Főoldal Hírek
Közös meccsnézés Helyszínek   |   Információk   |  
Szurkolói klub Utazás
Enciklopédia Szereplések   |   Gólok
Blog Fórum Fanatics TV PL Tippverseny
ManUtdFanatics Fórum
Fórum főoldal SOROZATOK Premier League
1
2
3
...
647
Válasz írása csak belépés után lehetséges.
lusanszkig
Elküldve: 2017. március 21. 21:03     |         |    
vargas90: Wenger kurva gáz már. Évekig arra verte, hogy mindig ott vannak a top 4-ben. Most reális az esély, hogy nem lesznek. Egyből lenyilatkozza, hogy hát nem is olyan fontos már BL-ben lenni..:D   Már az Arsenal drukkerek se veszik be ezeket a dumákat.    

Wenger szembe köpi saját magát, Klopp hibáztatja a szelet a vereség miatt, Guardiola Barcelonaban hagyta a nagy tehetségét, itt meg behúzza fülét farkát, Pochettino nem bír a keretéből egy kurva kupát kicsikarni, Conte neki esik az edző társainak és közel van minden meccsen az agyvérzéshez.. Nem tudom melyik a legszánalmasabb..

 

Oké Mourinhonak is vannak hibái, voltak is lesznek is, de még mindig ő viselkedik eddig a legkorrektebben, nem mond ellent magának, nem olyan mint egy idegbeteg fasz. De örülök hogy se Klopp se semelyik nem nálunk edző :D

 
vargas90
Elküldve: 2017. március 21. 19:38     |         |    

Wenger kurva gáz már. Évekig arra verte, hogy mindig ott vannak a top 4-ben. Most reális az esély, hogy nem lesznek. Egyből lenyilatkozza, hogy hát nem is olyan fontos már BL-ben lenni..:D

 

Már az Arsenal drukkerek se veszik be ezeket a dumákat.

 

 

 
lusanszkig
Elküldve: 2017. március 20. 20:29     |         |    
vargas90: Firmino.:D     Roberto Firmino celebrating without looking and then turning around to see Adam Lallana missed. Absolute gold. pic.twitter.com/n3hkv9XSCM— Jordan (@FourFourJordan) 2017. március 19.

Megelőlegezte neki a gólt na.. :D

 
lusanszkig
Elküldve: 2017. március 20. 20:28     |         |    
vargas90: Több lap is lehozta, hogy Wenger hosszabbítani fog. Komolyan, a világ legjobb állása az övé. Nulla következmény, akárhogy teljesít.:D

Beszarok ha hosszabbít :D De amúgy a játékosainak ebből a szezompontból pacsi, mert megvan a tisztelet.. Pl Sánchezről egy pillanatig sem hittem volna hogy ennyi sikertelen évet kifog bírni.. Bár kérdés hogy mi lesz akkor ha idén BL-be se jutnak, most teljesen szét estek, még jobban mint az elmúlt évek bármelyikében. Ha nem lennénk meg az ő posztján akkor most lehetne rá lecsapni de nagyon gyorsan. De se Martialt, se senkit azon a poszton nem kell eldobni érte. Kár hogy most nincs egy RVP kvalitású játékos a keretükben :D

 
vargas90
Elküldve: 2017. március 20. 15:52     |         |    

Több lap is lehozta, hogy Wenger hosszabbítani fog. Komolyan, a világ legjobb állása az övé. Nulla következmény, akárhogy teljesít.:D

 
vargas90
Elküldve: 2017. március 19. 20:06     |         |    

Firmino.:D

 

 

 
2012. Május
MU-sBalu
2012. Év Ördöge
Elküldve: 2017. március 19. 19:32     |         |    
Jack Bauer: A statisztikákat en bloc az ilyen "viták" fő érveként mondtam kikészítő tényezőnek. Azt hiszi mindenki, hogy azzal védhető egy játékos bármitől.  Amikor Matának volt lehetősége támadó kp-ként játszani a Unitedben, akkor sem volt kiegyensúlyozott és olyan hű de jó. Nagyszerű dolgokra képes, de szerintem ezek rendre benne maradnak a Unitedben. City-ben, Poolban vagy valamelyik spanyol nagycsapatban iszonyat király lenne.  Ez nem feltétlen Mourinho vagy a United taktikájának a hibája. Azért hazai pályán általában nagyon nyomunk, szerintem ott se jön annyira Mata zsenialitása, mint fordítva Silvánál az Emptyhadban. Tény, az, hogy enyém az adott poszt, nagyban segíti a játékost, de Silva is volt már balszélső vagy jobbszélső a City-ben, amikor Nasri és Navas is kirobbanthatatlannak bizonyultak. Silva sokkal jobban tud alkalmazkodni és kiváló lenni bármelyik poszton. Ezen kívül szerintem az észjárása is gyorsabbnak tűnik.

TÉNyleg gyorsababn gondolkodik talán egy kicsit Silva, kiegyensúlyozottabb, de azt tartom, hogy a taktika, poszt és játékstílus miatt is tűnik rosszabbnak Mata. Mikor Hazarddal meg Oscarral játszhatott a Chelseaben elég technikás focit a 12/13-as szezon elején akkor nagyon jól tolták ők hárman és Mata volt hármójuk közül a legjobb. Fergie a könyvében az akkori ellenük játszott meccsünk kapcsán még le is írja, hogy azért a jobb oldalon támadtunk, mert a bal oldalra több stabilitást akart, mert Mata ott volt.

A statisztikák meg szerintem elég ahsznosak tudnak lenni ha jól használják őket. A számok nem hazudnak, objektívebbek mint a szubjektív megítélés. A száraz statisztikák mellé viszont épp ezért írtam rengeteg példát arra, hgoy mekkroa hatással tud lenni Mata nagy meccsekre, rangadókra, elődöntőkre, döntőkre.

10-es szerepkörben Mata alig játszott a MU-ban, én alig emlékszem ilyenre. Moyes alatt volt az párszor, de az egy szétesett csapat volt, Mata már csak a PL meccseken játszhatott nálunk, lőtt azért akkor is 6 gólt meg adott 5 gólpasszt abban a kevesebb, mitn fél szezonban, abban a szétesett, Moyes féle íveletős csapatban.

LVG első szezonjának elején volt még először a 3-4-1-2-es rendszerben a két csatár mögött 10-es meg később meg a 4-3-1-2-es gyémántban, meg párszor idén, de ez összesen volt talán 20-30 meccs 10-es szerepkörben.

 
Awesome.FM
Elküldve: 2017. március 19. 19:31     |         |    

Ja igazad van tényleg, akkor a főoldalon el van írva a meccs centernél

 
vargas90
Elküldve: 2017. március 19. 19:30     |         |    
Awesome.FM: Következő fordulóban nem mi játszunk az Evertonnal?

Nem. Mi a WBA-t fogadjuk.

 
Awesome.FM
Elküldve: 2017. március 19. 19:29     |         |    
vargas90: Jó ez az X. Következő fordulóban Pool-Everton, Arsenal-City.

Következő fordulóban nem mi játszunk az Evertonnal?

 
vargas90
Elküldve: 2017. március 19. 19:27     |         |    

Jó ez az X. Következő fordulóban Pool-Everton, Arsenal-City.

 
Awesome.FM
Elküldve: 2017. március 19. 19:26     |         |    

Iszonyú jó meccs volt, bevallom jobban élveztem mi a mi meccseink 90%-át. Viszont hogy ez a pool mennyire egy vesztes csapat.. elképesztő

 
2012. Szeptember
Creativ3Form
Elküldve: 2017. március 19. 19:23     |         |    

1:1. A lehető legjobb. Nem mellesleg Klopp ma is végig pofázta a meccset a 4. játékvezetőnek...van egy olyan érzésem, hogy nem lesz következménye...

 
2012. Szeptember
Creativ3Form
Elküldve: 2017. március 19. 19:09     |         |    

Bazz Lallana mit hagyott ki. :-O 

 
piocacsipesz
Elküldve: 2017. március 19. 19:02     |         |    
1:1 Talan ez lenne a legjobb eredmeny szamunkra, igy mindket csapaton hoznank 2-2pontot
 
Jack Bauer
Elküldve: 2017. március 19. 18:57     |         |    
MU-sBalu: Egy támadó kp-tól szerintem nem fontos stat a gól meg a gólpassz? Mata meg pont elég jó a nagy meccseken szerintem. LVG első szezonjában a Pool ellen 2 meccsen 3 gólt lőtt és adott 1 gólpasszt az egyik gólja ugye az az ollózás volt. UGyanabban a szezonban volt gólaj a City ellen hazai pályán. LVG második szezonjában volt a BL csoportkörben a legerősebb ellenfelünk a Wolfsburg ellen volt 2 gólpasszam meg 1 gólja a két meccsen. A Pool ellen megint volt egy gólpassza. Az FA kupa döntőben is gólt lőtt, ráadásul egyenlítő gólt. Idén győztes gólt lőtt a ligakupában a City ellen, az elődöntőben a Hull ellen az áttörést meghozó első gólt ő lőtte, csütörtökön a nagyon fontos gólt ő lőtte a Rosztov ellen. Az Arsenal elleni bajnokin is ő lőtt gólt. Szóval Mata kifejezetten jól teljesít a rangadókon és a nagy meccseken, fontos meccseken. A Chelseaben is több gólja volt az Arsenal ellen, ellenünk is vagy épp a megnyert BL döntőjükben is gólpassza volt a Bayernben. Na meg még pár gól és a Fergie utáni MU legeredményesebb játékosa lesz. Silva egy neki jobban fekvő játékú csapatban játszik évek óta és alapember, Matanak annyira nem fekszik a mi játékunk, meg nem 10-es poszton játszik, ami leginkább neki való lenne, mégis ilyen remek statokat hoz és villan gyakran rangadókon nagy meccseken is. Azt elsimerem, hogy Silva kiegyensúlyozottabb, meg jobban cselez, de szerintem egy táamdóbb, technikásabb focit játszó MU-ban Mata is keigyensúlyozottabb lenne.  

A statisztikákat en bloc az ilyen "viták" fő érveként mondtam kikészítő tényezőnek. Azt hiszi mindenki, hogy azzal védhető egy játékos bármitől. 

Amikor Matának volt lehetősége támadó kp-ként játszani a Unitedben, akkor sem volt kiegyensúlyozott és olyan hű de jó. Nagyszerű dolgokra képes, de szerintem ezek rendre benne maradnak a Unitedben. City-ben, Poolban vagy valamelyik spanyol nagycsapatban iszonyat király lenne. 

Ez nem feltétlen Mourinho vagy a United taktikájának a hibája. Azért hazai pályán általában nagyon nyomunk, szerintem ott se jön annyira Mata zsenialitása, mint fordítva Silvánál az Emptyhadban. Tény, az, hogy enyém az adott poszt, nagyban segíti a játékost, de Silva is volt már balszélső vagy jobbszélső a City-ben, amikor Nasri és Navas is kirobbanthatatlannak bizonyultak. Silva sokkal jobban tud alkalmazkodni és kiváló lenni bármelyik poszton. Ezen kívül szerintem az észjárása is gyorsabbnak tűnik.

 
piocacsipesz
Elküldve: 2017. március 19. 18:46     |         |    
Milner irta twitterre, hogy meglepo, hogy a City drukkerek fujjoljak ot, altalaban nagy csondben ulnek az etihadban :D
 
2012. Május
MU-sBalu
2012. Év Ördöge
Elküldve: 2017. március 19. 18:42     |         |    
Jack Bauer: A statisztikáktól meg tudok őrülni. Nézzünk már meg egy-két rangadót, hogy mekkora befolyása van a meccsekre Matának és Silvának: míg előbbit rendre kihagyja ezekről mondjuk José, addig a másik spanyol folyamatos veszélyt jelent 90 percig. Elképesztően agilis, nagyon jól cselez, és a fizikalitását is mintha jobban kihasználná. Nem akarom bántani Matát, de ég és föld a két játékos. Silva mindig tud hozni egy nagyon jó szintet, de Mata simán eltűnik 2-3 meccsre, főleg rangadókon.

Egy támadó kp-tól szerintem nem fontos stat a gól meg a gólpassz?

Mata meg pont elég jó a nagy meccseken szerintem. LVG első szezonjában a Pool ellen 2 meccsen 3 gólt lőtt és adott 1 gólpasszt az egyik gólja ugye az az ollózás volt. UGyanabban a szezonban volt gólaj a City ellen hazai pályán.

LVG második szezonjában volt a BL csoportkörben a legerősebb ellenfelünk a Wolfsburg ellen volt 2 gólpasszam meg 1 gólja a két meccsen. A Pool ellen megint volt egy gólpassza. Az FA kupa döntőben is gólt lőtt, ráadásul egyenlítő gólt.

Idén győztes gólt lőtt a ligakupában a City ellen, az elődöntőben a Hull ellen az áttörést meghozó első gólt ő lőtte, csütörtökön a nagyon fontos gólt ő lőtte a Rosztov ellen. Az Arsenal elleni bajnokin is ő lőtt gólt.

Szóval Mata kifejezetten jól teljesít a rangadókon és a nagy meccseken, fontos meccseken.

A Chelseaben is több gólja volt az Arsenal ellen, ellenünk is vagy épp a megnyert BL döntőjükben is gólpassza volt a Bayernben.

Na meg még pár gól és a Fergie utáni MU legeredményesebb játékosa lesz.

Silva egy neki jobban fekvő játékú csapatban játszik évek óta és alapember, Matanak annyira nem fekszik a mi játékunk, meg nem 10-es poszton játszik, ami leginkább neki való lenne, mégis ilyen remek statokat hoz és villan gyakran rangadókon nagy meccseken is.

Azt elsimerem, hogy Silva kiegyensúlyozottabb, meg jobban cselez, de szerintem egy táamdóbb, technikásabb focit játszó MU-ban Mata is keigyensúlyozottabb lenne.

 

 
piocacsipesz
Elküldve: 2017. március 19. 18:42     |         |    
Creativ3Form: Jogos volt a tizi? Nem láttam, nem voltam a szobában. 
Jogos
 
2012. Szeptember
Creativ3Form
Elküldve: 2017. március 19. 18:41     |         |    
vargas90: Vezet a Pool. Ez nem jó nekünk.

Jogos volt a tizi? Nem láttam, nem voltam a szobában. 

 
vargas90
Elküldve: 2017. március 19. 18:40     |         |    

Vezet a Pool. Ez nem jó nekünk.

 
Bragon
Elküldve: 2017. március 19. 18:36     |         |    
Jack Bauer: A statisztikáktól meg tudok őrülni. Nézzünk már meg egy-két rangadót, hogy mekkora befolyása van a meccsekre Matának és Silvának: míg előbbit rendre kihagyja ezekről mondjuk José, addig a másik spanyol folyamatos veszélyt jelent 90 percig. Elképesztően agilis, nagyon jól cselez, és a fizikalitását is mintha jobban kihasználná. Nem akarom bántani Matát, de ég és föld a két játékos. Silva mindig tud hozni egy nagyon jó szintet, de Mata simán eltűnik 2-3 meccsre, főleg rangadókon.

Ez a rangadós példa pont nem jó, mert Mata a legerdményesebb irányitó a top 6 csapat ellen a PL-ben.Kiegyensúlyozotabb a teljesítménye Silvának, de ennyi nem több.Na meg Balu leírta a lényeget ,Silva a posztján játszhat,Mata  meg csak ritkán.Azért Mourinho előtt a Chelseaben nagyot alkotott a spanyol,nem véletlenül lett 2x is az év játékosa a kékeknél.

 
piocacsipesz
Elküldve: 2017. március 19. 18:34     |         |    
Carl: Ő volt a mi meccsünkön is? Mert ugyanezt éreztem én is. Még volt hogy a támadás közben is valami full másról beszélt, vagy mikor véletlen nem oda figyeltem, majd látom hogy már ott vagyunk a kapu előtt de ő meg ugyanazon a hangerőn beszél tovább...
Nem az egy masik volt. Ez a pali aki nem tudja forditani a nyakat. Egyebkent miert nem? :D
 
piocacsipesz
Elküldve: 2017. március 19. 18:33     |         |    
Jack Bauer: A statisztikáktól meg tudok őrülni. Nézzünk már meg egy-két rangadót, hogy mekkora befolyása van a meccsekre Matának és Silvának: míg előbbit rendre kihagyja ezekről mondjuk José, addig a másik spanyol folyamatos veszélyt jelent 90 percig. Elképesztően agilis, nagyon jól cselez, és a fizikalitását is mintha jobban kihasználná. Nem akarom bántani Matát, de ég és föld a két játékos. Silva mindig tud hozni egy nagyon jó szintet, de Mata simán eltűnik 2-3 meccsre, főleg rangadókon.
Nem is veletlenul Silva az alapember a spanyol valogatottnal
 
Carl
Elküldve: 2017. március 19. 18:30     |         |    
MU-sBalu: Mata szerintem simán van olyan jó játékos, mint Silva, statokban hasonlóan jót is hoz az elmúlt években, mármint gól-gólpassz, ráadásul az elmúlt években gyengébb csapatban játszva hozott olyan jót Mata. Na meg Mata általában a szélen van, ahovan em annyira való, míg Silva középen.   Hethési vagy hogy is hívják ezt a kommentátort a Spileren valaki el tudná magyarázni, hogy milyen logikával jut arra, hogy a meccsről nem kell beszénie egy kommentátornak? Mikor a meccsről beszél akkor sem úgy közvetít ahogy egy jó kommenntátor szokott. Ha nem nézek oda akkor nem tudom mi történik ez nagyon zavaró számomra. Persze én kommentátorok kapcsán túl giényes vagyok. Igaz anno a digiseketi s tudtam néha kritizálni, de ég és föld a Digi meg a Spiler.

Ő volt a mi meccsünkön is? Mert ugyanezt éreztem én is. Még volt hogy a támadás közben is valami full másról beszélt, vagy mikor véletlen nem oda figyeltem, majd látom hogy már ott vagyunk a kapu előtt de ő meg ugyanazon a hangerőn beszél tovább...

 
Jack Bauer
Elküldve: 2017. március 19. 18:28     |         |    
MU-sBalu: Mata szerintem simán van olyan jó játékos, mint Silva, statokban hasonlóan jót is hoz az elmúlt években, mármint gól-gólpassz, ráadásul az elmúlt években gyengébb csapatban játszva hozott olyan jót Mata. Na meg Mata általában a szélen van, ahovan em annyira való, míg Silva középen.   Hethési vagy hogy is hívják ezt a kommentátort a Spileren valaki el tudná magyarázni, hogy milyen logikával jut arra, hogy a meccsről nem kell beszénie egy kommentátornak? Mikor a meccsről beszél akkor sem úgy közvetít ahogy egy jó kommenntátor szokott. Ha nem nézek oda akkor nem tudom mi történik ez nagyon zavaró számomra. Persze én kommentátorok kapcsán túl giényes vagyok. Igaz anno a digiseketi s tudtam néha kritizálni, de ég és föld a Digi meg a Spiler.

A statisztikáktól meg tudok őrülni. Nézzünk már meg egy-két rangadót, hogy mekkora befolyása van a meccsekre Matának és Silvának: míg előbbit rendre kihagyja ezekről mondjuk José, addig a másik spanyol folyamatos veszélyt jelent 90 percig. Elképesztően agilis, nagyon jól cselez, és a fizikalitását is mintha jobban kihasználná. Nem akarom bántani Matát, de ég és föld a két játékos. Silva mindig tud hozni egy nagyon jó szintet, de Mata simán eltűnik 2-3 meccsre, főleg rangadókon.

 
2012. Május
MU-sBalu
2012. Év Ördöge
Elküldve: 2017. március 19. 18:27     |         |    
piocacsipesz: Beta verzios KTCS.

Somosit gondoltam eddig annak, de ez komolyan mondom rosszabb, mármint Somosinál, KTCS-nél azért nem. Érthetetlen számomra, hogy a kommentátorok honnan veszik, hogy nekik csak érdekességeket, statokat, ilyesmi infókat kell mondaniuk a meccseken ahelyett, hogy azt mondanák, ami történik. Persze kell olyanoakt is mondani, de szerintem annak kell a kevesebbnek lennie 20-30%-nak, KTCS-nál, Somosinál, Hethésinél meg fordítva van, kb 20-30%-ban beszélnek am eccsről.

 

 
piocacsipesz
Elküldve: 2017. március 19. 18:23     |         |    
MU-sBalu: Mata szerintem simán van olyan jó játékos, mint Silva, statokban hasonlóan jót is hoz az elmúlt években, mármint gól-gólpassz, ráadásul az elmúlt években gyengébb csapatban játszva hozott olyan jót Mata. Na meg Mata általában a szélen van, ahovan em annyira való, míg Silva középen.   Hethési vagy hogy is hívják ezt a kommentátort a Spileren valaki el tudná magyarázni, hogy milyen logikával jut arra, hogy a meccsről nem kell beszénie egy kommentátornak? Mikor a meccsről beszél akkor sem úgy közvetít ahogy egy jó kommenntátor szokott. Ha nem nézek oda akkor nem tudom mi történik ez nagyon zavaró számomra. Persze én kommentátorok kapcsán túl giényes vagyok. Igaz anno a digiseketi s tudtam néha kritizálni, de ég és föld a Digi meg a Spiler.
Beta verzios KTCS.
 
2012. Május
MU-sBalu
2012. Év Ördöge
Elküldve: 2017. március 19. 18:14     |         |    

Mata szerintem simán van olyan jó játékos, mint Silva, statokban hasonlóan jót is hoz az elmúlt években, mármint gól-gólpassz, ráadásul az elmúlt években gyengébb csapatban játszva hozott olyan jót Mata. Na meg Mata általában a szélen van, ahovan em annyira való, míg Silva középen.

 

Hethési vagy hogy is hívják ezt a kommentátort a Spileren valaki el tudná magyarázni, hogy milyen logikával jut arra, hogy a meccsről nem kell beszénie egy kommentátornak? Mikor a meccsről beszél akkor sem úgy közvetít ahogy egy jó kommenntátor szokott. Ha nem nézek oda akkor nem tudom mi történik ez nagyon zavaró számomra. Persze én kommentátorok kapcsán túl giényes vagyok. Igaz anno a digiseketi s tudtam néha kritizálni, de ég és föld a Digi meg a Spiler.

 
piocacsipesz
Elküldve: 2017. március 19. 18:06     |         |    
Jack Bauer: Ezt a Micheal Olivert úgy megcsapnám. Eddig nem fújt be a 'poolnak két büntetőt, Tourét pedig simán leküldhette volna Can mellbetalpalásáért.
Fo hogy mi kaptunk az o hozza nem ertese miatt 20ezer font buntit meg egy Herrera eltiltast.. o meg vigan vezetgeti a meccseket tovabb
 
   Premier League
bobbybinary
  üzenet küldése
Megnyitva: 2011. július 16. 13:18

 Premier League

 
1
2
3
...
647
Facebook
Legfrissebb híreink

2017. március 26. 17:24

Fosu-Mensah célja

2017. március 26. 13:13

Lingard hamarosan hosszabbíthat

2017. március 25. 17:12

Herrera: Zlatan egy 'bosszantó géniusz'

2017. március 25. 16:55

Martialt a szurkolók ösztönzik maradásra

Tabellák

Premier League 2016/17

  Csapat M GK P
 
1. Chelsea 27 +37 66
2. Tottenham Hotspur 27 +33 56
3. Manchester City 27 +24 56
4. Liverpool 27 +24 52
5. Arsenal 26 +24 50
6. Manchester United 26 +17 49
7. Everton 27 +14 44
8. West Bromwich Albion 27 +2 40
9. Stoke City 28 -8 36
10. Southampton 26 -2 33
11. West Ham United 27 -10 33
12. Burnley 27 -10 31
13. Watford 27 -14 31
14. Bournemouth 27 -15 27
15. Leicester City 27 -15 27
16. Swansea City 27 -24 27
17. Crystal Palace 27 -11 25
 
18. Middlesbrough 27 -11 22
19. Hull City 27 -29 21
20. Sunderland 27 -26 19
Meccs Center
Manchester United vs
West Bromwich Albion
H Premier League 30. forduló
Old Trafford
2017. április 01. 16:00
beharangozó hamarosan...
H Manchester United vs
Everton
2017. április 04. 21:00
I Sunderland vs
Manchester United
2017. április 09. 14:30
I Anderlecht vs
Manchester United
2017. április 13. 21:05
H Manchester United vs
Chelsea
2017. április 16. 17:00
Middlesbrough vs
Manchester United
1-3 Premier League 28. forduló
Riverside Stadium
2017. március 19. 13:00

Middlesbrough 1-3 Manchester United

A Vörös Ördögök talán a vártnál könnyebben zsebelték be a 3 pontot, ezzel pedig feljöttek az ötödik helyre, előzve az Arsenalt.
1-0 Manchester United vs
FC Rostov
2017. március 16. 21:05
1-0 Chelsea vs
Manchester United
2017. március 13. 20:45
1-1 FC Rostov vs
Manchester United
2017. március 09. 19:00
1-1 Manchester United vs
Bournemouth
2017. március 04. 13:30
Szavazás

korábbi szavazásaink
Csak regisztrált tag szavazhat. Kérlek, lépj be, vagy regisztrálj!
Belépés  Főoldal Regisztráció Elfelejtett jelszó Ajánlom ismerősnek