Főoldal Hírek
Közös meccsnézés Helyszínek   |   Információk   |  
Szurkolói klub Utazás
Enciklopédia Szereplések   |   Gólok
Blog Fórum Fanatics TV PL Tippverseny
ManUtdFanatics Fórum
Fórum főoldal ÁLTALÁNOS TÉMÁK Pénzügyek
1
2
3
...
48
Válasz írása csak belépés után lehetséges.
nistelrooy
Elküldve: 2017. február 10. 18:19     |         |    
 
nistelrooy
Elküldve: 2017. január 19. 13:36     |         |    

Még Deloitte listáról egy bulváros adat: az első United kereskedelmi bevétele több mint a tizedik Juventus teljes bevétele. 364 > 341 millió euró. Jövő évi listán persze már Brexit árfolyammal kell váltani, de tényleg durva a nevetgélés a tészta, párna, traktor szponzorokon ide vezet. Most ugye ez a lista 1 font = 1,337 euró árfolyamon készült, majd Brexit árfolyammal lehet csak 1,2-vel fogunk szorozni jövőre.

 

Redcafe-n valaki átváltotta a bérköltségeket is:

 

1. Barcelona - €371.7M*
2. Man United - €310.5M
3. Real Madrid - €306.9M*
4. Chelsea - €297M
5. Man City - €264.2M
6. Arsenal - €261.2M
7. Bayern - €260.3M
8. Juventus - €221.4M

 

A * azt jelzi a két spanyolnál minden szakosztály beletartozik, kosárcsapat stb. A City pedig kicsit trükkösen számol, az is közelebb van inkább a 300-hoz. Arsenal-Bayern BL párharc előtt érdekes látni egyformán állnak. Ez persze nem újdonság, csak az Arsenal drukkerek hiszik ők szegény csapat. (tisztelet a kivételnek)

 
nistelrooy
Elküldve: 2017. január 19. 12:19     |         |    

Kijött a 2015/16 szezon Deloitte rangsor. Ahogy ősszel írtam az első negyedév beszámolóban, ha a szezonra jellemző Brexit előtti "normál" árfolyammal váltják a United 515 millió font bevételét, akkor ez euróban 690 millió és bőven a Real, Barca 620 milliója előtt lesz a klub. Így is lett, első a United. Az idén várt kb. 540 millió font bevétel BL nélkül is nagyon erősnek fog számítani.

 

United 689 millió euró

Real és Barca 620

Bayern 592

City 525

PSG 521

Arsenal 469

 

A Chelsea és a Pool is még szerepel a Top10-ben, Juventus a 10. utána a Spurs pedig tovább zárkózott a Dortmundhoz.

 
nistelrooy
Elküldve: 2017. január 14. 17:58     |         |    

Nem olyan rég összeszedtem az egyik beszámolóban a szponzorokat. Legutóbbi üzleti évben ~270M font volt a kereskedelmi bevétel. Durván 160M font a három főszponzortól, 110M a többi globális és regionális szponzortól. A legnagyobb szerződéseket leszámítva hivatalos összegek nincsenek szponzoronként, minden közlemény csak úgy szól új partner 3-4-5 évre több milliós értékben. A rekord szerződésekról sokszor volt szó, de például a légitársaság, óra kategóriában is a Unitedé a legjobb. Az ilyen globális üzletek persze a zsírosabbak, viszont a regionális, pénzügyi, MUTV partnereknél sok kicsi sokra megy alapon tervez Woodward.

 

Főtámogatók: Adidas évi 75 millió font, General Motors (Chevrolet) évi 80 millió dollár, Aon (Carrington, edzőmez, biztosítás) évi 20 millió font.
 
Globális: Abengoa, Aeroflot, Aperol Spritz, Tag Heuer, Concha y Toro, DHL, Epson, HCL, Heroes, Kansai, Marathon Bet, New Era, Nissin, Swissqoute, Toshiba Medical Systems, Yanmar, 20th Century Fox, Apollo Tyres, Gulf Oil International, Columbia, EA Sports, Mlily, Deezer, Uber
 
Regionális: Chivita, Cho-A Pharm, Donaco, EuroFood, IVC, Honda, Hong Kong Jockey Club, Manda, Nexon, Sbenu, Uni President, YOU-C1000
 
Telekom és MUTV regionális: Bakcell, Belgacom, DirecTV, Eclat, Emtel, Fiji TV, Globacom, PCCW, Portugal Telecom, Sky TV New Zealand, STC, TM, TrueMove H, TV 2 Norway, VIVA, Sina Sports, Flow
 
Pénzügyi regionális: AFB, Banif Bank, BIDV, Commercial Bank of Qatar, Danamon, DenizBank, Emirates NBD, Eurobank Srbija, Invex Banco, Krungsri, Maybank, Santander, Shinsei Bank, Banco Guayaquil, Virgin Money

 
piocacsipesz
Elküldve: 2017. január 12. 21:58     |         |    
nistelrooy: Új szponzor az Uber.

Tudsz olyan statisztikáról ahol le van írva az összes szponzor és, hogy mennyi bevételünk származik belőlük pro szponzorra lebontva?

 
nistelrooy
Elküldve: 2017. január 12. 11:41     |         |    
 
nistelrooy
Elküldve: 2016. december 13. 19:16     |         |    

Ez is újdonság:

 

Manchester United has today announced a ground-breaking new partnership with Deezer, one of the world’s leading digital music platforms.

 
nistelrooy
Elküldve: 2016. december 10. 11:32     |         |    

Piszkálta a sajtó kicsit Mendes-t, hogy esetleg offshore adóelkerülés is felmerülhet az ügyfeleinél, erre kitette a spanyol adóhatóság igazolását Ronaldo vagyonáról. 203 millió euró. Kíváncsi leszek Mourinho anyagi helyzetét is nyilvánosságra hozzák-e, egyik leggazdagabb edző. Legmagasabb fizetési kategória mellett van több egyéni szponzori szerződése is.

 
nistelrooy
Elküldve: 2016. november 27. 20:20     |         |    

Szerk: Nem megy csődbe, csak az nso bulvár. Évek óta tartó ügyet 2-3 mondattal elintézték. Most reggel utánanéztem pl. itt azt írják több száz befektető volt az Eclipse cégben filmekre. De nem mind megy csődbe, az csak bulvár. Úgy írnak ilyet azt se tudhatják ki mennyi pénzt fektetett be, csak azért van sztori mert híres emberek is szerepelnek az ügyben. A Financial Times szerint a HMRC a kevés igazán pechessel aki esetleg volt olyan minden tojását egy kosárba tette meg fognak állapodni egyénenként vizsgálva az eseteket. És az is valószínű a befektetők még az Eclipse céget is fogják perelni félrevezető tájékoztatás miatt, a közvetítőket is stb. Nincs még vége. Itt egy BBC cikk is. A legrészletesebb ez itt. Személy szerint Fergie nem megy csődbe, mivel biztos nem egy dologban tartja a vagyonát, főleg nem ilyen speciális befektetésben, hanem több befektetési módszerrel széles portfóliót tart. Régen még Bp-re is jött egyszer mert Giggsy-vel tettek egy kis pénzt az Aréna bevásárlóközpontba. Ebben az ügyben annyi történt régen a munkáspárti kormány idején (Tony Blair Fergie ismerőse) hoztak egy törvényt a filmipar támogatására, hogy lehet adókedvezményt kapni így meg úgy. Az Eclipse megmutatta a befektetőknek van ilyen lehetőség és még egy csavarral hitelt is vettek fel a Barclays-nál, aztán megkapják azonnal az adójóváírást a jövőbeli filmekre. Aztán szokás szerint később jogilag máshogy értelmezték a szabályokat, éveken át tartó ügy lett belőle és most kimondták amit az Eclipse csinált mégsem OK. Főleg közben a pénzügyi válság és botrányok miatt egy kicsit jobban megnézték mi történik a piacon és közben a torik kerültek hatalomra. Nézőpont kérdése mikor mi esik az adókedvezmény és adóelkerülés alá. Jogászok, bankok, politikusok is vitatkoztak, legfelsőbb bíróságik ment az ügy, szóval senki nem tudta éveken át. Azt érdekesnek tartom a cég tanácsadó fickó nyilatkozik így sajnálkozva hány ügyfél kap komoly számlát, de hol van az ő felelősségük is? Nem úgy volt egy gazdag focista, színész felkelt egy reggel "na én most keresek egy bonyolult adókedvezményes befektetést" ők szakemberekre hallgattak, a banktól is megkapták a tervre a hitelt, nem volt semmi sötét ügy az ő szempontjukból.

 
piocacsipesz
Elküldve: 2016. november 24. 11:56     |         |    

http://www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/anglia-nyomoz-az-adohatosag-csodbe-megy-sir-alex-ferguson-2537955

Mondjuk azt nem értem mért menne csődbe? 

 
nistelrooy
Elküldve: 2016. november 23. 10:45     |         |    

BL és EL pénzekről egy részletes írás

 

Röviden és nagyon leegyszerűsítve a spanyol kluboké a legtöbb prize money a BL és EL döntők miatt, az angolok a TV pool részből merítenek nagyot köszönhetően a BT Sport szerződésnek, az olaszoknál a Juventus egyeduralkodóként elvitte az olasz market pool javát mivel 4 helyett csak 3 BL hely volt és a selejtezőt is rendre elszúrta a bajnoki harmadik. Emiatt 5 éves szinten a Juventus kapta a legtöbb TV pénzt az UEFA-tól.

Az új rendszerben majd 4 fix főtáblás hely a top ligáknak, így pl. az AC Milan is visszakapaszkodhat anyagilag és súlyozva lesz a történelmi siker is.

 

A Spurs tegnap továbbjutott az EL-be, Pochettino nyilatkozta is PL veretlenség ide vagy oda, szokni kell még a szombat-kedd ritmust. Hasonlóan ahogy Rodgers Pooljának is sok volt. (és Lajos Unitedjének is, bár az inkább taktikai bénázás volt, nem annyira terhelés miatt)

 
nistelrooy
Elküldve: 2016. november 18. 11:17     |         |    

Csak most kezdődött az új 3 éves PL TV ciklus, de egy mai Reuters értesülés szerint 19/20 szezontól kezdődő 3 éves ciklusra a kínai PPTV cég már most megveszi a kínai közvetítési jogokat 700 millió dollárért.

 
nistelrooy
Elküldve: 2016. november 18. 11:11     |         |    

Az nso kissé félreérthetően fogalmaz: "Szintén csökken az összeg, ha most nem jutunk tovább az Európa-liga csoportköréből, de ez a csökkenés tízmillió alatt lenne.” - itt már nem az Adidas összegről beszélt a CFO, hanem hogy éves bevétel és eredmény szinten beleférnek 10 millió alatt legyen bármi, ha nem jutunk tovább az EL csoportból. FA kupa sorsolástól is függ egy kicsit. Azért is úgy kalkulálták az előrejelzést 530-540 millió várható bevétel, 170-180 millió EBITDA. Általában kicsit alultervezik az előrejelzést, mert jobb a végén örülni. Többnyire stabilan sikerül év végén az előrejelzés felső számát hozni: 2015-ben is így volt 385-395 millió bevétel kilátásból jött a 395 millió. 2016-ban még módosítani is kellett év közben felfele, előrejelzés az első negyedévben bevétel 500-510 millió font, EBITDA 165-175 millió, év végén a tényleges eredmény 515 millió font bevétel és eredmény 192 millió lett.

​Az Adidas záradékból nekem az tetszik ha lesz is büntetés, nem azonnali a cash hatás, hanem szépen elosztják évekre. Még tavaly először én is azt hittem a 30% csökkenés úgy lesz az évi 75 millió helyett akkor csak 52,5 milliót kap a klub abban az évben, de nem. Egy korábbi konferenciahíváson pontosították eloszlik évekre, így minimális a negatív hatás.

 
piocacsipesz
Elküldve: 2016. november 18. 08:07     |         |    

http://www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/mu-az-adidas-tizmilliokat-sporolhat-a-csapat-kudarcain-2537087

Azt gondolom, hogy néhány milliónál azért többet veszíthet a klub, ha nem lesz meg a BL.

 
nistelrooy
Elküldve: 2016. november 17. 22:17     |         |    
 
nistelrooy
Elküldve: 2016. november 17. 13:44     |         |    

United első negyedév jelentés (holnap várható cikk belőle)

 

A Barca 1-2 év csúszás után talált végre új mezszponzort. 2017 nyarától a japán online kereskedő Rekuten, 4 éves szerződés plusz 1 év opcióval. Évi 55 millió euró. Másfél bónusz bajnoki címért, 5 millió BL serlegért. Elég furcsa a Barca marketing igazgatója Manuel Arroyo, hivatalos közleményben mondta ezzel most utolérték a United mezszponzori szerződését. Kivéve, ez nem igaz. A Chevrolet amit Woodward 2012-ben tárgyalt le évi 80 millió dollárt ér, az pedig több pénz 55 millió eurónál. Érthető a saját szurkolóiknak szól a rizsa, attól még furcsa hivatalos közleményben csúsztatni. Azt megszoktam már spanyoloknál a Marca és az El Mundo szeret nem létező üzletekről és összegekről írni, de ez új. Felesleges a saját üzletük hivatalos bejelentésekor egy másik klubról beszélni. Még ha Arroyo számolja a mez belsején lévő Intel és az ujján lévő Belko feliratok értékét is, amire a sajtóban nincs hivatalos összeg és becsülni is nehéz hiszen főleg az Intel elég furcsa üzlet, akkor sem éri el a Chevrolet értékét. És a Barcának nincs edzőmez szponzora, ezt elismerte még időt kérnek. Érdekességként azt is elárulta, a japán cég főnökét Piqué és Shakira ismerte, onnan indult a dolog. Mindez 2 év kudarc után, hogy Arroyo nem tudta a Qatar Airways hosszabbítását elintézni a kért évi 60 millió eurós áron. Lejárt az arabok szerződése, kihozták üresen az új mezt, mert nem találtak időben másik szponzort, aztán szezon előtt mégis belementek maradjon a Qatar Airways még egy szezont, de ők csak változatlan 30 millió eurós áron írtak alá még egy évet. Jó üzlet az évi 55 millió euró, de hogy triplázás után egy éven át így bénáztak a tárgyalásokon...

 
nistelrooy
Elküldve: 2016. október 31. 18:07     |         |    

Most már nyugodtan alhat mindenki, már hivatalos matrac és párna partner is van. :D Mlily céggel 5 éves globális szerződés. Néha mókás ránézni a szponzori listára, traktor, párna, tészta van minden. Ugyanakkor ami adná magát egy rakás focistával könnyen lehetne reklámozni valahogy furcsa nincs pl. borotválkozási cucc, dezodor és ilyesmi szponzor.

 
nistelrooy
Elküldve: 2016. október 25. 19:07     |         |    

Pogba leigazolásakor írtam a Juve fizette Raiola pénzét, mert ugye voltak pletykák de Woodward nem hagyta magát. Most a Juve részvényeseknek Marotta pontosan beszámolt Pogba üzletről:


“He came from United for a price of around €1.5m,” Marotta explained to shareholders.

“After four years with us he decided to return to England, he wanted to leave at all costs. Our asking price was €105m plus €5m in bonuses, which is payable if the player renews with United or leaves for a fee of more than €50m.

“That brings us to a capital gain in the budget of €95m. Mino Raiola and his company will be paid €27m. Taking fees into account, the total gain for Pogba was €72m.

 

Tehát anno másfél millió nevelési kompenzációs díjat fizették, most Pogba mindenáron távozni akart, 105 millió euró és még 5 millió ha hosszabbít vagy 50 millió eurónál többért adja el a United. Raiola 27 milliós jutalékát a Juventus fizette, ez az összeg tükrözi Raiola Torinoba vitt "ingyen" egy akkor 25-30 millió értékű tehetséget. Így a Juve 72 milliót keresett Pogbán.

 
nistelrooy
Elküldve: 2016. október 18. 13:28     |         |    

City pénzügyi éve akit érdekel (pdf)

 

nagy vonalakban kerekítve:

bevétel: 392 millió (meccsnap 53, média 161, kereskedelem 178)

bérek: 198M

EBITDA: 97M

adózás utáni profit: 20,5M

nyári transzferek egyenlege (net capex): 158M

 
nistelrooy
Elküldve: 2016. október 13. 20:19     |         |    

Hivatalos a Chelsea-Nike 2017-2032 15 éves szerződés. Összegben évi kb. 60 millió font. Részletek nem ismertek, a közlemény azt sugallja minden ruházati jogra vonatkozik. Így kicsit más mint a United-Adidas aminél a 75 millió minimum összeg, trófeákért plusz jár (FA kupáért is adtak 4 milliót) és bizonyos jogokat megtartott a klub így lehet más ruházati szponzor is pluszban. (pl. Columbia kabátok)

 

Ahogy korábban már írtam erről az Arsenalhoz képest nagy győzelem ez a kékeknek, ugye 40 millió fontot fizettek az Adidas-nak, hogy idő előtt kiszállhassanak az évi 30 milliós szerződésből, ami még 6 évig tartott volna. Az ágyúsoknál Gazidis évi 2,6 milliós fizetésért lelkendezik, hogy lekötötték magukat a Pumával 30 millióért (amennyire most a Chelsea nemet mondott) és az Emirates szerződésük is elmarad már a Chelsea 40 milliós Yokohama üzletnél és a kékek még edzőmezre is szereztek 10 milliót, valamint majd az új stadion névjoga is ott lesz. Gazidis évi 30 millióért odaadott minden jogot az Emirates-nek. Úgyis nézhetjük majd a transzferpiacon a következő években kapásból 50 millió plusszal rendelkezik majd a Chelsea az Arsenalhoz képest.

 
nistelrooy
Elküldve: 2016. szeptember 21. 11:07     |         |    

Brexit hatás a készülő Deloitte listához:

 

Real Madrid 15/16 bevétel: 620 millió euró

Barcelona 15/16 bevétel: 612 millió euró

 

Manchester United 15/16 bevétel: 515 millió font

 

Ha az átlagos 1,34 eurós árfolyammal számolunk, akkor a United bevétele 690 millió euró, így első lesz a United

Ha az aktuális 1,17 eurós Brexit árfolyamon nézzük, akkor 602 millió euró, így harmadik a United

 

Ennyit számít 2015-ben milyen erős volt a font.

 
nistelrooy
Elküldve: 2016. szeptember 13. 17:10     |         |    
 
nistelrooy
Elküldve: 2016. szeptember 12. 13:29     |         |    

Teljes üzleti év sajtóközleményből:

 

RECORD TOTAL REVENUE OF £515.3 MILLION

RECORD ADJUSTED EBITDA OF £191.9 MILLION

RECORD OPERATING PROFIT OF £68.9 MILLION

 

Highlights

  • Won the FA Cup for a record equalling 12th time
  • Premier League Domestic live broadcasting rights up 70% and International rights up approximately 40% for the 2017 to 2019 cycle
  • 14 Sponsorship deals announced during the fiscal year: 6 global sponsorship partnerships 5 regional sponsorship partnerships, and 3 financial services, MUTV and telecom partnerships.
  • Initiated the partnership with adidas on 1 August 2015. Very successful launch of 2015/16 new kit
  • Brought the management of Old Trafford Megastore in-house
  • Signed several licensing deals including Sbenu, New Era and Columbia
  • Appointed José Mourinho as manager

 

For fiscal 2017, Manchester United expect:

  • Revenue to be £530m to £540m.
  • Adjusted EBITDA to be £170m to £180m.

 

Majd ahogy lesz időm magyarul is lesz, lényeg EBITDA szempontból kb. 12 millió font lyukat fog jelenteni a BL hiánya. Van Gaal és stábjának kompenzációja 8,4 millió font volt.

 
nistelrooy
Elküldve: 2016. szeptember 08. 18:04     |         |    

Az Apollo Tyres 3 évvel hosszabbított és kiterjesztette a szponzorációt globálisra.

 

Jövő héten teljes 2016 üzleti év, érkezik a Q4 jelentés.

 
nistelrooy
Elküldve: 2016. szeptember 01. 11:12     |         |    

1,1 milliárd font felett költekeztek a PL klubok

 

A City költött legtöbbet, a Chelsea mindenkit meglepett Luiz visszavásárlásával. A párizsi sejknek máris elment a kedve? Elfogultság nélkül a United költött legjobban 150-ért neveket nézve. Mustafi, Stones drágábbak, viszont Bailly jobb. Pogbát, Mkhitaryant nem kell bemutatni és hát ingyen Ibra. Az Arsenal el is költötte a pénzt, ugyanakkor mégsem olyan ijesztőek az igazolásaik. De legalább végre változtatott Wenger.

 
vargas90
Elküldve: 2016. augusztus 28. 17:15     |         |    

100 milliót? Aztán hónap végén nehogy gond legyen a 600 alkalmazott kifizetésével.

 
nistelrooy
Elküldve: 2016. augusztus 28. 15:45     |         |    

Az se rossz amennyire a United 150 milliójával vannak elfoglalva, ahhoz képest Wenger január óta csak elköltött 100 millió fontot, aztán mégsem kell annyira tartani tőlük. (Xhaka mondjuk nem rossz) Azért Unitednél már most látszik Bailly beton, Pogba klasszis, Mkhitaryan gyors és ügyes, Zlatant pedig nem kell bemutatni már meccseket dönt el.

 

Adidas bejelentéskor ígértek egy Originals kollekciót, retro mez, felsők stb. Érkezik is.

 
Carras
Elküldve: 2016. augusztus 25. 19:31     |         |    

Ide beilleszteném azt, amit Henry mondott a Sky Sportson:

Thierry Henry: "Ha azt nézzük, hogy Higuáin 90 millióba került közel harminc évesen akkor 110 millió Pogbáért reális. De ha azt nézzük, hogy mindketten csak focisták akkor nem. De ez így működik. Akinek pénze van az költi."

 
nistelrooy
Elküldve: 2016. augusztus 12. 11:37     |         |    

Rekord üzlethez utoljára: arányaiban olyan ez a Pogba 105 millió euró/89 millió font mint Ferdinand vagy Rooney régen, de még sokáig fognak pedálozni ezen a riválisok. Lásd Liverpooltól naponta megszólal valaki, Wenger szövegei stb. Ilyen a piac a TV és szponzori bevételek miatt, Stones is 50 millióba került.

 

A tény az, hogy 1 év kereskedelmi bevételének kevesebb mint feléből történt egy kb. 10 éves befektetés. (Feltételezve persze nem töri el a lábát, na de ez minden igazolásnál kockázat. Ha az 5+1 év alatt esetleg lenne új saga pl. Real, akkor is a piaci értéke miatt védve az üzlet, ahogy Di Marián se bukott túl sokat a klub)

 

A Juventus közlemény alapján (73M euró a nettó pozitív náluk) Raiolával se hagyta magát lehúzni Woodward és szezonkezdés előtt sikerült minden célpontot szállítania. Igen, három Raiola játékos köztük, igen Fergie utálja őt. De most Mourinho van és azt hittük akkor Mendes játékosok jönnek, nem így lett most. És ami azt illeti Mendes is ugyanolyan cápa, csak annyi különbséggel ő jóban van Fergie-vel. Raiolát majd kezeli Woodward és Mourinho. És üzenetnek sem rossz a Manchester United BL kihagyással is Manchester United és képes volt sztárokat csábítani. Ibrahimovic is mehetett volna akárhova, a Unitedhez ment, a nagyképűség egy imidzs amit el kell adni, attól még nem büdös neki a munka, nem érdekelte csak EL lesz most. Mkhitaryan is mehetett volna máshova, a Unitedet választotta.

 

Fizetése mennyi összegben igen azt is ki lehet emelni durva, átszámolni lélegeztetőgépre stb. engem az érdekel a csapat fizetés-bevétel aránya így is mindössze 50% körül van és ennyi a lényeg.

 

Adidas, Chevrolet, Aon kihasználják kampányokra és a leendő szponzorok is, a L'Equipe szerint 80-20% az image rights megosztás a United és Pogba közt. Woodward és Arnold kiszámolták a dolgokat, a pénzügyi része miatt nekünk szurkolóknak nem kell aggódni, a lényeg a srác jó legyen a pályán. Izgalmas időszak kezdődik az új szezonnal.

 

3 igazolás kb. 150 millió font értékben, viszont cash szempontjából is jó a megállapodás, két év alatt kell kifizetni, ahogy a Juventus-Napoli üzlet is ilyen Higuainért. Egyedül a Brexit árfolyam kavart be, amúgy rekord sem lenne fontban korábbi árfolyamon, de erről nem Woodward tehet.

 

Inkább fektessen be a klub, legyen próbálkozás mint értelmetlenül ülni a pénzen ahogy az Arsenal pár éve. Unitednél nem kellett jegyáremelés, nem hitelből, nem olajpénzből, hanem a klub saját megtermelt pénzéből történt ez a rekordigazolás. Csak a 3 mezszponzor ad évi 150 millió fontot, hát használja csak a klub.

 
nistelrooy
Elküldve: 2016. augusztus 10. 19:24     |         |    

Új globális szponzor az EA Sports, 3 éves szerződés.

 
   Pénzügyek
ATijs
  üzenet küldése
Megnyitva: 2011. július 17. 19:17

A Klubbal kapcsolatos pénzügyi hírek, információk!

 
1
2
3
...
48
Facebook
Legfrissebb híreink

2017. február 21. 22:19

Miért nem utazott el Shaw?

2017. február 21. 21:49

Beharangozó: Saint-Etienne - Manchester United

2017. február 21. 21:20

Martial kifejezte United iránti szeretetét

2017. február 21. 19:25

Mourinho Rooney-ra vár

Tabellák

Premier League 2016/17

  Csapat M GK P
 
1. Chelsea 25 +34 60
2. Manchester City 25 +22 52
3. Tottenham Hotspur 25 +28 50
4. Arsenal 25 +26 50
5. Liverpool 25 +24 49
6. Manchester United 25 +17 48
7. Everton 25 +13 41
8. West Bromwich Albion 25 +3 37
9. Stoke City 25 -6 32
10. West Ham United 25 -9 32
11. Southampton 25 -3 30
12. Burnley 25 -9 30
13. Watford 25 -13 30
14. Bournemouth 25 -14 26
15. Swansea City 25 -23 24
16. Middlesbrough 25 -8 22
17. Leicester City 25 -19 21
 
18. Hull City 25 -27 20
19. Crystal Palace 25 -14 19
20. Sunderland 25 -22 19
Meccs Center
Saint-Etienne vs
Manchester United
I Európa-liga 8. forduló
Geoffroy-Guichard Stadion
2017. február 22. 18:00
beharangozó hamarosan...
I Southampton vs
Manchester United
2017. február 26. 17:30
H Manchester United vs
Bournemouth
2017. március 04. 13:30
Blackburn Rovers vs
Manchester United
1-2 FA-kupa 5. forduló
Ewood Park
2017. február 19. 17:15
összefoglaló hamarosan...
3-0 Manchester United vs
Saint-Etienne
2017. február 16. 21:05
2-0 Manchester United vs
Watford
2017. február 11. 16:00
0-3 Leicester City vs
Manchester United
2017. február 05. 17:00
0-0 Manchester United vs
Hull City
2017. február 01. 21:00
Szavazás

korábbi szavazásaink
Csak regisztrált tag szavazhat. Kérlek, lépj be, vagy regisztrálj!
Belépés  Főoldal Regisztráció Elfelejtett jelszó Ajánlom ismerősnek