Főoldal Hírek
Közös meccsnézés Helyszínek   |   Információk   |  
Szurkolói klub Utazás
Enciklopédia Szereplések   |   Gólok
Blog Fórum Fanatics TV PL Tippverseny
ManUtdFanatics Fórum
Fórum főoldal KÖZÖSSÉGI ÉLET Utazás
1
2
3
...
14
Válasz írása csak belépés után lehetséges.
BubbleBoy
Elküldve: 2017. január 19. 11:28     |         |    
hevenye: Sziasztok Olyan kérdésem lenne ha megcsináltam a membershipet, megrendeltem . Valahol meg lehet nézzni a membership számot vagy majd ha megjön ?

Szia

Nem kell megvárni a kártyát, amint befizetted, elintézted, már megkapod a kártya számodat. A hivatalos oldalon be tudsz lépni, ott meglesz, és gondolom emailt is kapsz róla.

 
hevenye
Elküldve: 2017. január 18. 19:55     |         |    

Sziasztok

Olyan kérdésem lenne ha megcsináltam a membershipet, megrendeltem . Valahol meg lehet nézzni a membership számot vagy majd ha megjön ?

 
hevenye
Elküldve: 2017. január 12. 17:29     |         |    

Sziasztok 

Érdeklödnék a tavszi túrára kapott már valaki választ !

Jelentkeztem már novemberbe akkor lekéstem most pedig régóta nem kapok választ az e-mailemre , mi lehet a teendő ilyenkor ?

 
Ozzy73
Elküldve: 2016. szeptember 27. 13:40     |         |    
falmal55: Hello.En rendeltem a november 19 Arsenal elleni meccsre member shippel a hivatalos oldalrol jegyet de ez csak igénylés volt. Tudja valaki mikor szólnak rola hogy kapok jegyet vagy nem?koszi

Szió!

Az Arsenal kiemelt meccs, így először igényelni kell a jegyet. Az igénylésre elvileg jön egy email amiben megjelölik a sorsolás (balott) dátumát. A sorsoláskor kiderül ki az a szerencsés, aki kap jegyet a meccsre. Kiemelt meccsekre nem egyszerű jegyet kapni, esetlegesen a Fanatics Klub MO is segíthet. Más meccsekre, ha időben teszed élből meg tudod venni a hivatalos honlapon (természetesen hivatalos tagságival).

Üdv

 

 
Ozzy73
Elküldve: 2016. szeptember 27. 13:30     |         |    
falmal55: Hello! az tuti hogy 16 éves kortól lehet membershipet venni!  

Szió!

Majdnem, a tagsági csomag árak:

16 év alatt 22 GBP (de itt 3 különböző csomag van 0-4 év / 5-10 év / 11-15)

16-17 és a 65 év felett  27 GBP

18-65 évig 32 GBP

http://www.manutd.com/pix/Emails/Membership/2016/September/Pack_Prices_Benefits.pdf

Amúgy mindenkinek külön kártya kell, de a beléptetésnél nem ellenőrzik az életkort, vagy a nevet csak a kártya érvényes legyen a meccsre.

Üdv

 

 

 
falmal55
Elküldve: 2016. szeptember 26. 21:39     |         |    
deka23: hello mindenkinek! érdeklődnék, hogy ha családdal szeretnék kimenni meccsre, akkor mind a hármunknak kell gold tagsági és membership is? vagy a gyermek (9éves) jöhet az enyémmel?

Hello! az tuti hogy 16 éves kortól lehet membershipet venni!

 

 
falmal55
Elküldve: 2016. szeptember 26. 21:33     |         |    

Hello.En rendeltem a november 19 Arsenal elleni meccsre member shippel a hivatalos oldalrol jegyet de ez csak igénylés volt. Tudja valaki mikor szólnak rola hogy kapok jegyet vagy nem?koszi

 
deka23
Elküldve: 2016. szeptember 26. 18:52     |         |    

hello mindenkinek!

érdeklődnék, hogy ha családdal szeretnék kimenni meccsre, akkor mind a hármunknak kell gold tagsági és membership is? vagy a gyermek (9éves) jöhet az enyémmel?

 
Tazo
Elküldve: 2016. május 02. 14:21     |         |    

Sziasztok!

Egy 3 vagy 4 fős túrához keresünk a meglévő 2 főn kívül még 1, de inkább 2 jelentkezőt.

Június 15.
Zalaegerszeg-Marseille (éjszaka Marseille-ben)

Június 16.
Marseille-Barcelona (éjszaka Barcelonában)

Június 17.
Barcelona-Marseille (éjszaka Marseille-ben)

Június 18.
Marseille (éjszaka Marseille-ben)

Június 19.
St.Tropez-Cannes-Nizza-Monaco (éjszaka a környéken)

Június 20.
Monaco-Milánó (éjszaka Milánóban)

Június 21.
Még egy olasz nagyváros megtekintése, majd irány haza.

Szállások még nincsenek foglalva, autót biztosítani tudunk. Olyanok jelentkezését várjuk, akiknek tetszik a fenti elképzelés és ütemterv és nem esnek kétségbe attól, hogy még a szállás rendezése ezután következik, ami az idő szűke híján lehet kempingezés, parton alvás is (na nem ez a cél). Komplett útiköltség 4 fő esetén cirka 35.000 Ft.

 
lacoka123
Elküldve: 2016. január 17. 11:54     |         |    

Sziasztok!

Kettő fő szeretne Manchesterbe utazni az április 30-ai Man Utd - Leicester mérkőzésre. Viszont az "Utazás" szekcióban csak 2015-ös meccseket lehet látni. Tehát kérdésem az lenne hogy ez Fanatics által szervezett utazás még működik e, vagy 2016-ban nem lesznek közös utazások stb..

Előre is köszi!

 
CsAttila
Elküldve: 2016. január 02. 19:07     |         |    
Ozzy73: Szia Attila, - Reptérről van közvetlen vonatjárat a belvárosba (Piccadilly station) 4,10 GBP fejenként. Ha vagytok legalább 5-en már a taxi is érdekes lehet. (Kb 25 GBP) - Van napi, hétvégi, heti és családi jegy. Villamos (tram), busz, vonat. Csak a közlekedési hálózatot hívják Metrolink-nek. A megállók mellett automaták vannak ahol úgyis látjátok a kedvezményeket. A belvárosból az Old Trafford-ig kb. 2,80 GBP a jegy/fő. Ha többen vagytok itt is szóba jöhet a taxi. Meccsnél viszont a torlódás miatt csak odafelé. A hétvégi jegy is nagyon megéri 5,80 GBP fejenként! A belvárosi zónán belül van ingyenes buszjárat is, bár mi nem szoktuk használni.(B zóna) - Én csak csúcsidős és azon kívüli jegyekről tudok.(9.30 előtt csúcsidő) Viszont van kombinált jegy busz-villamos-vonat kombinációiban. Ha sokat utaztok villamossal megéri! http://www.metrolink.co.uk/tickets/Pages/Travelcards.aspx metrolink térkép. http://www.metrolink.co.uk/stationinfo/Documents/Route_Map.pdf Az egyéb javaslataimat a látnivalókról és kocsmákról lásd lentebb a kommentemben. Üdv    

Ó... Nagyon köszönöm !

 
Ozzy73
Elküldve: 2016. január 02. 12:24     |         |    
CsAttila: Sziasztok! Szeretnék pár információt kicsikarni olyan szúrkolóktól akik jártak már  Manchesterben . Igazából a szállásunk jegyünk megvan és vannak elképzeléseink mit szeretnénk megnézni a mérkőzésen ívül. Igazából németül nagyon jól beszélünk de ott feltehetőleg nem fogunk labdábarúgni  eme nyelvtudással. Az angolra rágyúrunk de vélhetőleg megérkezésünkkel elszáll az addíg elsajátított nyelvtudás és csak késő este ( megfelelő alkohol elfogyasztása után) jövünk rá hogy ezt a nyelvet is kitűnően beszéljük -)  Tehát, olyan kis információkra lenne szükségünk, hogy....: - Reptértől milyen közlekedési eszközzel érdemes a városba utazni ? -Milyen jegyet érdemes használni? ...gondolok itt arra, hogy van e valami kombinált jegy amivel minden busztársaság (úgy tudom van több) illetve metróra, villamosra felengednek ? - Mi a túró lehet az ha jól értelmeztem bizonyos napijegyek csak Manchester nyugati, van ami az északi részre érvényesek? Szekcionált jegyek?  Válaszokat köszönöm !    

Szia Attila,

- Reptérről van közvetlen vonatjárat a belvárosba (Piccadilly station) 4,10 GBP fejenként. Ha vagytok legalább 5-en már a taxi is érdekes lehet. (Kb 25 GBP)

- Van napi, hétvégi, heti és családi jegy. Villamos (tram), busz, vonat. Csak a közlekedési hálózatot hívják Metrolink-nek. A megállók mellett automaták vannak ahol úgyis látjátok a kedvezményeket. A belvárosból az Old Trafford-ig kb. 2,80 GBP a jegy/fő. Ha többen vagytok itt is szóba jöhet a taxi. Meccsnél viszont a torlódás miatt csak odafelé.

A hétvégi jegy is nagyon megéri 5,80 GBP fejenként!

A belvárosi zónán belül van ingyenes buszjárat is, bár mi nem szoktuk használni.(B zóna)

- Én csak csúcsidős és azon kívüli jegyekről tudok.(9.30 előtt csúcsidő) Viszont van kombinált jegy busz-villamos-vonat kombinációiban. Ha sokat utaztok villamossal megéri!

http://www.metrolink.co.uk/tickets/Pages/Travelcards.aspx

metrolink térkép. http://www.metrolink.co.uk/stationinfo/Documents/Route_Map.pdf

Az egyéb javaslataimat a látnivalókról és kocsmákról lásd lentebb a kommentemben.

Üdv

 

 

 
CsAttila
Elküldve: 2016. január 02. 10:23     |         |    

Sziasztok! Szeretnék pár információt kicsikarni olyan szúrkolóktól akik jártak már  Manchesterben . Igazából a szállásunk jegyünk megvan és vannak elképzeléseink mit szeretnénk megnézni a mérkőzésen ívül. Igazából németül nagyon jól beszélünk de ott feltehetőleg nem fogunk labdábarúgni  eme nyelvtudással. Az angolra rágyúrunk de vélhetőleg megérkezésünkkel elszáll az addíg elsajátított nyelvtudás és csak késő este ( megfelelő alkohol elfogyasztása után) jövünk rá hogy ezt a nyelvet is kitűnően beszéljük -) 

Tehát, olyan kis információkra lenne szükségünk, hogy....:

- Reptértől milyen közlekedési eszközzel érdemes a városba utazni ?

-Milyen jegyet érdemes használni? ...gondolok itt arra, hogy van e valami kombinált jegy amivel minden busztársaság (úgy tudom van több) illetve metróra, villamosra felengednek ?

- Mi a túró lehet az ha jól értelmeztem bizonyos napijegyek csak Manchester nyugati, van ami az északi részre érvényesek? Szekcionált jegyek? 

Válaszokat köszönöm !

 

 

 
Petra0927
Elküldve: 2015. november 25. 13:35     |         |    
CsAttila: Sziasztok ! Kis segítségre lenne szükségem. Születésnapomra kaptam egy belépőt 2015. novemberre hazai mérkőzésre MU-WBA. Nekem nincs semilyen tagságim és az úr azt mondta nem kell (elég prominens személyiség a magyar futbalban -a jegyet az ő cége forgalmazza) . Olyan kérdésem volna nem tudtok e ajánlani szálláslehetőséget ami olcsóbb és viszonylag jó környéken van. Illetve kamerát, mobiltelefont, magyar zászlót... lehet bevinni a mérkőzésre? Milyen pubot részesítsek előnybe? Mit érdemes megnézni. Igazából ketten mennénk a barátommal...szeretünk inni és ......szóval minden érdekel! 40 éves vagyok és egy kicsit kaptam kimenőt a gyereknevelés alol ...  -Szállás -Pubok -Manchester látványosságai Mi mennyibe kerül? Gondolok sör, gyorskaja,belépők...   Oriási köszönet egy megértő szúrkolónak!!!

Szia!

Érdeklődnék, hogy minden rendben volt-e a kapott belépőkkel?

Válaszodat előre is köszönöm!

 
BubbleBoy
Elküldve: 2015. november 18. 13:15     |         |    

Ozzy, azért kicsit csalódtam benned :)

A kedvenc éttermünk, sörözőnk megérdemli hogy a saját honlapját megadjuk :)

kiemelve a finom ételeket, remek söröket, személyes kedvencemet, a Nicholson's Pale Ale-t.

A weblapon találtok étlapot is ( a gammon steak-et ne hagyjátok ki), és le lehet tölteni telóra alkalmazást, amelyet amikor Manchesterben vagytok, ott tudtok élesíteni, és azzal pl ha jól emlékszem 1 sört kaptok 1 fontért.
de érdemes a hírlevélre is feliratkozni, mert ott meg küldik a kuponokat, akciókat.
http://www.nicholsonspubs.co.uk/restaurants/northwest/theoldwellingtonmanchester

Emellett, egybe építve található a Sinclair's Oyster Bar. Itt is rengeteg féle, másokhoz viszonyítva olcsó sör található, mindenki ízléséének megfelelően. Ha esetleg valamelyik nem ízlik, dóne öntsétek ki, tegyétek félre nekem :)
https://www.facebook.com/pages/Sinclairs-Oyster-Bar/157098364316266

Innen már csak pár lépés a Crown & Anchor, ami a Joseph Holt sörgyár pubja, és itt is remek a választék, nemrég átalakították a pub-ot, ezt is csak tudom ajánlani.
http://www.joseph-holt.com/pubs/view/crown-and-anchor

Ez a Szent Háromság, a többi meg már csak felfedezés kérdése :)

 
Ozzy73
Elküldve: 2015. november 18. 08:15     |         |    
dxpeti: Hello Fanatikusok! Melyik hotelban vagy szállodában szoktatok megszállni a manchesteri túrák során?

Szesz!

                                                   Hotel.            Premier Travel Inn / Manchester City Centre (Arena/Printworks)

http://www.premierinn.com/en/hotel/MANBAR/manchester-city-centre-arena/printworks

10.000 -12.000,- Ft / éjszaka / fő 

- Éttermek:

http://www.tripadvisor.co.uk/LocationPhotoDirectLink-g187069-d2708715-i85560497-The_Old_Wellington-Manchester_Greater_Manchester_England.html

                http://www.tripadvisor.co.uk/Restaurant_Review-g187069-d939298-Reviews-English_Lounge-Manchester_Greater_Manchester_England.html

látnivalók:

http://www.tripadvisor.co.uk/Attraction_Review-g187069-d218232-Reviews-Manchester_Town_Hall-Manchester_Greater_Manchester_England.html

http://www.tripadvisor.co.uk/Attraction_Review-g187069-d188924-Reviews-Manchester_Cathedral-Manchester_Greater_Manchester_England.html

http://www.tripadvisor.co.uk/Attraction_Review-g187069-d7297799-Reviews-The_Wheel_of_Manchester-Manchester_Greater_Manchester_England.html

                                                               Nemzeti futball múzeum:   http://www.nationalfootballmuseum.com/

                                                               Trafford Centre, bevásárlóközpont http://intu.co.uk/traffordcentre/centre-information

                                                               https://www.google.hu/search?q=trafford+centre+manchester&biw=1920&bih=965&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMI2tnLxPSbxwIVC70UCh3gAA2N

Stockport – Robinsons sörfőzde http://www.robinsonsvisitorscentre.co.uk/bar-food

Manchester Museum http://www.visitmanchester.com/articles/attractions/manchester-museum/

Marble minisörgyár látogatás – Manchester http://www.marblebeers.com/

Pubok:

http://www.tripadvisor.co.uk/Restaurant_Review-g187069-d7353123-Reviews-Crown_Anchor-Manchester_Greater_Manchester_England.html

http://www.tripadvisor.co.uk/Restaurant_Review-g187069-d733695-Reviews-Mr_Thomas_s_Chop_House-Manchester_Greater_Manchester_England.html

http://www.booking.com/hotel/gb/arena-black-lion.hu.html

http://www.tripadvisor.co.uk/Attraction_Review-g187069-d4358745-Reviews-The_Knott_Deansgate_Manchester-Manchester_Greater_Manchester_England.html

http://www.tripadvisor.co.uk/Restaurant_Review-g187069-d4022523-Reviews-The_Britons_Protection_Manchester-Manchester_Greater_Manchester_England.html

http://www.tripadvisor.co.uk/Restaurant_Review-g187069-d4923262-Reviews-The_Bishop_Blaize-Manchester_Greater_Manchester_England.html (United Pub)

https://www.tripadvisor.co.uk/Hotel_Review-g187069-d1463228-Reviews-The_Old_Nags_Head-Manchester_Greater_Manchester_England.html (United Pub)

Addy barátunk pubja Ashton-under-Lyne:

https://www.tripadvisor.co.uk/Restaurant_Review-g644360-d2560605-Reviews-Junction_Inn-Ashton_under_Lyne_Greater_Manchester_England.html

Printworks: (kajáldák, pubok, bárok, Hard Rock Cafe, disco, stb)

                                               http://www.theprintworks.com/the_place/

https://www.google.hu/search?q=printworks+manchester&biw=1920&bih=965&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAcQ_AUoAmoVChMI48Tn49ybxwIViRUsCh1oBwN1&dpr=1#imgrc=_

Üdv

 
BubbleBoy
Elküldve: 2015. november 13. 21:12     |         |    
dxpeti: Hello Fanatikusok! Melyik hotelban vagy szállodában szoktatok megszállni a manchesteri túrák során?

hali.belváros, közel minden, jó kocsmákkal:

http://www.premierinn.com/en/hotel/MANBAR/manchester-city-centre-arena/printworks

 
dxpeti
Elküldve: 2015. október 05. 12:32     |         |    
Hello Fanatikusok! Melyik hotelban vagy szállodában szoktatok megszállni a manchesteri túrák során?
 
Petiii
Elküldve: 2015. szeptember 21. 21:13     |         |    

Sziasztok!

Meg szeretném kérdezni, hogy a csoportból ki volt már kint szervezett úton az Old Traffordon? 

Szívesen olvasnék egy-két élmény beszámolót. Mi mindenre volt időtök? Mit néztetek meg? Mit érdemes csinálni, ha van szabadidő?

Előre is köszönöm megtisztelő válaszotokat, beszámolótokat! :) GGMU :)

 
thericsi0001
Elküldve: 2015. szeptember 02. 17:20     |         |    
tyabutyi84: Tisztelt Szerkesztők!!   Érdeklődni szeretnék, fogadtátok-e jelentkezésemet a december 05.-i utazásra, egy hete elküldtem e-mailben a kért adatokat, de még nem kaptam visszajelzést. Köszönettel Péter

Nálam ugyan ez a helyzet, csak már 3 hete írtam az e-mailt...

 
tyabutyi84
Elküldve: 2015. szeptember 01. 19:12     |         |    
Tisztelt Szerkesztők!!
 

Érdeklődni szeretnék, fogadtátok-e jelentkezésemet a december 05.-i utazásra, egy hete elküldtem e-mailben a kért adatokat, de még nem kaptam visszajelzést. Köszönettel Péter

 
CsAttila
Elküldve: 2015. augusztus 31. 08:33     |         |    

Sziasztok ! Kis segítségre lenne szükségem. Születésnapomra kaptam egy belépőt 2015. novemberre hazai mérkőzésre MU-WBA. Nekem nincs semilyen tagságim és az úr azt mondta nem kell (elég prominens személyiség a magyar futbalban -a jegyet az ő cége forgalmazza) . Olyan kérdésem volna nem tudtok e ajánlani szálláslehetőséget ami olcsóbb és viszonylag jó környéken van. Illetve kamerát, mobiltelefont, magyar zászlót... lehet bevinni a mérkőzésre? Milyen pubot részesítsek előnybe? Mit érdemes megnézni. Igazából ketten mennénk a barátommal...szeretünk inni és ......szóval minden érdekel! 40 éves vagyok és egy kicsit kaptam kimenőt a gyereknevelés alol ... 

-Szállás

-Pubok

-Manchester látványosságai

Mi mennyibe kerül? Gondolok sör, gyorskaja,belépők...

 

Oriási köszönet egy megértő szúrkolónak!!!

 
dxpeti
Elküldve: 2015. augusztus 24. 20:45     |         |    
Ystee: Tényleg érdekelne a válasz, mert nekem kicsit sántít a dolog.    Szóval egyik barátommal utaznánk  az OT-ra, de a srácnak nincs tagságija (igen úgy nem lehet...). Nekem van, és a hivatalos oldalon a jegyvásárlásnál tudok egynél több belépőt is venni. Szóval nem vágom, ha veszek a tagságimmal mondjuk 2- vagy több meccsjegyet, akkor ki- és hogyan tudja felhasználni a többi tikettet?    Ha valaki tudja a választ írja meg please. 
Hello! A jegyvásárlásnál mikor kiválasztottam az adott meccset előugrott hogy válasszam ki milyen árkategoriaban szeretnek pályázni ülőhelyre! Aztán mivel nekem is két jegyre van szükségem,rámentem hogy plussz még egy szemely ahol kérte az illető vezetéknevét és a membership numbert.. Nem tudom h lehet e nélküle vásarolni nekem ez volt az első! Miutan ez sikerult azt irta a rendszer h minden rendben! Megpályaztam de hogy lesz e belőle valami azt nem tudom! Remélem igen..:D
 
dxpeti
Elküldve: 2015. augusztus 24. 20:30     |         |    
Andrewboy1984: Sziasztok! Bő 1 hónappal ezelött regisztráltam és lettem tag,mind magyar,mind az angol oldalon,de még nem kaptam semmiféle csomagot.Én csak egyet szeretnék kérdezni,mert nem vagyok türelmetlen csak kíváncsi. Ez normális,hogy ennyi idő alatt zajlik le a folyamat,vagy meddig kell várnom még? köszönettel András
Hello! A regisztracio utan 28nap mire kiküldik! En Ukn belül rendeltem lehet hogy Magyarorszagra még több de nekem ezt irta,néhány napja regisztraltam! Jelzem majd ha megérkezett a sajátom!:)
 
Andrewboy1984
Elküldve: 2015. augusztus 24. 18:52     |         |    

Sziasztok!
Bő 1 hónappal ezelött regisztráltam és lettem tag,mind magyar,mind az angol oldalon,de még nem kaptam semmiféle csomagot.Én csak egyet szeretnék kérdezni,mert nem vagyok türelmetlen csak kíváncsi.
Ez normális,hogy ennyi idő alatt zajlik le a folyamat,vagy meddig kell várnom még?
köszönettel András

 
Ystee
Elküldve: 2015. augusztus 23. 14:47     |         |    

Tényleg érdekelne a válasz, mert nekem kicsit sántít a dolog. 

 

Szóval egyik barátommal utaznánk  az OT-ra, de a srácnak nincs tagságija (igen úgy nem lehet...). Nekem van, és a hivatalos oldalon a jegyvásárlásnál tudok egynél több belépőt is venni. Szóval nem vágom, ha veszek a tagságimmal mondjuk 2- vagy több meccsjegyet, akkor ki- és hogyan tudja felhasználni a többi tikettet? 

 

Ha valaki tudja a választ írja meg please. 

 
dxpeti
Elküldve: 2015. augusztus 21. 17:34     |         |    

Udv!!

Ezt a temat talaltam a legmegfelelobbnek a kerdesemhez! :D

Olyan valaki segitsegere lenne szuksegem aki vasarolt mar online a manutd hivatalos oldalarol jegyet! Elore is koszonom!

dxpeti

 
thericsi0001
Elküldve: 2015. augusztus 16. 18:21     |         |    

Üdv!

A West Ham elleni túrával kapcsolatban lenne kérdésem. Írtam e-mailt a bejegyzésben megadott címre, de azóta eltelt 5 nap és nem kaptam semmilyen visszajelzést. Ez bevett gyakorlat? :D

 
Carl
Elküldve: 2015. augusztus 13. 19:23     |         |    

 Az lenne a kérdésem, hogy ha jelentkezek a fanatics-utazásra a chelsea meccsre, megveszem 17 ezerért a membershipet, de utána kiderül hogy a túljelentkezés miatt a Red tagok kiszorítanak, akkor mi a teendő?  Mikor értesülök, hogy biztosan utazhatok-e? 

A másik pedig, hogy 1 személy is jelentkezhet?

 
sirocsa
Elküldve: 2015. augusztus 09. 22:09     |         |    

Üdv, szomorúan látom, hogy már ez az oldal is hanyatlik, sajnálom, pedig jó volt titeket olvasni.. régóta nincs az utazás alatt semmilyen info.

 
   Utazás
bobbybinary
  üzenet küldése
Megnyitva: 2011. július 16. 13:21

Utazás 

 
1
2
3
...
14
Facebook
Legfrissebb híreink

2017. január 21. 20:31

Mourinho csalódott a döntetlen miatt

2017. január 21. 20:09

Rooney: Büszke pillanat

2017. január 21. 19:27

Rooney minden idők legeredményesebb United játékosa

2017. január 21. 18:54

Játékosértékelés: Stoke City 1-1 Manchester United

Tabellák

Premier League 2016/17

  Csapat M GK P
 
1. Chelsea 21 +30 52
2. Tottenham Hotspur 21 +29 45
3. Liverpool 21 +25 45
4. Arsenal 21 +26 44
5. Manchester City 21 +15 42
6. Manchester United 21 +12 40
7. Everton 21 +9 33
8. West Bromwich Albion 21 0 29
9. Stoke City 21 -6 27
10. Burnley 21 -8 26
11. Bournemouth 21 -7 25
12. West Ham United 21 -9 25
13. Southampton 21 -7 24
14. Watford 21 -13 23
15. Leicester City 21 -10 21
16. Middlesbrough 21 -5 20
17. Crystal Palace 21 -10 16
 
18. Hull City 21 -25 16
19. Sunderland 21 -20 15
20. Swansea City 21 -26 15
Meccs Center
Hull City vs
Manchester United
I Ligakupa Elődöntő 2. forduló
KC Stadium
2017. január 26. 20:45
beharangozó hamarosan...
H Manchester United vs
Wigan Athletic
2017. január 29. 17:00
H Manchester United vs
Hull City
2017. február 01. 21:00
I Leicester City vs
Manchester United
2017. február 05. 17:00
H Manchester United vs
Watford
2017. február 11. 16:00
Stoke City vs
Manchester United
1-1 Premier League 22. forduló
Britannia Stadium
2017. január 21. 16:00

Stoke City 1-1 Manchester United

A Manchester United temérdek helyzete ellenére csak döntetlent tudott elérni a Stoke City otthonában, Wayne Rooney történelmi góljával a mérkőzés végén mentett pontot a vendégeknek.
1-1 Manchester United vs
Liverpool
2017. január 15. 17:00
2-0 Manchester United vs
Hull City
2017. január 10. 21:00
4-0 Manchester United vs
Reading
2017. január 07. 13:30
0-2 West Ham United vs
Manchester United
2017. január 02. 18:15
Szavazás

korábbi szavazásaink
Csak regisztrált tag szavazhat. Kérlek, lépj be, vagy regisztrálj!
Belépés  Főoldal Regisztráció Elfelejtett jelszó Ajánlom ismerősnek