Főoldal Hírek
Közös meccsnézés Helyszínek   |   Információk   |  
Szurkolói klub Utazás
Enciklopédia Szereplések   |   Gólok
Blog Fórum Fanatics TV PL Tippverseny
ManUtdFanatics Fórum
Fórum főoldal SOROZATOK Bajnokok Ligája
1
2
3
...
201
Válasz írása csak belépés után lehetséges.
Stuttgart1
Elküldve: 2017. június 04. 16:27     |         |    

CR egyébként majdnem biztos, hogy nem fog játszani ellenünk az Eszk-n, mert ő rá vár még egy Konföderációs Kupa.

 
Nugo
Elküldve: 2017. június 04. 09:58     |         |    
wierra: Nem mondod....?!  OMFG

Látom újdonságot mondtam, mivel az előző kommentedben nem sikerült megtalálnod a helyes szót. 

 
wierra
Elküldve: 2017. június 04. 00:52     |         |    
Nugo: Nem megítélem, hanem spekulálok, találgatok. A kettő nem ugyanaz.

Nem mondod....?! 

OMFG

 
vargas90
Elküldve: 2017. június 04. 00:23     |         |    
 
Nugo
Elküldve: 2017. június 03. 23:54     |         |    
wierra: Nem tudtam, hogy képes vagy megítélni  egy be nem​ következett alternatív múltat. Ez alapján nincs több mondanivalóm számodra. Nem próbálok semmit semmibe belemagyarazni, nem akarok senkit meggyőzni vagy megtéríteni. Ez az én véleményem. Lehet vele egyet vagy egyet nem érteni.
Nem megítélem, hanem spekulálok, találgatok. A kettő nem ugyanaz.
 
wierra
Elküldve: 2017. június 03. 23:45     |         |    
Nugo: Mou 3 játékost adott el a keretből. Én se értettem ezzel egyet, de ha maradnak, akkor annyi változott volna, hogy lehet nem 6. hanem 4. helyen végzünk. Szóval bárhogy is próbálod belemagyarázni, nem ezen ment el a szezon. 

Nem tudtam, hogy képes vagy megítélni  egy be nem​ következett alternatív múltat. Ez alapján nincs több mondanivalóm számodra. Nem próbálok semmit semmibe belemagyarazni, nem akarok senkit meggyőzni vagy megtéríteni. Ez az én véleményem. Lehet vele egyet vagy egyet nem érteni.

 
wierra
Elküldve: 2017. június 03. 23:32     |         |    
lusanszkig: A hiba ott van ebben az összehasonlításban hogy te nem a jövő évre hasonlítod össze a két csapatot, vagy éppen a két évvel ezelőttihez, hanem az idei évvégét fújod, meg az idei egész évet. Utóbbit teljes faszság összehasonlítani mert ebben az évben a Real mindenre esélyes volt mi meg Joséval próbáljuk bevarrni a sebeinket. A jövőt meg azért faszság mert előttünk egy nyár amikor a United és a Real is változni fog. 

Az a baj, hogy nem érted vagy nem akarod megérteni, amit írok.

Egyszerűbben irom; minőségben kell elérnünk azt a szintet, amivel BL döntőt tudunk nyerni.

 
Nugo
Elküldve: 2017. június 03. 23:29     |         |    
wierra: A mondandómbol az jöjjön le, hogy Mou választása volt a keret megkurtitasa, szezon derekanal meg két játékos elküldése és megpróbálni helytállni 3 fronton. Végül is sikerült, de majd' belerokkant a csapat. CR még mindig nagyon jó, de nincs pótolhatatlan ember. Én már a galaktikus ők feloszlása után úgy gondoltam, hogy nincs tovább... oszt mégis lett.

Mou 3 játékost adott el a keretből. Én se értettem ezzel egyet, de ha maradnak, akkor annyi változott volna, hogy lehet nem 6. hanem 4. helyen végzünk. Szóval bárhogy is próbálod belemagyarázni, nem ezen ment el a szezon. 

 
wierra
Elküldve: 2017. június 03. 23:23     |         |    
Nugo: Hol is kezdjem. A real magja már legalább 4 éve megvan. Nekünk már legalább 4 éve nincs meg a csapat magja. Aztán ott van ez a kókler edző, a Dzsozé, aki nem képes összerakni BL győzelemre kész csapatot 1 év alatt. Lehet el kéne hozni Zizou mestert, aki nagyon beleült ott a tutiba. Egy valamit mondjuk elismerek, hogy a győztes mentalitást nagyon betáplálta a csapatba. A rotálásra meg csak annyit mondanék, hogy ahol olyanok padoznak, mint James, Asensio, Morata, Kovacic, Pepe, ott még én is tudnék rotálni.   A mondandódból az jön le, hogy Mou ugyanúgy tudott volna rotálni, mint Zidane csak ő nem tette. Ha tényleg így gondolod, akkor egészségedre. Itt most egy darabig el fog tartani az építkezés. A madrid pedig akkor kerül majd leszállóágba, amikor CR elmegy onnan. Nélküle ez a csapat nem jutott volna el a BL döntőbe.

A mondandómbol az jöjjön le, hogy Mou választása volt a keret megkurtitasa, szezon derekanal meg két játékos elküldése és megpróbálni helytállni 3 fronton. Végül is sikerült, de majd' belerokkant a csapat.

CR még mindig nagyon jó, de nincs pótolhatatlan ember. Én már a galaktikus ők feloszlása után úgy gondoltam, hogy nincs tovább... oszt mégis lett.

 
wierra
Elküldve: 2017. június 03. 23:16     |         |    
lusanszkig: Akkor mért nem leszel inkább Real drukker már ne haragudj? :D De tudod mit legyél mindkettő nekem mindegy csak sose fogom megérteni ezt az összehasonlítgatást. Nem abban a periódusban van a két csapat jelenleg, de akkor jössz azzal hogy ők nem fogytak el a szezon végére mert a nagy Zizou rotálta őket. Csak azt felejted el hogy votl is neki kiből, mert kb Bale volt az egyetlen sérültjük. De hasonlítsuk össze valóban. Ha meg azt nem ismered el hogy Ronaldo kb maga a Real és nélküle most döntőben sem lettek volna akkor csak sajnálni tudlak. Mert ezek szerint akkor szerinted Benzema vagy épp Morata is így rúgdosta volna a gólókat itt a BL hajrában..

Abban teljesen egyetértünk, hogy teljesen más periódusban van a két csapat. Nagyon remélem, hogy nálunk is elkezdődik az a tudatos építkezés, ami hatására ismét a csúcsra ér a csapat és legalább annyi ideig csúcson marad, mint a Sir uralkodása alatt. 

Abban is igazad van, hogy volt miből választani Z-nek. Mennyiségben és minőségben. Nálunk nem állt rendelkezésre egyik sem. 

Tény, hogy CR a RM motorja, azonban szabadjon megjegyezném, hogy neki is voltak golcsendes periódusai, mégis hozták a győzelmet. Hidd el, hogy Roni nélkül is szaladni fog nekik a szekér. Zidane előtt valóban CR volt a Real. Managerkedese óta sokkal jobb a balansz, kevésbé egoCR-központű a játékuk.

Se Benzemat, se Moratat ne becsüld le ;)

 
2012. Május
MU-sBalu
2012. Év Ördöge
Elküldve: 2017. június 03. 23:14     |         |    

Zidanet azért most már el kell ismerni, hogy jó edző. Nyilván ahogy Guardiola ő is beleült kicsit a tutiba. A játékosai viszont hajtanak a vezetése alatt, láthatóan tudja motiválni őket, az egység is megvan és olyan nagy taktikai verést sem szokott kapni. A rotálásban tényleg nem érdemes hasonlítani Mourinhot meg őt. Egyrészt Mourinho sosem volt egy nagy rotáló, nálunk még többet is rotált, mint más csapatainá, ő a fix kezdőcsapatban hisz, azokkal ért el 2 BL győzelmet, bajnoki címet 4 országban. Ha sikereket ér el valaki egy módszerrel, amiben hisz akkor nyilván nehezen változtat rajta.

Na meg a spanyol bajnokság az a sapnyol bajnokság. Ott ha kicserél 4-5 játékost a Real vagy a barca 1-1 alsóházi csapat elleni meccsre az ekvésbé kockázatos, mintha valaki ezt a PL-ben teszi. Egy West Ham, Southampton szitnű csapat már a holland, belga, francia bajnokságok legjobbjait és erős olasz vagy akár spanyol vagy néemt középcsapatok alapembereit tudaj megszerezni. Ez nem mondható el a spanyol kis sé kzöép csapatokról szóval teljesen más a PL, mint a spanyol bajnokság.

 
junajted
Elküldve: 2017. június 03. 23:13     |         |    

Európai Szuper Kupa 1991-ben, irhatunk mellé 2017? 

 
Nugo
Elküldve: 2017. június 03. 23:07     |         |    
wierra: Omm, mégis melyik csapathoz kéne? Pariban kell velük lennünk, ha BL- vagy bajnoki címre acsingozunk belátható időn belül.

Hol is kezdjem. A real magja már legalább 4 éve megvan. Nekünk már legalább 4 éve nincs meg a csapat magja. Aztán ott van ez a kókler edző, a Dzsozé, aki nem képes összerakni BL győzelemre kész csapatot 1 év alatt. Lehet el kéne hozni Zizou mestert, aki nagyon beleült ott a tutiba. Egy valamit mondjuk elismerek, hogy a győztes mentalitást nagyon betáplálta a csapatba. A rotálásra meg csak annyit mondanék, hogy ahol olyanok padoznak, mint James, Asensio, Morata, Kovacic, Pepe, ott még én is tudnék rotálni.

 

A mondandódból az jön le, hogy Mou ugyanúgy tudott volna rotálni, mint Zidane csak ő nem tette. Ha tényleg így gondolod, akkor egészségedre. Itt most egy darabig el fog tartani az építkezés. A madrid pedig akkor kerül majd leszállóágba, amikor CR elmegy onnan. Nélküle ez a csapat nem jutott volna el a BL döntőbe.

 
lusanszkig
Elküldve: 2017. június 03. 23:02     |         |    
Bragon: A Real egy kész csapat, a MU meg épülőben van.Ez olyan mintha 2008/2009-es MU-t hasonlítanád az akkori Realhoz... Nálunk kiöregedett a generáció, lassan eljön ez a Realnál is, remélhetőleg addigra már kész csapatunk lesz ,és ismét mi leszünk Európa élén.

Jaj ne vedd el a kedvét, mert szerinte a Real Ronaldo nélkül is ugyan olyan jó lesz majd. Hisz ők "több lábon állnak" :D

 
Bragon
Elküldve: 2017. június 03. 23:00     |         |    
wierra: Omm, mégis melyik csapathoz kéne? Pariban kell velük lennünk, ha BL- vagy bajnoki címre acsingozunk belátható időn belül.

A Real egy kész csapat, a MU meg épülőben van.Ez olyan mintha 2008/2009-es MU-t hasonlítanád az akkori Realhoz...

Nálunk kiöregedett a generáció, lassan eljön ez a Realnál is, remélhetőleg addigra már kész csapatunk lesz ,és ismét mi leszünk Európa élén.

 
junajted
Elküldve: 2017. június 03. 23:00     |         |    
wierra: Meg hát, ha ő is beáll, talán sikerülhet. Sikerülhet, ha a RM leszarja ezt a trófeát (ebben nem hiszek), ha Jose egy nyár alatt lezavarja a csapat osszekovacsolasat (nem vszinű), vagy ordas nagy szerencsénk lesz.

Csak a biró legyen rendes, lásd hogyan lett Spanyol bajnok? 

 
lusanszkig
Elküldve: 2017. június 03. 23:00     |         |    
wierra: Omm, mégis melyik csapathoz kéne? Pariban kell velük lennünk, ha BL- vagy bajnoki címre acsingozunk belátható időn belül.

A hiba ott van ebben az összehasonlításban hogy te nem a jövő évre hasonlítod össze a két csapatot, vagy éppen a két évvel ezelőttihez, hanem az idei évvégét fújod, meg az idei egész évet. Utóbbit teljes faszság összehasonlítani mert ebben az évben a Real mindenre esélyes volt mi meg Joséval próbáljuk bevarrni a sebeinket. A jövőt meg azért faszság mert előttünk egy nyár amikor a United és a Real is változni fog. 

 
2012. Május
MU-sBalu
2012. Év Ördöge
Elküldve: 2017. június 03. 22:59     |         |    

A Realtól jelenleg nyilván messze vagyunk. Ettől még megnyerhetjük az európai szuperkupát. Nyertek már meg csapatok meccseket jóval gyengébbként, a PL-ben gyakran megtörténik, meg bőeven van erre példa a fociból, rengeteg. Mourinho úgyis azi lyen ehlyzetekben jó. A gyengébb csapat mindig jó csapatvédekezéssle tudja a különbséget eltüntetni. Mourinho ebben talán még mindig a legjobb, vagy ebben még mindig jó. Na meg ha kikapunk mi történt? Az európai szuperkupa nem egy nagy presztizsű trófea azért. Ha megnyerjük az persze nyilván remek.

 

 
lusanszkig
Elküldve: 2017. június 03. 22:57     |         |    
noscholes: Undorodom az egész Real-tól Ramos-al élen. Felfordúl  a gyomrom az egész nevetséges parádétól ami körülveszi őket, a csillogás és kamu dicsőség utáni györelmes és szánalmas vágytól, az ostoba mítosztól, hogy ők a "királyi gárda", egy külön minőség. Remek játékosok, de örüljenek ha a mecs után megkaphatják Buffon kesztyűjét ezek a gerinctelenek.   

Amikor 3-1-nél neki állt Ramos színészkedni, holott már mindenki tudta hogy vége van, na akkor mentem volna oda Cuadrado helyében és tényleg agyon rúgtam volna hogy legyen oka földön feküdni. Undorító ez a viselkedés, és akkor a majom szurkolóik még azt a Ronaldot fütyülik aki viszi a hátán az egész faszom királyi gárdát...

 
wierra
Elküldve: 2017. június 03. 22:57     |         |    
Carl: Te most MU-s vagy vagy Realos? 

Egy kicsit tudathasadt. Amikor az OT-n kikaptunk a Rm-tól, akkor az roppantul fájt, természetesen a MU-nak szurkoltam akkor (is).

 
wierra
Elküldve: 2017. június 03. 22:55     |         |    
Nugo: Te tényleg a reallal hasonlítod össze magunkat? Mást nem is írok inkább...

Omm, mégis melyik csapathoz kéne? Pariban kell velük lennünk, ha BL- vagy bajnoki címre acsingozunk belátható időn belül.

 
lusanszkig
Elküldve: 2017. június 03. 22:54     |         |    
Carl: Te most MU-s vagy vagy Realos? 

Attól függ ki nyer majd Agusztus 8.-án :D

 
Carl
Elküldve: 2017. június 03. 22:53     |         |    
wierra: Meg hát, ha ő is beáll, talán sikerülhet. Sikerülhet, ha a RM leszarja ezt a trófeát (ebben nem hiszek), ha Jose egy nyár alatt lezavarja a csapat osszekovacsolasat (nem vszinű), vagy ordas nagy szerencsénk lesz.

Te most MU-s vagy vagy Realos? 

 
noscholes
Elküldve: 2017. június 03. 22:53     |         |    

Undorodom az egész Real-tól Ramos-al élen. Felfordúl  a gyomrom az egész nevetséges parádétól ami körülveszi őket, a csillogás és kamu dicsőség utáni györelmes és szánalmas vágytól, az ostoba mítosztól, hogy ők a "királyi gárda", egy külön minőség. Remek játékosok, de örüljenek ha a mecs után megkaphatják Buffon kesztyűjét ezek a gerinctelenek.   

 
lusanszkig
Elküldve: 2017. június 03. 22:52     |         |    
wierra: Meg hát, ha ő is beáll, talán sikerülhet. Sikerülhet, ha a RM leszarja ezt a trófeát (ebben nem hiszek), ha Jose egy nyár alatt lezavarja a csapat osszekovacsolasat (nem vszinű), vagy ordas nagy szerencsénk lesz.

Nagyon alábecsülöd Mourinhot az a helyzet... 

 
wierra
Elküldve: 2017. június 03. 22:49     |         |    
junajted: Az európai szuperkupát   Mourinho meg fogja csinálni.

Meg hát, ha ő is beáll, talán sikerülhet.

Sikerülhet, ha a RM leszarja ezt a trófeát (ebben nem hiszek), ha Jose egy nyár alatt lezavarja a csapat osszekovacsolasat (nem vszinű), vagy ordas nagy szerencsénk lesz.

 
lusanszkig
Elküldve: 2017. június 03. 22:49     |         |    
wierra: Legalább annyi RM meccset nézek, mint MU meccset. Így hiszek Neked, idegen. XD

Akkor mért nem leszel inkább Real drukker már ne haragudj? :D De tudod mit legyél mindkettő nekem mindegy csak sose fogom megérteni ezt az összehasonlítgatást. Nem abban a periódusban van a két csapat jelenleg, de akkor jössz azzal hogy ők nem fogytak el a szezon végére mert a nagy Zizou rotálta őket. Csak azt felejted el hogy votl is neki kiből, mert kb Bale volt az egyetlen sérültjük. De hasonlítsuk össze valóban. Ha meg azt nem ismered el hogy Ronaldo kb maga a Real és nélküle most döntőben sem lettek volna akkor csak sajnálni tudlak. Mert ezek szerint akkor szerinted Benzema vagy épp Morata is így rúgdosta volna a gólókat itt a BL hajrában..

 
Nugo
Elküldve: 2017. június 03. 22:46     |         |    
wierra: A Real nem egy lábon áll, minden jatekosban benne van a gól. Valóban nem ugyanaz a helyzet, a RM megnyerte a lanyligat, és most úgy néz ki, hogy a BLt is. Mi meg nem.

Te tényleg a reallal hasonlítod össze magunkat? Mást nem is írok inkább...

 
lusanszkig
Elküldve: 2017. június 03. 22:45     |         |    
wierra: Én meg úgy látom, hogy ennyi volt a Juveban. 1 erős félidő nagyjából kétharmada. A RM meg tudott változtatni, mert fejben pihentek voltak a játékosok.

Semmit sem váltott a Real nem érted? Az első félidőben ment előre a Juve, tartották a labdát, visszatámadtak. 1-1-el fordultak majd jött Allegrinél hogy na akkor most probáljunk meg nem kikapni, és itt ment el a meccs mert jöhetett a Real passzolgatós, kivárós játéka, és ki is játszották őket. Ha nem vesz vissza a Juve akkor nem hinnám hogy vert volna még hármat a Real. 

 
wierra
Elküldve: 2017. június 03. 22:45     |         |    
lusanszkig: Valóban nem egy lábon áll, de az egyik láb Ronaldo, ha ő ki esett volna a szezon végére ahogy nálunk Ibra akkor itt ma nem lett volna döntőben a Real ezt hidd el.

Legalább annyi RM meccset nézek, mint MU meccset.

Így hiszek Neked, idegen. XD

 
   Bajnokok Ligája
bobbybinary
  üzenet küldése
Megnyitva: 2011. július 16. 13:18

Bajnokok Ligája 

 
1
2
3
...
201
Facebook
Legfrissebb híreink

2017. június 28. 17:25

Morata-ügy: Perez tagad

2017. június 28. 14:25

Martial megcáfolta a pletykákat

2017. június 28. 12:15

Giggs: Rooney maradhat a Unitednél

2017. június 27. 20:28

Így készült Mourinho az EL-döntőre

Tabellák

Premier League 2016/17

  Csapat M GK P
 
1. Chelsea 37 +48 90
2. Tottenham Hotspur 37 +54 83
3. Manchester City 37 +36 75
4. Liverpool 37 +33 73
5. Arsenal 37 +31 72
6. Manchester United 37 +23 66
7. Everton 37 +20 61
8. Southampton 37 -6 46
9. West Bromwich Albion 37 -7 45
10. Bournemouth 37 -12 45
11. Leicester City 37 -15 43
12. West Ham United 37 -18 42
13. Crystal Palace 37 -11 41
14. Stoke City 37 -16 41
15. Burnley 37 -15 40
16. Watford 37 -23 40
17. Swansea City 37 -26 38
 
18. Hull City 37 -37 34
19. Middlesbrough 37 -23 28
20. Sunderland 37 -36 24
Meccs Center
LA Galaxy vs
Manchester United
I Felkészülési szezon 1. forduló
StubHub Center, Carson
2017. július 16. 04:00
beharangozó hamarosan...
I Real Salt Lake vs
Manchester United
2017. július 18. 04:00
I Manchester City vs
Manchester United
2017. július 21. 03:30
I Real Madrid vs
Manchester United
2017. július 23. 23:00
I Barcelona vs
Manchester United
2017. július 27. 01:30
Ajax vs
Manchester United
0-2 Európa-liga Döntő. forduló
Friends Arena
2017. május 24. 20:45
összefoglaló hamarosan...
2-0 Manchester United vs
Crystal Palace
2017. május 21. 16:00
0-0 Southampton vs
Manchester United
2017. május 17. 20:45
2-1 Tottenham Hotspur vs
Manchester United
2017. május 14. 17:30
1-1 Manchester United vs
Celta Vigo
2017. május 11. 21:05
Szavazás

korábbi szavazásaink
Csak regisztrált tag szavazhat. Kérlek, lépj be, vagy regisztrálj!
Belépés  Főoldal Regisztráció Elfelejtett jelszó Ajánlom ismerősnek