyszer megunja az "idősebb" versenyzők közül és megmutatja a kis kölyöknek h fiam én is tudok így játszani.. Kívánom h jövőre nőjjön fel a Red Bull a Merci mellé majd ha Hamiltonnal kell versenyezni meglátom mire képes...

 

Mondjuk másik témának egyébként arra is kíváncsi lennék h Magnussen orbitális bukásánál h repült le a fejvédő elem?

Tudtommal annak sehol semmilyen körülmény között sem szabad, nem h le repülnie még megmozdulnia sem. Valaki azt rosszul rakta fel, kíváncsi leszek h abból lesz e valami, mert az már vizsgálják. Nagy mákja volt a srácnak h nem úgy kapta el a gumifal h sérüljön a nyaka a feje bármilye.. És a bosszantóbb az Szujóék hozzá nem értése, elcsíptem tőle még a visszajátszásnál h ott a fejvédő, lerepült, de a kötelességét elvégezte.. Csak pislogtam :D

 
Nugo
Elküldve: 2016. augusztus 29. 19:07     |         |    
lusanszkig: Néztem én is, Hami drukkerként pedig imádtam is ezt a futamot, valahogy nem számítottam erre a 3.helyre de Vettel meg az a kis tejfölös szájú hülyegyerek elintézték :D    De ha már szóba jött egyébként Verstappen, csak engem idegesít az ahogyan viselkedik? Na nem is azzal van a baj hogy kemény mert legyen, csak 1. nem adja meg a tiszteletet, ezt látjuk most a Belga futam után is... "ilyen baleset okoztak, ilyen tapasztalattal aztán még rám panaszkodnak" hát még jó h panaszkodnak rád te szerencsétlen mikor Kimi-t majdnem kinyirta az Eau Rouge tetején, ha ott Kimi nem figyel úgy száll bele 320-al a seggébe h nem szállnak ki saját labukon a kocsiból, egyik se! Én ott intette mvolna meg egy jó kis feket zászlóval, aztán hőbőröghettek volna a szurkolók is meg a kis taknyos.. Nem rántjuk be a kormányt egy mögötted 10-20 km/h-ás tempó különbséggel jövő autó elé, főleg nem 300 fölött? Nem is értem!    Mert azzal még nem is lenne baj h kitereli a pályáról esetleg mert tegye, bár ezt sem futamonként 4x, de Ham is sokszor alkalmazza ezt a fajta keménységet, csak nála valahogy meg más versenyzőnél sem ennyire észrevehető mint mondjuk Ves-nél vagy épp Rosberg is egyszerűen béna ebben. Ők úgy terelnek h ők maguk se tudnak már befordulni :D   Na de ennyi, én nem bántam volna ha szépen eltiltják Monzáról, mert ott komolyan felugrottam a szlkből és a fejemhez kaptam és fújtam egyet h Kimi észnél volt! És már nem is az első eset volt h védekezéskor cikázik vagy épp berántja.. De egyelőre nekem úgy tűnik h csak Kimivel meri megcsinálni, mert a finn tényleg nem az a fajta aki nagyon kiakad(a csapatrádiót leszámítva) de kíváncsi lennék mondjuk h ezt pl egy Hamilton, Alonso ellen megmerné e húzni..  Na de ennyi, de ennek ki kellett jönnie :D

http://www.motorsportal.hu/forma1/verstappen-leckeztetni-akart-vettel-es-raikkonen-szegyellhetne-magat-c67821.html

No comment...

Hamilton biztos elbeszélgetett volna vele (ha vele csinálta volna ezt), és lehet, hogy egy pofont is lenyomott volna neki. Most már biztosan agresszíveben fognak védekezni a szokásosnál a mezőny tagjai, ha Ves támadja őket. 

Rosberg meg egy igazi balfék... Akkor is ő szív, ha Ham keménykedik vele, meg akkor is, ha ő keménykedik Hammel. Ezen kívül 43 pontos előnyt szórakozott el. Egy erős 2.számú pilóta, de semmi több.

 
lusanszkig
Elküldve: 2016. augusztus 29. 18:10     |         |    

Néztem én is, Hami drukkerként pedig imádtam is ezt a futamot, valahogy nem számítottam erre a 3.helyre de Vettel meg az a kis tejfölös szájú hülyegyerek elintézték :D 

 

De ha már szóba jött egyébként Verstappen, csak engem idegesít az ahogyan viselkedik? Na nem is azzal van a baj hogy kemény mert legyen, csak 1. nem adja meg a tiszteletet, ezt látjuk most a Belga futam után is... "ilyen baleset okoztak, ilyen tapasztalattal aztán még rám panaszkodnak" hát még jó h panaszkodnak rád te szerencsétlen mikor Kimi-t majdnem kinyirta az Eau Rouge tetején, ha ott Kimi nem figyel úgy száll bele 320-al a seggébe h nem szállnak ki saját labukon a kocsiból, egyik se! Én ott intette mvolna meg egy jó kis feket zászlóval, aztán hőbőröghettek volna a szurkolók is meg a kis taknyos.. Nem rántjuk be a kormányt egy mögötted 10-20 km/h-ás tempó különbséggel jövő autó elé, főleg nem 300 fölött? Nem is értem! 

 

Mert azzal még nem is lenne baj h kitereli a pályáról esetleg mert tegye, bár ezt sem futamonként 4x, de Ham is sokszor alkalmazza ezt a fajta keménységet, csak nála valahogy meg más versenyzőnél sem ennyire észrevehető mint mondjuk Ves-nél vagy épp Rosberg is egyszerűen béna ebben. Ők úgy terelnek h ők maguk se tudnak már befordulni :D

 

Na de ennyi, én nem bántam volna ha szépen eltiltják Monzáról, mert ott komolyan felugrottam a szlkből és a fejemhez kaptam és fújtam egyet h Kimi észnél volt! És már nem is az első eset volt h védekezéskor cikázik vagy épp berántja.. De egyelőre nekem úgy tűnik h csak Kimivel meri megcsinálni, mert a finn tényleg nem az a fajta aki nagyon kiakad(a csapatrádiót leszámítva) de kíváncsi lennék mondjuk h ezt pl egy Hamilton, Alonso ellen megmerné e húzni..  Na de ennyi, de ennek ki kellett jönnie :D

 
Nugo
Elküldve: 2016. augusztus 28. 21:57     |         |    
Carras: Én igazából Raikönnent szoktam követni, de a mostani időkben inkább  Hamiltonnak szorítok a Mercedes párbajban, mert nem tetszik, hogy Rosberg viselkedése, pláne, amit az utolsó két évben véghez vitt, csomó hiszti volt, ha valami nem úgy alakult, ahogy szerette volna. Ricciardo is üde színfoltja a jelenlegi mezőnynek. De ha szurkolást kell mondani, akkor egyértelműen Kimi az akinek szurkolok.

Nekem ez a mostani Hamilton a legunszimpatikusabb versenyző az elmúlt 10 év F1-esei közül. A McLarenes még normális volt, de ez a mostani "520 instagram kép egy nap alatt", meg "énvagyokalegmenőbb", rapper Hamilton roppant irritáló. Eddig inkább Rosberg-párti voltam a Merci csatában, de a német nagydíjon elegem lett a sorozatos bénázásából (elrontott rajtok, lehetőségek nem kihasználása, 0 agresszió, stb.) így feladtam. Amúgy a panaszkodását nem csodálom, nem egyszer volt olyan, hogy Hamilton kiterelte Rosberget a francba. Szerintem egyébként Hamilton hisztizett állandóan, amikor Rosberg nyert, amikor hátrányosan érintette egy stratégia, amikor Rosberg Monacoban elfékezte, enm tudott befordulni, és a bukótérbe gurulva sárga zászló lett, ami miatt senki nem tudott javítani, amikor Belgiumba összementek '14-ben, amikor tavaly az USA-ban a világbajnokság megnyerése után odadobta a szezont magában végigpörgető Rosbergnek a másodiknak járó sapkát, amikor olyanokat nyilatkozott, hogy azért büntetik, mert fekete, stb. Rosberg sokkal szimpatikusabb, alázatosabb, szorgalmasabb. Ő pl. mindig odament Hamiltonhoz gratulálni, ha az angol nyert, ha jól emlékszem '14 végén is gratulált a világbajnoknak. Azonban Hamilton jobb, sajnos.

 
Carras
Elküldve: 2016. augusztus 28. 19:59     |         |    

Én igazából Raikönnent szoktam követni, de a mostani időkben inkább  Hamiltonnak szorítok a Mercedes párbajban, mert nem tetszik, hogy Rosberg viselkedése, pláne, amit az utolsó két évben véghez vitt, csomó hiszti volt, ha valami nem úgy alakult, ahogy szerette volna. Ricciardo is üde színfoltja a jelenlegi mezőnynek. De ha szurkolást kell mondani, akkor egyértelműen Kimi az akinek szurkolok.

 
Nugo
Elküldve: 2016. augusztus 28. 19:28     |         |    
Carras: Nagyon izgalmas volt a mai F1-es belga futam. Valaki esetleg nézte rajtam kívül? Ez a Verstappen egyre agresszívebb kezd lenni, s egyre esztelenebb dolgokat művel, mondjuk ezt a tapasztalatlanságára lehet írni, viszont az már nem helyes, hogy a veszélyes mozdulatait teljesen korrektnek ítéli meg. Valaki elkéne beszélgessen a gyerekkel, mert ha ezt jó példának látja, akkor még nagyobb galibát is okozhat. Hamitlon is volt ilyen fejetlen szó se róla, de kinőtte, de 300 km/h feletti sebességnél nem csak azt az egy helyet kell nézni, hanem azt is, hogy élő emberekkel vagy körülvéve, s az is egy emberi élet, s még az is lehet, hogy otthon valaki várja. Nem szabad ennyire felelőtlennek, s agresszívnek lenni. Kimi amúgy sem az a pilóta, aki nagyon kiakadna, és már nem először teszi, Hamilton is szépen elmondta, hogy Kimi ritkán beszél, szóval ha valamire panaszkodik, akkor arra bizony oda kell figyleni. És ma Lauda is felemelte a hangját, hogy ez nem okés, amit Verstappen az utóbbi versenyeken produkál.

Én néztem, szerintem is jó volt főleg, hogy Alonso-drukker vagyok :D Verstappen erőszakossága pedig ezen a futamon átlépte a határt. Raikkonen helyébe biztos nem adtam volna vissza a pozíciót, amikor leszorította őt Ves. Van kedvenced?

 
Carras
Elküldve: 2016. augusztus 28. 19:01     |         |    

Nagyon izgalmas volt a mai F1-es belga futam. Valaki esetleg nézte rajtam kívül?

Ez a Verstappen egyre agresszívebb kezd lenni, s egyre esztelenebb dolgokat művel, mondjuk ezt a tapasztalatlanságára lehet írni, viszont az már nem helyes, hogy a veszélyes mozdulatait teljesen korrektnek ítéli meg. Valaki elkéne beszélgessen a gyerekkel, mert ha ezt jó példának látja, akkor még nagyobb galibát is okozhat. Hamitlon is volt ilyen fejetlen szó se róla, de kinőtte, de 300 km/h feletti sebességnél nem csak azt az egy helyet kell nézni, hanem azt is, hogy élő emberekkel vagy körülvéve, s az is egy emberi élet, s még az is lehet, hogy otthon valaki várja. Nem szabad ennyire felelőtlennek, s agresszívnek lenni.

Kimi amúgy sem az a pilóta, aki nagyon kiakadna, és már nem először teszi, Hamilton is szépen elmondta, hogy Kimi ritkán beszél, szóval ha valamire panaszkodik, akkor arra bizony oda kell figyleni. És ma Lauda is felemelte a hangját, hogy ez nem okés, amit Verstappen az utóbbi versenyeken produkál.

 
vargas90
Elküldve: 2016. augusztus 09. 23:04     |         |    

Ájj nem hiszem el baszdmeg.

 
Stuttgart1
Elküldve: 2016. augusztus 09. 22:34     |         |    
vargas90: A 200 pillangón Kenderesi is esélyes lehet Cseh Laci mellett. Legjobb idővel került a döntőbe. Komoly futam lesz.

Remélem dobogót megcsípi, de az arany mindenképp Lacié legyen, nagyon megérdemli már.

 
vargas90
Elküldve: 2016. augusztus 09. 22:29     |         |    
Stuttgart1: Ha minden nagyon jól megy, holnap kb. hajnali 5-re akár 6 aranyunk is lehet :) (Imre Géza, Katinka, Cseh Laci)

A 200 pillangón Kenderesi is esélyes lehet Cseh Laci mellett. Legjobb idővel került a döntőbe. Komoly futam lesz.

 
Stuttgart1
Elküldve: 2016. augusztus 09. 22:15     |         |    

Ha minden nagyon jól megy, holnap kb. hajnali 5-re akár 6 aranyunk is lehet :) (Imre Géza, Katinka, Cseh Laci)

 
vargas90
Elküldve: 2016. augusztus 07. 03:59     |         |    
Hosszú Katinka csúnyán lealázta a világot. :D
 
vargas90
Elküldve: 2016. augusztus 06. 23:13     |         |    
Akkor kapcsoltam oda mikor 4 pontos hátrányban volt. Szenzációs! Jól kezdődik. 4 éve is vivásból volt az 1. arany.
 
Stuttgart1
Elküldve: 2016. augusztus 06. 23:05     |         |    

ÉÁÓ MEGVAN AZ ELSŐ ARANY :D

 
Stuttgart1
Elküldve: 2016. augusztus 06. 22:39     |         |    

Izé. Idén az olimpia nem téma? :D Hajrá Mesi!

 
Roleee
Elküldve: 2016. július 10. 18:29     |         |    

Andy a bajnok! :) 

 
2012. Október
somawesome
Elküldve: 2016. május 25. 14:44     |         |    

Van 3 aldó jegyem a kölni FinalFourra. Kettő a 205-ös szektorba szól, de őszintén azoktól csak nagyon drágán vagyok hajlandó megválni, viszont a 208-as szektorba szólót "beszerzési áron" adom, mondjuk én is másfálszeres áron jutottam hozzá, de olcsóbbat nem találni.

 
2012. Október
somawesome
Elküldve: 2016. május 16. 21:32     |         |    

Nagy gratula a hokisainknak! Remélhetőleg nem esnek ki és akkor jövőre ilyen játékkal és főleg hozzáállással akár a továbbjutás is meglehet. 

 
Tomii
Elküldve: 2016. február 02. 15:55     |         |    

Nagyon kíváncsi vagyok a női kéziseknél Elek Gábor és Ambros Martin összefogására. A férfiaknál viszont nem tudom, ki lesz az utód, de mivel júniusban a nem éppen gyenge Szerbiával kell játszana VB-selejtezőt, ezért gondolom minél előbb meg akarják találni Dujsebajev utódját.

 
Roleee
Elküldve: 2016. január 30. 15:13     |         |    

Mi nyertük tegnap, ma kikapott Serena, nyert Jamie Murray is párosban, ha holnap Andy megnyeri az Ausztrál Opent, nagyon perfect hétvége lesz.(A szerb holnap is üthetne vagy 100 ki nem kényszerített hibát. :D) 

 
Tomii
Elküldve: 2016. január 27. 17:40     |         |    

60 perc alatt 14 gól. Lesz miről beszélgetni a szövetségnél a hogyantovábbról.

 
Tomii
Elküldve: 2016. január 26. 22:22     |         |    
Roleee: Ha a fiúk hasonlóan játszottak volna eddig, semmi problémánk nem lett volna.. 

És pont ezt a meccset nem láttam, edzésen voltam...

 
Roleee
Elküldve: 2016. január 26. 19:52     |         |    

Ha a fiúk hasonlóan játszottak volna eddig, semmi problémánk nem lett volna.. 

 
2012. Október
somawesome
Elküldve: 2016. január 23. 18:24     |         |    

Grat a pólósoknak, nem értem azokat, akik szidták a férfi válogatottat, gyakorlatilag évtizedek óta ott vagyunk az élmezőnyben, nem mindig jöhet össze a végső győzelem. Igyekszem úgy felfogni, hogy milyen jó, hogy már egy harmadik hely is csalódás.

A kéziseknél pedig katasztrófa van. Jobban tenné Dju... Talant, ha lemondana. Nem is ismeri a játékosokat, akiket kivitt, ebben Sótonyi is hibás, hogy rábeszélte őt ezekre a játékosokra. Azt nem értem, miért nem megnyugtatták a csapatot a második meccsen időkérésnél, a kapitány inkább üvöltött velük, átragadt a feszültség a játékosokra és félelemben játszanak.

Nagy Laci egyedül kevés, nincs társa, sérülést meg nem fog kockáztatni azért, hogy ne 8-cal, hanem 5-tel kapjunk ki. Még Mikler az, aki nagy név nálunk, védésére sem emlékszem. Irányító nélkül pedig elképzelhetetlen a játék. Egy válogatott játékos mondta ma, hogy "a magyar kézilabda jövője a tét, nem az Olimpia".

 
Tomii
Elküldve: 2016. január 22. 22:37     |         |    

Szerintem ennyi idővel egy ekkora torna előtt, ahol ekkora tét van, nem szabad ilyen sok változtatást eszközölni. Semmi bajom Dujsebajevvel (remélem jól írtam a nevét), remélem nem fogják kirúgni. De egy válogatottnál, ahol kevesebbszer edzenek együtt, több idő kell ilyen volomenű változtatásokhoz. Teljesen más stílust, játékot akar megvalósítani. És ehhez hozzájön a (szerintem) idő előtti fiatalítás. Ezen a tornán még minimum keverni kellett volna a keretet, és kevesebb újoncot avatni. Mondom, Lékai, Császár, Illyés például rengeteget hozzá tudtak volna tenni a játékhoz. Lehet, hogy Nagy Laci is máshogy játszik, ha mondjuk egy Császár irányít mellette, és nem egy Faluvégi, aki engem egyáltalán nem győzött meg. (Meg Bodó sem igen egyelőre). Szegény Pásztor Ákost is elkezdtem szidni, hogy milyen vézna, aztán dobálta be folyamatosan a helyzeteket ha odakerült. Meg Bánhidi is jól játszott szerintem.

 
   Egyéb sport
bobbybinary
  üzenet küldése
Megnyitva: 2013. március 14. 09:26

Egyéb sport 

 
1
2
3
...
33
Facebook
Legfrissebb híreink

2017. január 21. 20:31

Mourinho csalódott a döntetlen miatt

2017. január 21. 20:09

Rooney: Büszke pillanat

2017. január 21. 19:27

Rooney minden idők legeredményesebb United játékosa

2017. január 21. 18:54

Játékosértékelés: Stoke City 1-1 Manchester United

Tabellák

Premier League 2016/17

  Csapat M GK P
 
1. Chelsea 21 +30 52
2. Tottenham Hotspur 21 +29 45
3. Liverpool 21 +25 45
4. Arsenal 21 +26 44
5. Manchester City 21 +15 42
6. Manchester United 21 +12 40
7. Everton 21 +9 33
8. West Bromwich Albion 21 0 29
9. Stoke City 21 -6 27
10. Burnley 21 -8 26
11. Bournemouth 21 -7 25
12. West Ham United 21 -9 25
13. Southampton 21 -7 24
14. Watford 21 -13 23
15. Leicester City 21 -10 21
16. Middlesbrough 21 -5 20
17. Crystal Palace 21 -10 16
 
18. Hull City 21 -25 16
19. Sunderland 21 -20 15
20. Swansea City 21 -26 15
Meccs Center
Hull City vs
Manchester United
I Ligakupa Elődöntő 2. forduló
KC Stadium
2017. január 26. 20:45
beharangozó hamarosan...
H Manchester United vs
Wigan Athletic
2017. január 29. 17:00
H Manchester United vs
Hull City
2017. február 01. 21:00
I Leicester City vs
Manchester United
2017. február 05. 17:00
H Manchester United vs
Watford
2017. február 11. 16:00
Stoke City vs
Manchester United
1-1 Premier League 22. forduló
Britannia Stadium
2017. január 21. 16:00

Stoke City 1-1 Manchester United

A Manchester United temérdek helyzete ellenére csak döntetlent tudott elérni a Stoke City otthonában, Wayne Rooney történelmi góljával a mérkőzés végén mentett pontot a vendégeknek.
1-1 Manchester United vs
Liverpool
2017. január 15. 17:00
2-0 Manchester United vs
Hull City
2017. január 10. 21:00
4-0 Manchester United vs
Reading
2017. január 07. 13:30
0-2 West Ham United vs
Manchester United
2017. január 02. 18:15
Szavazás

korábbi szavazásaink
Csak regisztrált tag szavazhat. Kérlek, lépj be, vagy regisztrálj!
Belépés  Főoldal Regisztráció Elfelejtett jelszó Ajánlom ismerősnek