Főoldal Hírek
Közös meccsnézés Helyszínek   |   Információk   |  
Szurkolói klub Utazás
Enciklopédia Szereplések   |   Gólok
Blog Fórum Fanatics TV PL Tippverseny
ManUtdFanatics Fórum
Fórum főoldal OFF TOPIKOK Egyéb sport
1
2
3
...
33
Válasz írása csak belépés után lehetséges.
aftergeri
Elküldve: 2017. január 26. 14:24     |         |    
Roleee: Érik egy klasszikus, bár a torna előtt még minden pénzemet feltettem volna egy Murray - Djokovics döntőre  
Na igen, nem gondoltam volna en se, hogy mindketto ilyen hamar kiesik. Fejben egyikojuk se volt ott igazan a tornan, mig a ket legenda iszonyatosan akar bizonyitani. A Noknel is durva a donto a ket Williams testverrel. Serena megelozheti Grafot, Venusnak pedig ez lehetne az elso AO gyozelme. Mint Federer szurkolo, szoritok Rogernek, de le a kalappal mimdenki elott, hogy ilyen telhesitmennyel rukkolnak elo idosebben is.
 
Roleee
Elküldve: 2017. január 26. 12:40     |         |    

Érik egy klasszikus, bár a torna előtt még minden pénzemet feltettem volna egy Murray - Djokovics döntőre laugh 

 
aftergeri
Elküldve: 2017. január 26. 07:19     |         |    

Sziasztok! Nézi valaki az Austrál Opent? Az utóbbi napokban több meccset elkaptam. Egyelőre úgy tűnik a veteránok tornája az idei. Svájci rangadó Federer- Stan között, a másik ágon pedig Nadal. Érek egy klasszikus?

 
Jetlag
Elküldve: 2017. január 17. 20:56     |         |    

Nekem nagyon az jött le, hogy ő eredetileg nem hagyta volna ott az F1-et. Nem látunk bele a dolgokba, de valószínűleg a Stroll gyerek már jóval a bejelentés előtt hivatalos volt, így a másik ülésre két pilóta maradt és Bottas volt az elsőszámú opció... Massa szempontjából pedig érthető, hogy nem szeretett volna egy mezőny végén kullogó csapathoz szerződni, felfelé pedig nem vezetett út, így a visszavonulás maradt.

A Williamsnek nagy szüksége van egy rutinos versenyzőre, főleg az új szabályok miatti fejlesztéseknél, így mindkét félnek számára kedvező döntés született. Viszont egy emlékezetes, megérdemelt lezárás után kicsit furán jön ki a dolog.

 
Roleee
Elküldve: 2017. január 17. 12:20     |         |    

Mivel kb az egész eddigi életét az F1 jelentette, nem csodálkozom hogy visszajött, pedig szép lezárást kapott, de sztem a helyében mindenki volt f1 versenyző visszajött volna. 

 
tibi94
Elküldve: 2017. január 16. 15:50     |         |    

Csak szerintem követett el hatalmas hibát Massa? Neki megvolt az a gyönyörű, érzelmes lezárása pályafutásának, amit megérdemelt és meg is kapott a brazil nagydíjon. Sosem lesz újra ilyen lezárása. Azt még megérteném, hogyha a Mercedes hívja visszatér, mert talán, ismétlen talán esélye lett volna vb címet nyerni, de egy Williamsal győzelemre se nagyon lesz esélye. Hibát követett el a döntéssel.

 
lusanszkig
Elküldve: 2016. augusztus 30. 19:27     |         |    
Roleee: Ferrari szurkolónak vallom maga, de imádom Maxot kell már vki ellent mond a sok droidnak, még ha ennek most kedvencem csapatom is látta kárát, olyan az egész mezőny mint egy angol iskola, minta diákokkal.. 
Kell igen de amikor a másik eletet veszélyezteti akkor azt már nem keménységnek mondanám hanem felelotlensegnek. Na meg azt hozzá teszem h ilyen felfogással soha a büdös életben nem fog vb-t nyerni.. Jó példa erre h kemenykedik mert tönkretették a futamat, ehhez kepest mind2 Ferrari előtte végzett.. Szóval meg a keménykedésével sem a másik futamát tette tönkre hanem meg azzal is saját magát hátráltatta. Hamilton a jó példa erre 2007ben pont az ilyen felfogása miatt bukta el a VB-t olyan előnyből h az valami vicc volt. Most h már higgadtan érettebb látjuk h kb verhetetlen. Jó persze erre az autó is rátesz de a lényeget érted szerintem ☺ De hat mind1 ha Max-nak így jó akkor csinálja csak nehogy aztán Kiminel egy picit keményebb pilota a falra vagy a soderagyba tegye, megmutatva h én is tudok kemény lenni haver..
 
Roleee
Elküldve: 2016. augusztus 30. 16:28     |         |    

Ferrari szurkolónak vallom maga, de imádom Maxot kell már vki ellent mond a sok droidnak, még ha ennek most kedvencem csapatom is látta kárát, olyan az egész mezőny mint egy angol iskola, minta diákokkal.. 

 
lusanszkig
Elküldve: 2016. augusztus 29. 20:02     |         |    
Nugo: http://www.motorsportal.hu/forma1/verstappen-leckeztetni-akart-vettel-es-raikkonen-szegyellhetne-magat-c67821.html No comment... Hamilton biztos elbeszélgetett volna vele (ha vele csinálta volna ezt), és lehet, hogy egy pofont is lenyomott volna neki. Most már biztosan agresszíveben fognak védekezni a szokásosnál a mezőny tagjai, ha Ves támadja őket.  Rosberg meg egy igazi balfék... Akkor is ő szív, ha Ham keménykedik vele, meg akkor is, ha ő keménykedik Hammel. Ezen kívül 43 pontos előnyt szórakozott el. Egy erős 2.számú pilóta, de semmi több.

Na igen... Egyszer valaki valahol nagyon megfogja unni ezt a taknyost.. Az a legszomorúbb az egészben h még ki is mondja h direkt csinálta mert hát tönkretették a versenyét.. :D Mit hisz hol van, az ovódában? :D Hé te fiú elvetted a vonatomat ezért én elveszem a kirakósodat vagy mi.. Kb ilyen szintű felfogás ez, de ez a Forma1-be nem való, főleg mert így is néha életveszély 1-1 bukás, hát még ha becikáznak előtted 300-nál. Kimi meg is mondta h ha nem tapos a fékbe akkor belerongyol Ves-be! De nem baj mondom, valaki egyszer megunja az "idősebb" versenyzők közül és megmutatja a kis kölyöknek h fiam én is tudok így játszani.. Kívánom h jövőre nőjjön fel a Red Bull a Merci mellé majd ha Hamiltonnal kell versenyezni meglátom mire képes...

 

Mondjuk másik témának egyébként arra is kíváncsi lennék h Magnussen orbitális bukásánál h repült le a fejvédő elem?

Tudtommal annak sehol semmilyen körülmény között sem szabad, nem h le repülnie még megmozdulnia sem. Valaki azt rosszul rakta fel, kíváncsi leszek h abból lesz e valami, mert az már vizsgálják. Nagy mákja volt a srácnak h nem úgy kapta el a gumifal h sérüljön a nyaka a feje bármilye.. És a bosszantóbb az Szujóék hozzá nem értése, elcsíptem tőle még a visszajátszásnál h ott a fejvédő, lerepült, de a kötelességét elvégezte.. Csak pislogtam :D

 
Nugo
Elküldve: 2016. augusztus 29. 19:07     |         |    
lusanszkig: Néztem én is, Hami drukkerként pedig imádtam is ezt a futamot, valahogy nem számítottam erre a 3.helyre de Vettel meg az a kis tejfölös szájú hülyegyerek elintézték :D    De ha már szóba jött egyébként Verstappen, csak engem idegesít az ahogyan viselkedik? Na nem is azzal van a baj hogy kemény mert legyen, csak 1. nem adja meg a tiszteletet, ezt látjuk most a Belga futam után is... "ilyen baleset okoztak, ilyen tapasztalattal aztán még rám panaszkodnak" hát még jó h panaszkodnak rád te szerencsétlen mikor Kimi-t majdnem kinyirta az Eau Rouge tetején, ha ott Kimi nem figyel úgy száll bele 320-al a seggébe h nem szállnak ki saját labukon a kocsiból, egyik se! Én ott intette mvolna meg egy jó kis feket zászlóval, aztán hőbőröghettek volna a szurkolók is meg a kis taknyos.. Nem rántjuk be a kormányt egy mögötted 10-20 km/h-ás tempó különbséggel jövő autó elé, főleg nem 300 fölött? Nem is értem!    Mert azzal még nem is lenne baj h kitereli a pályáról esetleg mert tegye, bár ezt sem futamonként 4x, de Ham is sokszor alkalmazza ezt a fajta keménységet, csak nála valahogy meg más versenyzőnél sem ennyire észrevehető mint mondjuk Ves-nél vagy épp Rosberg is egyszerűen béna ebben. Ők úgy terelnek h ők maguk se tudnak már befordulni :D   Na de ennyi, én nem bántam volna ha szépen eltiltják Monzáról, mert ott komolyan felugrottam a szlkből és a fejemhez kaptam és fújtam egyet h Kimi észnél volt! És már nem is az első eset volt h védekezéskor cikázik vagy épp berántja.. De egyelőre nekem úgy tűnik h csak Kimivel meri megcsinálni, mert a finn tényleg nem az a fajta aki nagyon kiakad(a csapatrádiót leszámítva) de kíváncsi lennék mondjuk h ezt pl egy Hamilton, Alonso ellen megmerné e húzni..  Na de ennyi, de ennek ki kellett jönnie :D

http://www.motorsportal.hu/forma1/verstappen-leckeztetni-akart-vettel-es-raikkonen-szegyellhetne-magat-c67821.html

No comment...

Hamilton biztos elbeszélgetett volna vele (ha vele csinálta volna ezt), és lehet, hogy egy pofont is lenyomott volna neki. Most már biztosan agresszíveben fognak védekezni a szokásosnál a mezőny tagjai, ha Ves támadja őket. 

Rosberg meg egy igazi balfék... Akkor is ő szív, ha Ham keménykedik vele, meg akkor is, ha ő keménykedik Hammel. Ezen kívül 43 pontos előnyt szórakozott el. Egy erős 2.számú pilóta, de semmi több.

 
lusanszkig
Elküldve: 2016. augusztus 29. 18:10     |         |    

Néztem én is, Hami drukkerként pedig imádtam is ezt a futamot, valahogy nem számítottam erre a 3.helyre de Vettel meg az a kis tejfölös szájú hülyegyerek elintézték :D 

 

De ha már szóba jött egyébként Verstappen, csak engem idegesít az ahogyan viselkedik? Na nem is azzal van a baj hogy kemény mert legyen, csak 1. nem adja meg a tiszteletet, ezt látjuk most a Belga futam után is... "ilyen baleset okoztak, ilyen tapasztalattal aztán még rám panaszkodnak" hát még jó h panaszkodnak rád te szerencsétlen mikor Kimi-t majdnem kinyirta az Eau Rouge tetején, ha ott Kimi nem figyel úgy száll bele 320-al a seggébe h nem szállnak ki saját labukon a kocsiból, egyik se! Én ott intette mvolna meg egy jó kis feket zászlóval, aztán hőbőröghettek volna a szurkolók is meg a kis taknyos.. Nem rántjuk be a kormányt egy mögötted 10-20 km/h-ás tempó különbséggel jövő autó elé, főleg nem 300 fölött? Nem is értem! 

 

Mert azzal még nem is lenne baj h kitereli a pályáról esetleg mert tegye, bár ezt sem futamonként 4x, de Ham is sokszor alkalmazza ezt a fajta keménységet, csak nála valahogy meg más versenyzőnél sem ennyire észrevehető mint mondjuk Ves-nél vagy épp Rosberg is egyszerűen béna ebben. Ők úgy terelnek h ők maguk se tudnak már befordulni :D

 

Na de ennyi, én nem bántam volna ha szépen eltiltják Monzáról, mert ott komolyan felugrottam a szlkből és a fejemhez kaptam és fújtam egyet h Kimi észnél volt! És már nem is az első eset volt h védekezéskor cikázik vagy épp berántja.. De egyelőre nekem úgy tűnik h csak Kimivel meri megcsinálni, mert a finn tényleg nem az a fajta aki nagyon kiakad(a csapatrádiót leszámítva) de kíváncsi lennék mondjuk h ezt pl egy Hamilton, Alonso ellen megmerné e húzni..  Na de ennyi, de ennek ki kellett jönnie :D

 
Nugo
Elküldve: 2016. augusztus 28. 21:57     |         |    
Carras: Én igazából Raikönnent szoktam követni, de a mostani időkben inkább  Hamiltonnak szorítok a Mercedes párbajban, mert nem tetszik, hogy Rosberg viselkedése, pláne, amit az utolsó két évben véghez vitt, csomó hiszti volt, ha valami nem úgy alakult, ahogy szerette volna. Ricciardo is üde színfoltja a jelenlegi mezőnynek. De ha szurkolást kell mondani, akkor egyértelműen Kimi az akinek szurkolok.

Nekem ez a mostani Hamilton a legunszimpatikusabb versenyző az elmúlt 10 év F1-esei közül. A McLarenes még normális volt, de ez a mostani "520 instagram kép egy nap alatt", meg "énvagyokalegmenőbb", rapper Hamilton roppant irritáló. Eddig inkább Rosberg-párti voltam a Merci csatában, de a német nagydíjon elegem lett a sorozatos bénázásából (elrontott rajtok, lehetőségek nem kihasználása, 0 agresszió, stb.) így feladtam. Amúgy a panaszkodását nem csodálom, nem egyszer volt olyan, hogy Hamilton kiterelte Rosberget a francba. Szerintem egyébként Hamilton hisztizett állandóan, amikor Rosberg nyert, amikor hátrányosan érintette egy stratégia, amikor Rosberg Monacoban elfékezte, enm tudott befordulni, és a bukótérbe gurulva sárga zászló lett, ami miatt senki nem tudott javítani, amikor Belgiumba összementek '14-ben, amikor tavaly az USA-ban a világbajnokság megnyerése után odadobta a szezont magában végigpörgető Rosbergnek a másodiknak járó sapkát, amikor olyanokat nyilatkozott, hogy azért büntetik, mert fekete, stb. Rosberg sokkal szimpatikusabb, alázatosabb, szorgalmasabb. Ő pl. mindig odament Hamiltonhoz gratulálni, ha az angol nyert, ha jól emlékszem '14 végén is gratulált a világbajnoknak. Azonban Hamilton jobb, sajnos.

 
Carras
Elküldve: 2016. augusztus 28. 19:59     |         |    

Én igazából Raikönnent szoktam követni, de a mostani időkben inkább  Hamiltonnak szorítok a Mercedes párbajban, mert nem tetszik, hogy Rosberg viselkedése, pláne, amit az utolsó két évben véghez vitt, csomó hiszti volt, ha valami nem úgy alakult, ahogy szerette volna. Ricciardo is üde színfoltja a jelenlegi mezőnynek. De ha szurkolást kell mondani, akkor egyértelműen Kimi az akinek szurkolok.

 
Nugo
Elküldve: 2016. augusztus 28. 19:28     |         |    
Carras: Nagyon izgalmas volt a mai F1-es belga futam. Valaki esetleg nézte rajtam kívül? Ez a Verstappen egyre agresszívebb kezd lenni, s egyre esztelenebb dolgokat művel, mondjuk ezt a tapasztalatlanságára lehet írni, viszont az már nem helyes, hogy a veszélyes mozdulatait teljesen korrektnek ítéli meg. Valaki elkéne beszélgessen a gyerekkel, mert ha ezt jó példának látja, akkor még nagyobb galibát is okozhat. Hamitlon is volt ilyen fejetlen szó se róla, de kinőtte, de 300 km/h feletti sebességnél nem csak azt az egy helyet kell nézni, hanem azt is, hogy élő emberekkel vagy körülvéve, s az is egy emberi élet, s még az is lehet, hogy otthon valaki várja. Nem szabad ennyire felelőtlennek, s agresszívnek lenni. Kimi amúgy sem az a pilóta, aki nagyon kiakadna, és már nem először teszi, Hamilton is szépen elmondta, hogy Kimi ritkán beszél, szóval ha valamire panaszkodik, akkor arra bizony oda kell figyleni. És ma Lauda is felemelte a hangját, hogy ez nem okés, amit Verstappen az utóbbi versenyeken produkál.

Én néztem, szerintem is jó volt főleg, hogy Alonso-drukker vagyok :D Verstappen erőszakossága pedig ezen a futamon átlépte a határt. Raikkonen helyébe biztos nem adtam volna vissza a pozíciót, amikor leszorította őt Ves. Van kedvenced?

 
Carras
Elküldve: 2016. augusztus 28. 19:01     |         |    

Nagyon izgalmas volt a mai F1-es belga futam. Valaki esetleg nézte rajtam kívül?

Ez a Verstappen egyre agresszívebb kezd lenni, s egyre esztelenebb dolgokat művel, mondjuk ezt a tapasztalatlanságára lehet írni, viszont az már nem helyes, hogy a veszélyes mozdulatait teljesen korrektnek ítéli meg. Valaki elkéne beszélgessen a gyerekkel, mert ha ezt jó példának látja, akkor még nagyobb galibát is okozhat. Hamitlon is volt ilyen fejetlen szó se róla, de kinőtte, de 300 km/h feletti sebességnél nem csak azt az egy helyet kell nézni, hanem azt is, hogy élő emberekkel vagy körülvéve, s az is egy emberi élet, s még az is lehet, hogy otthon valaki várja. Nem szabad ennyire felelőtlennek, s agresszívnek lenni.

Kimi amúgy sem az a pilóta, aki nagyon kiakadna, és már nem először teszi, Hamilton is szépen elmondta, hogy Kimi ritkán beszél, szóval ha valamire panaszkodik, akkor arra bizony oda kell figyleni. És ma Lauda is felemelte a hangját, hogy ez nem okés, amit Verstappen az utóbbi versenyeken produkál.

 
vargas90
Elküldve: 2016. augusztus 09. 23:04     |         |    

Ájj nem hiszem el baszdmeg.

 
Stuttgart1
Elküldve: 2016. augusztus 09. 22:34     |         |    
vargas90: A 200 pillangón Kenderesi is esélyes lehet Cseh Laci mellett. Legjobb idővel került a döntőbe. Komoly futam lesz.

Remélem dobogót megcsípi, de az arany mindenképp Lacié legyen, nagyon megérdemli már.

 
vargas90
Elküldve: 2016. augusztus 09. 22:29     |         |    
Stuttgart1: Ha minden nagyon jól megy, holnap kb. hajnali 5-re akár 6 aranyunk is lehet :) (Imre Géza, Katinka, Cseh Laci)

A 200 pillangón Kenderesi is esélyes lehet Cseh Laci mellett. Legjobb idővel került a döntőbe. Komoly futam lesz.

 
Stuttgart1
Elküldve: 2016. augusztus 09. 22:15     |         |    

Ha minden nagyon jól megy, holnap kb. hajnali 5-re akár 6 aranyunk is lehet :) (Imre Géza, Katinka, Cseh Laci)

 
vargas90
Elküldve: 2016. augusztus 07. 03:59     |         |    
Hosszú Katinka csúnyán lealázta a világot. :D
 
vargas90
Elküldve: 2016. augusztus 06. 23:13     |         |    
Akkor kapcsoltam oda mikor 4 pontos hátrányban volt. Szenzációs! Jól kezdődik. 4 éve is vivásból volt az 1. arany.
 
Stuttgart1
Elküldve: 2016. augusztus 06. 23:05     |         |    

ÉÁÓ MEGVAN AZ ELSŐ ARANY :D

 
Stuttgart1
Elküldve: 2016. augusztus 06. 22:39     |         |    

Izé. Idén az olimpia nem téma? :D Hajrá Mesi!

 
Roleee
Elküldve: 2016. július 10. 18:29     |         |    

Andy a bajnok! :) 

 
2012. Október
somawesome
Elküldve: 2016. május 25. 14:44     |         |    

Van 3 aldó jegyem a kölni FinalFourra. Kettő a 205-ös szektorba szól, de őszintén azoktól csak nagyon drágán vagyok hajlandó megválni, viszont a 208-as szektorba szólót "beszerzési áron" adom, mondjuk én is másfálszeres áron jutottam hozzá, de olcsóbbat nem találni.

 
2012. Október
somawesome
Elküldve: 2016. május 16. 21:32     |         |    

Nagy gratula a hokisainknak! Remélhetőleg nem esnek ki és akkor jövőre ilyen játékkal és főleg hozzáállással akár a továbbjutás is meglehet. 

 
Tomii
Elküldve: 2016. február 02. 15:55     |         |    

Nagyon kíváncsi vagyok a női kéziseknél Elek Gábor és Ambros Martin összefogására. A férfiaknál viszont nem tudom, ki lesz az utód, de mivel júniusban a nem éppen gyenge Szerbiával kell játszana VB-selejtezőt, ezért gondolom minél előbb meg akarják találni Dujsebajev utódját.

 
Roleee
Elküldve: 2016. január 30. 15:13     |         |    

Mi nyertük tegnap, ma kikapott Serena, nyert Jamie Murray is párosban, ha holnap Andy megnyeri az Ausztrál Opent, nagyon perfect hétvége lesz.(A szerb holnap is üthetne vagy 100 ki nem kényszerített hibát. :D) 

 
Tomii
Elküldve: 2016. január 27. 17:40     |         |    

60 perc alatt 14 gól. Lesz miről beszélgetni a szövetségnél a hogyantovábbról.

 
Tomii
Elküldve: 2016. január 26. 22:22     |         |    
Roleee: Ha a fiúk hasonlóan játszottak volna eddig, semmi problémánk nem lett volna.. 

És pont ezt a meccset nem láttam, edzésen voltam...

 
   Egyéb sport
bobbybinary
  üzenet küldése
Megnyitva: 2013. március 14. 09:26

Egyéb sport 

 
1
2
3
...
33
Facebook
Legfrissebb híreink

2017. augusztus 17. 15:53

Martial céljai a 2017/18-as szezonra

2017. augusztus 17. 13:40

Van der Sar Rashford előtt tiszteleg

2017. augusztus 17. 13:13

Lingard: Nagyon jó a hangulat az öltözőben

2017. augusztus 17. 12:21

Mkhitaryan elégedett az új igazolásokkal

Tabellák

Premier League 2017/18

  Csapat M GK P
 
1. Manchester United 1 +4 3
2. Huddersfield Town 1 +3 3
3. Manchester City 1 +2 3
4. Tottenham Hotspur 1 +2 3
5. Arsenal 1 +1 3
6. Burnley 1 +1 3
7. Everton 1 +1 3
8. West Bromwich Albion 1 +1 3
9. Watford 1 0 1
10. Liverpool 1 0 1
11. Southampton 1 0 1
12. Swansea City 1 0 1
13. Leicester City 1 -1 0
14. Chelsea 1 -1 0
15. Bournemouth 1 -1 0
16. Stoke City 1 -1 0
17. Brighton and Hove Albion 1 -2 0
 
18. Newcastle United 1 -2 0
19. Crystal Palace 1 -3 0
20. West Ham United 1 -4 0
Meccs Center
Swansea City vs
Manchester United
I Premier League 2. forduló
Liberty Stadium
2017. augusztus 19. 13:30
beharangozó hamarosan...
H Manchester United vs
Leicester City
2017. augusztus 26. 18:30
Manchester United vs
West Ham United
4-0 Premier League 1. forduló
Old Trafford
2017. augusztus 13. 17:00

Manchester United 4-0 West Ham United

A Vörös Ördögök elkalapálták a Kalapácsosokat!
2-1 Real Madrid vs
Manchester United
2017. augusztus 08. 20:45
1-2 Sampdoria vs
Manchester United
2017. augusztus 02. 20:45
0-3 Valerenga vs
Manchester United
2017. július 30. 19:00
1-0 Barcelona vs
Manchester United
2017. július 27. 01:30
Szavazás

korábbi szavazásaink
Csak regisztrált tag szavazhat. Kérlek, lépj be, vagy regisztrálj!
Belépés  Főoldal Regisztráció Elfelejtett jelszó Ajánlom ismerősnek