Főoldal Hírek
Közös meccsnézés Helyszínek   |   Információk   |  
Szurkolói klub Utazás
Enciklopédia Szereplések   |   Gólok
Blog Fórum Fanatics TV PL Tippverseny
ManUtdFanatics Fórum
Fórum főoldal SOROZATOK Premier League
1
2
3
...
642
Válasz írása csak belépés után lehetséges.
niguel87
Elküldve: 2017. február 18. 19:42     |         |    
vargas90: Ebben az esetben a Pool is indulhatna a BL-ben. Csak egy esetben nem indulhat a 4. helyezett a BL-ben. Pl.: a City 5. lesz és BL-t nyer, mi 6. és EL-t nyerünk. Akkor tényleg megszívná a 4. helyezett.

Akkor ezt nagyon elnéztem. XD Akkor csak szimplán nyerjük meg az El-t, meg legyünk a legjobb 4-ben a Pl-ben, lehetőleg úgy, hogy a Pool mögöttünk végez :D

 
vargas90
Elküldve: 2017. február 18. 18:49     |         |    
niguel87: Nekem a szezon elején volt egy olyan érzésem, hogy idén nem megy majd a Pl-ben ( ami egyenlőre fekszik is, mert brutál sok döntetlenünk van és nagyon fájó vereségek),  viszont  a kupákban annál inkább. Én akkor azt írtam, hogy idén kupa csapat leszünk, és egyenlőre bejön a jóslatom. Ligakupa döntőben vagyunk, El-ben simán megyünk tovább és ott sincs max 2-3 komolyabb csapat, és az FA kupában is jó a sorsolásunk. A legpoénabb verzó az lenne, ha a Liga kupát behúznánk, FA-ben döntőbe lennénk, aztán az EL-t behúzva, kiütnénk mondjuk a PL-ben 4. helyen végző Poolt a BL-ből. XD

Ebben az esetben a Pool is indulhatna a BL-ben.

Csak egy esetben nem indulhat a 4. helyezett a BL-ben. Pl.: a City 5. lesz és BL-t nyer, mi 6. és EL-t nyerünk. Akkor tényleg megszívná a 4. helyezett.

 
Bragon
Elküldve: 2017. február 18. 18:48     |         |    
niguel87: Nekem a szezon elején volt egy olyan érzésem, hogy idén nem megy majd a Pl-ben ( ami egyenlőre fekszik is, mert brutál sok döntetlenünk van és nagyon fájó vereségek),  viszont  a kupákban annál inkább. Én akkor azt írtam, hogy idén kupa csapat leszünk, és egyenlőre bejön a jóslatom. Ligakupa döntőben vagyunk, El-ben simán megyünk tovább és ott sincs max 2-3 komolyabb csapat, és az FA kupában is jó a sorsolásunk. A legpoénabb verzó az lenne, ha a Liga kupát behúznánk, FA-ben döntőbe lennénk, aztán az EL-t behúzva, kiütnénk mondjuk a PL-ben 4. helyen végző Poolt a BL-ből. XD

5 csapat indulhat egy bajnokságból a BL-ben, szóval ilyen szempontból lényegtelen mit érünk el az EL-ben.

A játékosaink meg nem lehetnek terheltek.Amikor már 2-3 gólal vezetünk teljesen leállnak,nem hajtják szét magukat,ráadásul a legkevesebbet futó csapatok között vagyunk.Én ezeket elfogadom,mert tényleg sok fronton vagyunk versenyben,és kell bírni,de ha nem teszik oda magukat minden meccsen 100%-osan akkor nem lehet kifogás a fáradtság.Na meg az a heti 2 meccs sem lehet gond,semmi más dolguk nincs,egetverő problémáik sem lehetnek,a munkájuk egyben a hobbijuknak is tekinthető,szóval dolgozzanak csak meg a pénzükért szépen.

 
niguel87
Elküldve: 2017. február 18. 18:43     |         |    
lusanszkig: valahonnan lehet jobb lenne kizúgni mert így a bajnokság az kibaszott kemény lesz. Az Arsenal és a Pool már kapásból már csak arra figyel, a City is max az FA-ban marad talpon, a Spurs egyelőre cumira áll az EL-ben, viszont nekünk ott az EL, az FA, egy Ligakupa döntő plusz a PL.. Fárasztó hónapok lesznek :D Igazából azt mondanám h zúgjunk ki az FA-ből és akkor egyel kevesebb, de azért csak meg nyertük tavaly nem lenne ropssz idén megvédeni a címet, viszont nekem személy szerint az EL-re is fáj a fogam, főleg h egy győzelem ott autómatikus BL-t jelent, úgyh ha nagyon választani kéne akkor inkább az EL maradjon. Persze a legjobb ha marad minden, kérdés h bírni fogják e szuflával a srácok?!

Nekem a szezon elején volt egy olyan érzésem, hogy idén nem megy majd a Pl-ben ( ami egyenlőre fekszik is, mert brutál sok döntetlenünk van és nagyon fájó vereségek),  viszont  a kupákban annál inkább. Én akkor azt írtam, hogy idén kupa csapat leszünk, és egyenlőre bejön a jóslatom. Ligakupa döntőben vagyunk, El-ben simán megyünk tovább és ott sincs max 2-3 komolyabb csapat, és az FA kupában is jó a sorsolásunk. A legpoénabb verzó az lenne, ha a Liga kupát behúznánk, FA-ben döntőbe lennénk, aztán az EL-t behúzva, kiütnénk mondjuk a PL-ben 4. helyen végző Poolt a BL-ből. XD

 
2012. Május
MU-sBalu
2012. Év Ördöge
Elküldve: 2017. február 18. 18:41     |         |    

Fergie idejében is mentünk több szezonban is sok több sorozatban sokáig mégis bírták a játékosok. A 2007/2008-as szezonban ugye bajnok lett a csapat ami az utolsó fordulóban dőlt el, szóval végig menni kellett érte, az FA kupában is elmentünk asszem a legjobb 8-ig, BL-t megnyertük. Előtte egy évvel 2006/2007-es szezonban bajnok lett a csapat, BL-ben elődöntőig, FA kupában döntőig meneteltünk. A 2008/2009-es szezonban BL döntőig jutottunk, ligakupát nyertünk, az FA kupában az elődöntőben estünk ki, a bajnokságot megnyertük és még volt a 2 szuperkupa, ami 1-1 plusz meccs volt és még volt a klub vb, amit megnyert a csapat. Szóval most is bírni kéne a terhelést. TÉny Fergie a rotálás mestere volt, de azért nála is volt 1-2 játékos, akiket kifejezetten sokat játszatott pl. Evra.

Na meg Mourinho is kifejezetten jól rotál idén, csak a Herrera, Pogba, Ibra hármas lehet igazából fáradt, mert a többiek bőven rotálva vannak.

De Gea bőven van annyit rotálva, amennyit egy kapust kell. Vale igaz van terhelve rendesen, főleg, hogy 32 lesz és rengeteget melózik minden meccsen, de azért őt elég korrekten rotálja Mourinho. Az FA kupában ha jól emlékszem konkrétan eddig 1 percet sem játszott Vale, a ligakupában sem játszott minden meccsen, az EL-ben sem. A bajnokságban is kihagyott 2-3 meccset sérülés miatt. A középhátvédjeink a sérülések maitt rotálódnak. Bailly játszik talán a legtöbbet, de neki is volt kb. 1 hónapos kihagyása sérülés miatt. A balhátvédjeink remekül vannak rotálva, Blind, Darmian váltogatják egymást, Shaw meg még túl kevés lehetőséget is kap, mondjuk ő is sérült volt párszor. A lényeg, hgoy ők sincsenek túlterhelve.

Carrick igaz 36 éves, de a szezon elejét szinte totál kihagyta, az első 1-2 hónapban alig játszott, na meg az elmúlt másfél hónapban is kevesebbet játszik, meg rotálja őt Mourinho rendesen. Fella alig játszik ő sem lehet fáradt. Schweinsteiger pláne, ugye alig játszott.

Herrera és Pogba, na ők kifejezetten túl vannak terhelve, ráadásul a posztjaik elég melósak, Herrera rengeteget is fut. Mondjuk eddig legalább az FA kupában pihentette őket nagyjából Mourinho.

A támadó kp-k, szélsők is teljesen jól vannak rotálva. Mata sokat kezd, de valami 2-3 meccset játszott végig a szezonban. Mkhitaryan ugye kihagyta kb. a szezon első 3 hónapját. Martial sem játszott igazán sokat. Rashford sincs túlterhelve. Lingard kiegészítőember, nyilván nem lehet elfáradva, nem játszik igazán sokat. Rooney a szezon elejét levéve nem játszik sokat.

Ibra, na ő tényleg túl van még játszatva, remélhetőleg a Blackburn ellen és a jövő hté szerdai EL meccsen sem fog kezdeni.

Szóval összességében tényleg jól van rotálva a keret 3-4 embert levéve, alapvetően meg így simán bírnia kéne ennek a bő keretnek ezt a terhelést is.

 

 
lusanszkig
Elküldve: 2017. február 18. 18:22     |         |    
vargas90: Azt viszom nem tudom, hogy ha bejutunk az FA kupa negyeddöntőbe, akkor a Soton elleni, ha pedig az elődöntőbe, akkor a Burnley elleni meccsek hova lesznek pakolva. Nagyon sűrű tavaszunk lesz, ha mindenhol továbbjutunk.

valahonnan lehet jobb lenne kizúgni mert így a bajnokság az kibaszott kemény lesz. Az Arsenal és a Pool már kapásból már csak arra figyel, a City is max az FA-ban marad talpon, a Spurs egyelőre cumira áll az EL-ben, viszont nekünk ott az EL, az FA, egy Ligakupa döntő plusz a PL.. Fárasztó hónapok lesznek :D Igazából azt mondanám h zúgjunk ki az FA-ből és akkor egyel kevesebb, de azért csak meg nyertük tavaly nem lenne ropssz idén megvédeni a címet, viszont nekem személy szerint az EL-re is fáj a fogam, főleg h egy győzelem ott autómatikus BL-t jelent, úgyh ha nagyon választani kéne akkor inkább az EL maradjon. Persze a legjobb ha marad minden, kérdés h bírni fogják e szuflával a srácok?!

 
vargas90
Elküldve: 2017. február 18. 18:10     |         |    

Azt viszom nem tudom, hogy ha bejutunk az FA kupa negyeddöntőbe, akkor a Soton elleni, ha pedig az elődöntőbe, akkor a Burnley elleni meccsek hova lesznek pakolva. Nagyon sűrű tavaszunk lesz, ha mindenhol továbbjutunk.

 
vargas90
Elküldve: 2017. február 18. 18:03     |         |    
 
2012. Május
MU-sBalu
2012. Év Ördöge
Elküldve: 2017. február 17. 16:11     |         |    
vargas90: Klopp már megint rólunk beszél. Végül is csak 1 hónapja volt a meccs.:D   “We could have had two, three or four points more. With two points more instead of an offside goal for Man United, and I don’t want to make a story of it, then we are in the same situation but with 51 points."   Nem akar sztorit, de azért minden héten lenyilatkozza.:D

BEfoghatná már, de komolyan. Ha Mourinho ennyit kritizálná a bírói döntéseket minden héten eltiltanák. Ő meg ordíthat a 4. játékvezető arcába, 1 hónapja történt minimális bírói hibáról beszél folyamatosan, de nem kap büntetést..

Ahogy már írtam a legutóbbi kapcsán, a sajtó is felhúz ezzel kapcsoaltban. Ha Mourinho a bírókat kritizálja akkor "már megint csak másokra fogja a pontvesztést nem látja be a hibáit" meg ilyeneket lehet itt-ott olvasni. Ha Klopp csinálja akkor meg semmi kritika...

Na meg alapból nem értem milyne jogon panaszkodik a bírói hibákra, miközben a 3 legtöbb tienegyestk apó csapatk özött vannak. Elleünk is úgy kaptak tizenegyest azon a mecscen, hogy Jonest ellökték két kézzel amiután lett a szöglet ami után lett a tizenegyes.

 

 
vargas90
Elküldve: 2017. február 17. 15:57     |         |    

Klopp már megint rólunk beszél. Végül is csak 1 hónapja volt a meccs.:D

 

“We could have had two, three or four points more. With two points more instead of an offside goal for Man United, and I don’t want to make a story of it, then we are in the same situation but with 51 points."

 

Nem akar sztorit, de azért minden héten lenyilatkozza.:D

 
2012. Május
MU-sBalu
2012. Év Ördöge
Elküldve: 2017. február 16. 19:38     |         |    

Az, hogy Clattenburgot megválasztották az év bírójának az envetséges. Mondjuk tényleg nem a legrosszabb angol bíró, de ő is nagyon rossz.

 
Carl
Elküldve: 2017. február 16. 19:18     |         |    
lusanszkig: Remélem irónia volt :D

Ezt nem annak szántam :D Jó lehet ő is szokott hibázni, de nála sokkal rosszabbak vannak ahogy vargas is írta. 2016-ban őt választották pl a legjobb bírónak, meg ő vezette a BL és az EB döntőt is ami azért elég nagy szó.

 
lusanszkig
Elküldve: 2017. február 16. 18:07     |         |    
vargas90: Vannak nála rosszabbak. Ez mindent elmond a játékvezetés színvonaláról.:D Atkinson, Dean, Oliver, Mason, Moss csak így kapásból. Igazából az összes angol bírót ki kéne kukázni..
Hat sajnos igen. Nagyon rájuk férne a vér frissites bár teszem hozzá h némelyik meccsen vagy az h pl az Arsenal minden második meccsen segítséget kap már nem tudom azt mondani h ez véletlen.. Hosszú ideje vannak a szakmában ekkorakat nem hibaznak és foleg nem ennyiszer. Josenak nem szabad megszólalni sem Klopp bármit csinálhat Wenger minden meccsen majd megöli a a 4. Játékvezetőt mindösszesen egyszer lett eltiltás csak. Persze az FA meg nem tesz semmit vagy epp tőlük indul az egesz. Nekem ez már túl sok hiba h azt tudjam ra mondani h véletlen elneztek hisz ok is csak emberek..
 
vargas90
Elküldve: 2017. február 16. 17:52     |         |    
lusanszkig: Remélem irónia volt :D

Vannak nála rosszabbak. Ez mindent elmond a játékvezetés színvonaláról.:D

Atkinson, Dean, Oliver, Mason, Moss csak így kapásból.

Igazából az összes angol bírót ki kéne kukázni..

 
lusanszkig
Elküldve: 2017. február 16. 17:35     |         |    
Carl: Na így már tényleg nem maradt normális bíró a PL-ben..

Remélem irónia volt :D

 
Carl
Elküldve: 2017. február 16. 17:20     |         |    
vargas90: Clattenburg Szaúd-Arábiába igazolt.:D   https://www.premierleague.com/news/334134

Na így már tényleg nem maradt normális bíró a PL-ben..

 
vargas90
Elküldve: 2017. február 16. 15:15     |         |    

Clattenburg Szaúd-Arábiába igazolt.:D

 

https://www.premierleague.com/news/334134

 
lusanszkig
Elküldve: 2017. február 15. 16:25     |         |    
noname: még ha meglesz a BL hely a szezon végén akkor is nagyon bosszantó a sok döntetlen miatt elhullajtott pont.csak a hazai döntetlenekből volt 6 - ami ugye 12 pont, minden meccsen megvoltak a ziccereink a jó játék mellett- illetve idegenben a 90perces Everton meccs ahol a büntető jött, ide se kell vegyem a Stoke ellenit amit szintén a csataraink miatt ment el- Mata fél méterről fölé-. 14 pont, aminek köszönhetően most a chelsea elött lehetnénk akár kettővel. tudom már semmi értelme ezen bosszankodni de akkor is rohadt idegesítő. :(

Jobb ebbe nem belegondolni már mert csak felkúrja magát az ember, főleg azért mert ezeken a meccseken jók voltunk. Mi is hibásak vagyunk ezekben a döntetlenekben azért mert ezeken a meccseken a helyzetkihasználásunk pokoli szar volt, és erre még rájött vagy épp a bírói visszahúzás, vagy epp h az ellenfél kapusa úgy gondolta h a lehetetlent is kifogja, és ezelkbel összetéve már ki is jön az a döntetlen! 

 

De remélhetőleg a BL helybe ez nem fog számítani a bajnoki cím meg idén amúgy sem volt elvárás, nyáron rá kell feküdni a helyzetkihasználásra, a csapat mégjobban összeérik, és jöhet az a bizonyos José második év!

 
BendiMilu
Elküldve: 2017. február 15. 13:50     |         |    
noname: még ha meglesz a BL hely a szezon végén akkor is nagyon bosszantó a sok döntetlen miatt elhullajtott pont.csak a hazai döntetlenekből volt 6 - ami ugye 12 pont, minden meccsen megvoltak a ziccereink a jó játék mellett- illetve idegenben a 90perces Everton meccs ahol a büntető jött, ide se kell vegyem a Stoke ellenit amit szintén a csataraink miatt ment el- Mata fél méterről fölé-. 14 pont, aminek köszönhetően most a chelsea elött lehetnénk akár kettővel. tudom már semmi értelme ezen bosszankodni de akkor is rohadt idegesítő. :(

Ezen már kár agyalni. Én is amikor ránézek a tabellára eszembe jutnak a döntetlenek az Old-on... Már írtam sokszor, hogy remélhetőleg nem a BL induláshoz fognak hiányozni az elhullajtott pontok.

 
noname
Elküldve: 2017. február 15. 13:17     |         |    

még ha meglesz a BL hely a szezon végén akkor is nagyon bosszantó a sok döntetlen miatt elhullajtott pont.csak a hazai döntetlenekből volt 6 - ami ugye 12 pont, minden meccsen megvoltak a ziccereink a jó játék mellett- illetve idegenben a 90perces Everton meccs ahol a büntető jött, ide se kell vegyem a Stoke ellenit amit szintén a csataraink miatt ment el- Mata fél méterről fölé-.

14 pont, aminek köszönhetően most a chelsea elött lehetnénk akár kettővel. tudom már semmi értelme ezen bosszankodni de akkor is rohadt idegesítő. :(

 
rakscr
Elküldve: 2017. február 14. 19:23     |         |    
BendiMilu: Gabriel Jesusnak lábközépcsont törése van. Elméletileg két-három hónap kihagyás vár rá. Sajnálom a srácot. Amúgy Rooneynak nem hasonló sérülése volt? 

De, viszont nem befolyásolta a későbbi pályafutását szerencsére.

 
BendiMilu
Elküldve: 2017. február 14. 18:36     |         |    

Gabriel Jesusnak lábközépcsont törése van. Elméletileg két-három hónap kihagyás vár rá. Sajnálom a srácot.

Amúgy Rooneynak nem hasonló sérülése volt? 

 
Total55
Elküldve: 2017. február 13. 21:27     |         |    
Citybe vissza kerülhetne Bravó a kapuba, mert így nem kapnak elég gólt :D
 
Bragon
Elküldve: 2017. február 12. 19:27     |         |    

Leicester megint kikapott.Hiba volt megtartani Mahrezt és Vardyt.Ezután a szezon után már aprópénzért fognak eligazolni,főleg ha ki is esnek a PL-ből.

 
vargas90
Elküldve: 2017. február 12. 16:26     |         |    

A Burnley nagyon komoly hazai pályán. Sajnos még mi is megyünk oda.

 
DavidoMU
Elküldve: 2017. február 11. 20:11     |         |    

örülök hogy 2. hely sincs már távol.. de kurva bosszantó hogy 6. helyről nem tudunk elmozdulni 

 
vargas90
Elküldve: 2017. február 11. 19:19     |         |    

Ha így marad akkor 2 pontra a Spurs és az Arsenal, 1 pontra a Pool, ha a City nyer ők 4 pontra. Ezek közül kéne 2-t megelőznünk. A Pool-t leszámítva mindenkivel játszunk még, a lényeg hogy saját kezünkben van a sorsunk.

 
2012. Május
MU-sBalu
2012. Év Ördöge
Elküldve: 2017. február 11. 19:15     |         |    
Jack Bauer: Mi égtünk volna így az Anfielden, már tömeghisztéria lenne a fórumon. Pedig aztán a Spurs is most bukja el a bajnoki címet.

A 0-0-unknál is tömeghisztéria volt, miközben kb. csak mi voltunk az egyetlen csapat, akik nem kaptak idén gólt az Anfielden. A legtöbb csapat minimum 2-t kap, mi nem kaptunk 1-et sem, Ibra kihagyott egy nagy helyzetet, mégis úgy volt beállítva ak ülönböző magyar unitedes fórumokon, mintha 4-0-ra kaptunk volna ki.Persze nem mindneki írt így, itt sem mindenki.

 

 

 
lusanszkig
Elküldve: 2017. február 11. 19:07     |         |    
Jack Bauer: Mi égtünk volna így az Anfielden, már tömeghisztéria lenne a fórumon. Pedig aztán a Spurs is most bukja el a bajnoki címet.

Na ja.. Én majd Kloppra leszek kíváncsi a meccs után.. Tuti veri majd a mellét.. 

 
Jack Bauer
Elküldve: 2017. február 11. 18:59     |         |    

Mi égtünk volna így az Anfielden, már tömeghisztéria lenne a fórumon. Pedig aztán a Spurs is most bukja el a bajnoki címet.

 
   Premier League
bobbybinary
  üzenet küldése
Megnyitva: 2011. július 16. 13:18

 Premier League

 
1
2
3
...
642
Facebook
Legfrissebb híreink

2017. február 21. 22:19

Miért nem utazott el Shaw?

2017. február 21. 21:49

Beharangozó: Saint-Etienne - Manchester United

2017. február 21. 21:20

Martial kifejezte United iránti szeretetét

2017. február 21. 19:25

Mourinho Rooney-ra vár

Tabellák

Premier League 2016/17

  Csapat M GK P
 
1. Chelsea 25 +34 60
2. Manchester City 25 +22 52
3. Tottenham Hotspur 25 +28 50
4. Arsenal 25 +26 50
5. Liverpool 25 +24 49
6. Manchester United 25 +17 48
7. Everton 25 +13 41
8. West Bromwich Albion 25 +3 37
9. Stoke City 25 -6 32
10. West Ham United 25 -9 32
11. Southampton 25 -3 30
12. Burnley 25 -9 30
13. Watford 25 -13 30
14. Bournemouth 25 -14 26
15. Swansea City 25 -23 24
16. Middlesbrough 25 -8 22
17. Leicester City 25 -19 21
 
18. Hull City 25 -27 20
19. Crystal Palace 25 -14 19
20. Sunderland 25 -22 19
Meccs Center
Saint-Etienne vs
Manchester United
I Európa-liga 8. forduló
Geoffroy-Guichard Stadion
2017. február 22. 18:00
beharangozó hamarosan...
I Southampton vs
Manchester United
2017. február 26. 17:30
H Manchester United vs
Bournemouth
2017. március 04. 13:30
Blackburn Rovers vs
Manchester United
1-2 FA-kupa 5. forduló
Ewood Park
2017. február 19. 17:15
összefoglaló hamarosan...
3-0 Manchester United vs
Saint-Etienne
2017. február 16. 21:05
2-0 Manchester United vs
Watford
2017. február 11. 16:00
0-3 Leicester City vs
Manchester United
2017. február 05. 17:00
0-0 Manchester United vs
Hull City
2017. február 01. 21:00
Szavazás

korábbi szavazásaink
Csak regisztrált tag szavazhat. Kérlek, lépj be, vagy regisztrálj!
Belépés  Főoldal Regisztráció Elfelejtett jelszó Ajánlom ismerősnek