Főoldal Hírek
Közös meccsnézés Helyszínek   |   Információk   |  
Szurkolói klub Utazás
Enciklopédia Szereplések   |   Gólok
Blog Fórum Fanatics TV PL Tippverseny
ManUtdFanatics Fórum
Fórum főoldal ÁLTALÁNOS TÉMÁK United hírek, átigazolások
1
2
3
...
1105
Válasz írása csak belépés után lehetséges.
lusanszkig
Elküldve: 2017. február 27. 23:04     |         |    
wierra: MEN többször is lehozta, hogy Shaw menni akar nyáron. Ha csak ennyi akarat, kitartás és alázat van benne, akkor hadd menjen. 

A MEN nem túl hiteles még mindig. Lehozták ez Martiallal, a napokban Rooneyval(más lapok is), mindkettő cáfolta is egyből. Egyelőre nem az érkezőket pletykálják hanem a távozókat. Mindig is így volt ez, aki nem játszott hosszabb ideig azt már eladták 6x, aztán végül cáfolta a játékos h no para, persze volt olyan is hogy nem. De José többször említette h figyel rá, nehéz időszakon megy át de hisz benne, Shaw meg egyszer már felhozta magát egy nyár alatt olyan szintre h a sérülése előtt a legjobb játékosunk volt a szezon elején Lajos alatt. Csak hát az a kurva lábtörés, és azóta nem 100%, de José dolgozik rajta ebben biztos vagyok! 

 
wierra
Elküldve: 2017. február 27. 22:56     |         |    

MEN többször is lehozta, hogy Shaw menni akar nyáron. Ha csak ennyi akarat, kitartás és alázat van benne, akkor hadd menjen. 

 
piocacsipesz
Elküldve: 2017. február 27. 21:37     |         |    
Gege: Szerintem sokan vagyunk így ezzel, és nem tartom kizártnak, hogy Mounak is tetszik a srác. Igazi nagy munkabírású, robotolós játékos, aki viszont technikai képzettségben magasan Jesse fölött van, sőt szvsz a legtöbb angol szélsőnél gyorsabb és technikásabb. Ha úgy folytatja idén, mint ahogy játszott a Pool elleni két elődöntőn meg ellenünk, akkor nem lennék meglepődve, ha leigazolná valamelyik nagy angol klub.

Szerintem ilyen Willian típusú játékos kicsit. Szerintem beférne a jobb szélre, főleg ha jövőre BL is lesz. 

 
Gege
Elküldve: 2017. február 27. 20:39     |         |    
piocacsipesz: Egy Lingard - Redmond cserét bármikor aláírnék! :)

Szerintem sokan vagyunk így ezzel, és nem tartom kizártnak, hogy Mounak is tetszik a srác. Igazi nagy munkabírású, robotolós játékos, aki viszont technikai képzettségben magasan Jesse fölött van, sőt szvsz a legtöbb angol szélsőnél gyorsabb és technikásabb. Ha úgy folytatja idén, mint ahogy játszott a Pool elleni két elődöntőn meg ellenünk, akkor nem lennék meglepődve, ha leigazolná valamelyik nagy angol klub.

 
United7078
Elküldve: 2017. február 27. 17:23     |         |    
piocacsipesz: Egy Lingard - Redmond cserét bármikor aláírnék! :)
Szerintem a pool már kinézte.Úgyis opciójuk van a Sotonra :)
 
piocacsipesz
Elküldve: 2017. február 27. 17:17     |         |    

Egy Lingard - Redmond cserét bármikor aláírnék! :)

 
mbacsi
Elküldve: 2017. február 23. 21:43     |         |    
lusanszkig: Azt én azért számításba venném h José, Herreraból egyre inkább védekező kp-t csinál, ráadásul nagyon is jól. Megfigyelhető h egyre kevesebbet vállal előre, egyre inkább rendeli magát alá Pogbanak és az előtte lévő hármasnak, még akkor is ha Carrick ott van mellette!!!!! És mondom, egyre jobban fekszik is a spanyolnak. Mocsok sokat fut Herrera, bátran ütközik, ezt mind mind el is várja José egy védekező kp-tól, és ahhoz képest h spanyol, igen kemény is tudni lenni! De e mellett képes is előre felé osztogatni, nem kizárt h Herrera idővel megkapja teljesen ezt a szerepet és inkább egy támadóbb szellemű kp-t hozunk. Ezt is számításba kell venni, látva a spanyol posztjának alakulását! 

hihetetlen munkabírás,futás,robot,kellő gyorsaság,agresszivitás és,ha kell Herreraban meg van az alattomosság is,ami ezen a poszton nélkülözhetetlen,ráadásul olyan valamivel rendelkezik,ami a vkp poszton ma már elengedhetetlen,tudja segíteni az előre játékot,nincs mit hozzátennem,egyetértünk...

 
wierra
Elküldve: 2017. február 23. 21:09     |         |    
lusanszkig: Azt én azért számításba venném h José, Herreraból egyre inkább védekező kp-t csinál, ráadásul nagyon is jól. Megfigyelhető h egyre kevesebbet vállal előre, egyre inkább rendeli magát alá Pogbanak és az előtte lévő hármasnak, még akkor is ha Carrick ott van mellette!!!!! És mondom, egyre jobban fekszik is a spanyolnak. Mocsok sokat fut Herrera, bátran ütközik, ezt mind mind el is várja José egy védekező kp-tól, és ahhoz képest h spanyol, igen kemény is tudni lenni! De e mellett képes is előre felé osztogatni, nem kizárt h Herrera idővel megkapja teljesen ezt a szerepet és inkább egy támadóbb szellemű kp-t hozunk. Ezt is számításba kell venni, látva a spanyol posztjának alakulását! 

Jómagam is így látom Ander csapaton belüli pályafutását. 

 
lusanszkig
Elküldve: 2017. február 23. 21:00     |         |    

Azt én azért számításba venném h José, Herreraból egyre inkább védekező kp-t csinál, ráadásul nagyon is jól. Megfigyelhető h egyre kevesebbet vállal előre, egyre inkább rendeli magát alá Pogbanak és az előtte lévő hármasnak, még akkor is ha Carrick ott van mellette!!!!! És mondom, egyre jobban fekszik is a spanyolnak. Mocsok sokat fut Herrera, bátran ütközik, ezt mind mind el is várja José egy védekező kp-tól, és ahhoz képest h spanyol, igen kemény is tudni lenni! De e mellett képes is előre felé osztogatni, nem kizárt h Herrera idővel megkapja teljesen ezt a szerepet és inkább egy támadóbb szellemű kp-t hozunk. Ezt is számításba kell venni, látva a spanyol posztjának alakulását! 

 
2012. Május
MU-sBalu
2012. Év Ördöge
Elküldve: 2017. február 23. 20:05     |         |    

Schneiderlint szerintem sokan félreértelmeztük. Én is Carrick utódot láttam benne, de vannak nagy különbségek kettőjük között. Schneiderlintől pl. nem nagyon láttam olyat, hogy tudná irányítani a játékot. A Southamptonban remek volt, de azért ha akkroa játékos lenne, akkor csak kellett volna jönnie érte nagy csapatoktól is ajánlatnak, de az Evertontól volt komoly ajánlat csak elvileg. Schneiderlin szerintem kiemelkedő úgymond work rateben, futásmennyiségben, szerelésben, de ezt pl. Herrera is tudja hozni. Na meg ki tudja mi problémája voltm ég vele Mourinhonak. Érdekes amúgy ez a psozt az idén. A szezon elején Fellainit nyomatta Mourinho, nyilván a kiemelkedő fizikuam miatt azt gondolta  Mourinho, hogy jó lesz Matics, Mikel, Essien, Diarra féle vkp-nak, csak hát ők mind jobb játékosok voltak mindig is. Ezt láthatóan belátta, hogy Fella nem egy top vkp, egy ideig jött így a 4-3-3 és Carrick játszott legmélyebben a kp-n, meg időnként a Herrera-Pogba kettős 4-2-3-1-ben, szóval a szezon eleji Fella-Pogba kettős helyett lett Herrera-Pogba kettős. Mostnaában megint ez működik, mert Carrickre ha ráküld az ellenfél valakit letámadni, azzal megölhetik az ő játékát, mint pl. a Pool ellen. Kíváncsi vagyok kit akar majd hozni ilyesmi szerepkörre a nyáron Mourinho. Remélhetőleg látja, hogy kell valaki. Kanté tényleg remek lett volna, mert ő kb. egyesíti magában a verőember típusú kp-k erejét, fizikumát, rombolását és a jó passzjátékot, előbbiben ráadásul kb. a világ legjobbja jelenleg. Én ezért szoktam mindig Verrattit mondani. Igaz nem láttam nagyon sokszor játszani, de amikor láttam, nekem az jött le, mintha kb. egy Pirlo és egy Mikel kombinációja lenne, vagy mondhatnám azt is, hogy Carrick és Matics. Annak ellenére, hogy alacsony és nem annyira jó felépítésű, annak ellenére elég sokat ütközik, belemegy a fizikai párharcokba, de remekül is olvassa a játékot és emelett remekül osztogat mélységből. Sajna tényleg pletyka sincs róla.

 
BendiMilu
Elküldve: 2017. február 23. 19:43     |         |    
MU-sBalu: Khedira meg Matics totál más játékosok, szóval nem érdemes egy kategóriába venni őket. Khedira egy Carrick féle elegáns, a játékot olvasó, passzsávokat lezáró kp, Matics egy egy klasszikus erős, nagy darab verőember vkp. Nekünk szerintem a Khedira féle típusból kéne, mert Carrick is ilyen, de tartok tőle, hogy Mourinho a verőember kategóriából fog keresni.

Lehet benne valami amit írsz mert ugye elengedte Schneiderlint akiben mi a nagy Carrick utódot láttuk aki hatalmas játékinteligenciával rendelkezik. Azért sok mindent nem úgy csinál Jose mint ahogy számítanának vagy számítottak rá. Majd betolja a buszt... Szerintem nem játszunk csúnya focit. Nem fog rotálni... Azért nem forgatja rosszul a keretet. Nálunk Jose szerintem más ember lett.  

Szerintem Jose fejében már megvan a tökéletes Carrick utód.

Nehogy személyeskedésnek vedd csak egy kis irónia vagy minek nevezik de Te mindig tartasz valamitől ami utána pozitívan sül el...

 
szucspeter
Elküldve: 2017. február 23. 19:37     |         |    

Rooney megszólalt, marad Manchesterben...

Nem tudom mi lehet az oka, de a néhány évvel ezelőtti megy-marad huzavona után ez szimpatikus nyilatkozat tőle.

Igaz hogy így nem kapunk érte nagy pénzt, de szerintem fog ő még tenni a Unitedért...

 

http://www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/transfer-news/manchester-united-transfer-news-rooney-12649164

 
2012. Május
MU-sBalu
2012. Év Ördöge
Elküldve: 2017. február 23. 19:24     |         |    

Khedira meg Matics totál más játékosok, szóval nem érdemes egy kategóriába venni őket. Khedira egy Carrick féle elegáns, a játékot olvasó, passzsávokat lezáró kp, Matics egy egy klasszikus erős, nagy darab verőember vkp. Nekünk szerintem a Khedira féle típusból kéne, mert Carrick is ilyen, de tartok tőle, hogy Mourinho a verőember kategóriából fog keresni.

 
BendiMilu
Elküldve: 2017. február 23. 19:17     |         |    
wierra: Pláne,  hogy Verratti saját  bevallása  szerint csak a Barkaszért hagyná el a PSG-t. 

Szerintem védekező középpályásnak Kessie vagy Bakayoko fog jönni. Esetleg Tielmans...

 
Papp Dávid
Elküldve: 2017. február 23. 19:04     |         |    
Ab: Szerintem a kp-ra harmadiknak tökéletes lenne Verratti, csak semmi hír nincs erről... Bár messze van még a nyár.. 

én egy Khedira vagy Matic tipusú emberre számítok.

 
BendiMilu
Elküldve: 2017. február 23. 18:49     |         |    
wierra: Le10Sport.com szerint Jorge Mendes-en keresztül megállapodtunk a Mondaco-t erősítő Bernardo Silva nyári érkezéséről. 

Kíváncsian várom, hogy ezekből a hírekből mennyi lesz igaz és kik játszanak majd tényleg a csapat mezében a következő szezonban. Griezmann, Lindelöf és most Bernardo Silva. Amúgy én kizártnak tartom, hogy Silva és Griezmann egyszerre érkezzen.

 
wierra
Elküldve: 2017. február 23. 18:43     |         |    
Ab: Szerintem a kp-ra harmadiknak tökéletes lenne Verratti, csak semmi hír nincs erről... Bár messze van még a nyár.. 

Pláne,  hogy Verratti saját  bevallása  szerint csak a Barkaszért hagyná el a PSG-t. 

 
Ab
Elküldve: 2017. február 23. 17:35     |         |    
Papp Dávid: Gondolom akkor Rooney helyére.Bal lábas.Miki Mata Bernardo elől meg Martial Rashford Ibra. Szerintem jó igazolás lehet belőle.Bár én még mindig inkább egy vkp-t szeretnék Pogba és Herrera mögé/mellé.

Szerintem a kp-ra harmadiknak tökéletes lenne Verratti, csak semmi hír nincs erről... Bár messze van még a nyár.. 

 
Papp Dávid
Elküldve: 2017. február 23. 13:28     |         |    

Gondolom akkor Rooney helyére.Bal lábas.Miki Mata Bernardo elől meg Martial Rashford Ibra.

Szerintem jó igazolás lehet belőle.Bár én még mindig inkább egy vkp-t szeretnék Pogba és Herrera mögé/mellé.

 
wierra
Elküldve: 2017. február 23. 10:54     |         |    

Le10Sport.com szerint Jorge Mendes-en keresztül megállapodtunk a Mondaco-t erősítő Bernardo Silva nyári érkezéséről. 

 
Bragon
Elküldve: 2017. február 23. 10:19     |         |    
 
lusanszkig
Elküldve: 2017. február 21. 08:58     |         |    
BendiMilu: Én valamiért úgy vagyok vele, hogy ha már európai klub vagyunk legyenek európai játékosaink. Nem vagyok fajgyülölő tisztelek és becsülök minden embert aki dolgozik. Sajnos a szigetországban nincsennek olyan jó játékosok akikkel a legmagasabb célokat el lehetne érni. Ha meg vannak akkor elkötelezettek a klubjuk iránt. Vannak remek afrikai és latin-amerikai játékosok de én azt szeretném ha inkább európai játékosok lennének a klubnál. Mondjuk ez eddig látottak alapján Bailly lehet, hogy egy főnyeremény lesz és évekíg az egyik meghatározó középhátvédünk lesz.  Az viszont szinte biztos, hogy a nyár az megint pénztárca nyitogató lesz. Teljesen igaza van Josénak, hogy olyan játékosokat lehet 25 millióért venni aki még nem kész játékos. Én is azon a véleményen vagyok, hogy nem sokáíg lesz Pogba a világ legdrágább játékosa.
Griezmann kapásból megfogja dönteni akár hozzánk jön akor máshová. 25 éves most jott el neki az idő a váltásra. Bár nagyon jo csapat az Atletico de kezdő túl neno őket ahigy anno Aguero is. És foleg ha Simeone is fel áll akkor szinte biztos h ő is megy és nem gondolnam h oda ahová az edző az akár reális esélyünk lehet nekünk is ra foleg h itt van Pogba. Akárhogy is lesz ő nála az induló ár olyan 70-80 millió korul lesz és ez csak az induló. En valamiért azt érzem h jonn i fog bár egyelőre nem tudom hova. Ha nem lenne jövőre Ibra akkor azt mondom ok de mivel lesz így meg nem tudom. De két év múlva nagyon baszk lenne egy Martial-Mata-Micki Griezmann 4és plusz Rashford, tartaléknak Rooney(ha marad???) és ok mögöttük Pogba plusz valszeg egy igen bitang Kp Herrera-val karöltve. Bár mondjuk így leírva 2 év múlva ha már nincs Ibra nem is lenne olyan rossz. Lenne 4 posztra 5ember. Mind mind kezdő szint, United szint. Azért őket lehet majd forgatni annyi meccsel amennyi lesz mert latszik h idén is kibaszott sűrű a program és akkor a bajnoki címért meg nem is vagyunk harcban.
 
BendiMilu
Elküldve: 2017. február 20. 20:21     |         |    

Én valamiért úgy vagyok vele, hogy ha már európai klub vagyunk legyenek európai játékosaink. Nem vagyok fajgyülölő tisztelek és becsülök minden embert aki dolgozik. Sajnos a szigetországban nincsennek olyan jó játékosok akikkel a legmagasabb célokat el lehetne érni. Ha meg vannak akkor elkötelezettek a klubjuk iránt. Vannak remek afrikai és latin-amerikai játékosok de én azt szeretném ha inkább európai játékosok lennének a klubnál. Mondjuk ez eddig látottak alapján Bailly lehet, hogy egy főnyeremény lesz és évekíg az egyik meghatározó középhátvédünk lesz. 

Az viszont szinte biztos, hogy a nyár az megint pénztárca nyitogató lesz. Teljesen igaza van Josénak, hogy olyan játékosokat lehet 25 millióért venni aki még nem kész játékos. Én is azon a véleményen vagyok, hogy nem sokáíg lesz Pogba a világ legdrágább játékosa.

 
Gege
Elküldve: 2017. február 20. 18:41     |         |    
Jack Bauer: Elvileg nagy tálentum, fizikumra azt mondanám, hogy legalább 25 éves. Kicsit olyan, mint Bailly, csak ugye középpályás. Szerintem nyerhetnénk vele elég sokat, de nagyon zsebbenyúlós ahhoz képest, hogy mennyi idős...

Bakayokot is elég erősen írják, elvileg nem akar hosszabbítani Monacóban és jövőre lejár a szerződése, úgyhogy ha pénzt akarnak belőle, még idén kell eladniuk. Őt láttam játszani párszor, nekem elég jó kis játékosnak tűnik, de ez persze a jövő zenéje.

 
Jack Bauer
Elküldve: 2017. február 20. 09:02     |         |    
Gege: Elvileg Bailly is győzködi Mourinhot hogy az Atalantás Kessiet hozzuk Carrick pótlására, és ha lehet hinni a híreknek nézték is az Afrika kupán. Valaki látta már őt élesben játszani?

Elvileg nagy tálentum, fizikumra azt mondanám, hogy legalább 25 éves. Kicsit olyan, mint Bailly, csak ugye középpályás. Szerintem nyerhetnénk vele elég sokat, de nagyon zsebbenyúlós ahhoz képest, hogy mennyi idős...

 
BendiMilu
Elküldve: 2017. február 18. 20:41     |         |    
Gege: Elvileg Bailly is győzködi Mourinhot hogy az Atalantás Kessiet hozzuk Carrick pótlására, és ha lehet hinni a híreknek nézték is az Afrika kupán. Valaki látta már őt élesben játszani?

Mondjuk két évente van de nem lenne jó ha két játékosunk is menne az Afrika kupára...

 
Gege
Elküldve: 2017. február 18. 15:35     |         |    

Elvileg Bailly is győzködi Mourinhot hogy az Atalantás Kessiet hozzuk Carrick pótlására, és ha lehet hinni a híreknek nézték is az Afrika kupán. Valaki látta már őt élesben játszani?

 
BendiMilu
Elküldve: 2017. február 17. 15:11     |         |    

nso: Sajtóhírek szerint nyáron érkezik Victor Lindelöf. Ha az elmúlt évek sajtóhíreiből indulunk ki akkor nálunk kellene játszania Toni Kroosnak, Thiago Alcantaranak, William Carvalhonak..

 
noname
Elküldve: 2017. február 17. 15:07     |         |    
Gondolom senkinek nem mondok újat hogy a pénz végtelen a klubnál. Amit megprobalnek az a csatár poszt kp és egy belső védő erositese. Konkrét nevek : Lacazette :kijelentette hogy távozni akar a nyáron én szívesen látom mellesleg nem lenne 100 milla csak max a fele, de kit érdekel ha 70 is. Griezman : mindenki tudja mire képes, pogbaval való kapcsolata, kijelentette hogy szeretne egyszer itt játszani. Tehát rajtuk kívül senki ne jöjjön mert más vagy nem szint vagy elérhetetlen. Kozeppalya az rohadtul nehéz. Ha meglesz a bl akkor Carrick helyére kell ember ez mindenkinek nyilvánvaló gondolom. Fellaini nem focista őt a világ legtávolabbi pontjára zavarnam el mert egy szégyen és kész. Tehát kéne egy csere kp(ide nevet nem tudok) meg Carrick helyett aki olyan komplett mint ő. Na hát itt mélyen zsebbe kell nyúlni. Amennyiben a real címet véd (remélem nem fog, sőt az életbe ne nyerjen blt) kroost megprobalnam elhozni hisz minek maradjon ha már mindent megnyert kétszer is. A másik verrati. Nem kell bemutatni senkinek sem úgy hiszem. A másik két név kevésbé sztárok de nagyon nagy zsugasok. Weigl és wilian carwalho. Ezek közül probalnek meg valakit elhozni. Vedonek is vannak nevek. Laporte lindelof jose maria gimenez, jonathan tah. Ha blbe leszünk és nem csak azért mint az arsenal hogy tudjuk hogy ott vagyunk semmi más hanem el is akarunk menni a döntőig úgy gondolom első sorban kötelező a biztosítás és nyáron újabb közel 200-300 milla elkoltese. Legalábbis 200 biztos. Ha kicsit bonyolult a szöveg bocsi, telefonról írtam még én magam se látom át 😃😃😃
 
rakscr
Elküldve: 2017. február 15. 19:09     |         |    
Awesome.FM: Rashfordnak jövőre nagyon fel kell kötni a gatyáját, mert az idei teljesítménye a nullához közelít és ha ő akar lenni a jövőben, a kezdő csatár, akkor ennél sokkal de sokkal több kell. (az is igaz hogy idén sokszor nem a posztján játszott)

Azért nem mondanám annyira nullának, még szélen is színt visz a játékba(Általában amikor csereként száll be) és amikor csatárt játszott ott nem volt rossz! Még a jövő évet letolja Ibra, utána szerintem berobban, mint idén Cavani!

 
   United hírek, átigazolások
bobbybinary
  üzenet küldése
Megnyitva: 2014. január 27. 20:09

Hírek, átigazolások 

 
1
2
3
...
1105
Facebook
Legfrissebb híreink

2017. február 27. 18:30

Ibrahimovic jövője még bizonytalan

2017. február 27. 14:32

Lingard étvágya a Wembley-ben jön meg

2017. február 27. 11:00

Utazz Manchesterbe a Gulf Magyarországgal!

2017. február 27. 10:54

Mata blogja: Nem egy egyszerű, hanem különleges trófea

Tabellák

Premier League 2016/17

  Csapat M GK P
 
1. Chelsea 25 +34 60
2. Manchester City 25 +22 52
3. Tottenham Hotspur 25 +28 50
4. Arsenal 25 +26 50
5. Liverpool 25 +24 49
6. Manchester United 25 +17 48
7. Everton 25 +13 41
8. West Bromwich Albion 25 +3 37
9. Stoke City 25 -6 32
10. West Ham United 25 -9 32
11. Southampton 25 -3 30
12. Burnley 25 -9 30
13. Watford 25 -13 30
14. Bournemouth 25 -14 26
15. Swansea City 25 -23 24
16. Middlesbrough 25 -8 22
17. Leicester City 25 -19 21
 
18. Hull City 25 -27 20
19. Crystal Palace 25 -14 19
20. Sunderland 25 -22 19
Meccs Center
Manchester United vs
Bournemouth
H Premier League 27. forduló
Old Trafford
2017. március 04. 13:30
beharangozó hamarosan...
I FC Rostov vs
Manchester United
2017. március 09. 19:00
I Chelsea vs
Manchester United
2017. március 13. 20:45
H Manchester United vs
FC Rostov
2017. március 16. 21:05
I Middlesbrough vs
Manchester United
2017. március 19. 13:00
Southampton vs
Manchester United
2-3 Ligakupa döntő. forduló
Wembley
2017. február 26. 17:30

Manchester United 3-2 Southampton

Elképesztő mérkőzés után az idei szezonban Ligakupa-győztes a Manchester United!
0-1 Saint-Etienne vs
Manchester United
2017. február 22. 18:00
1-2 Blackburn Rovers vs
Manchester United
2017. február 19. 17:15
3-0 Manchester United vs
Saint-Etienne
2017. február 16. 21:05
2-0 Manchester United vs
Watford
2017. február 11. 16:00
Szavazás

korábbi szavazásaink
Csak regisztrált tag szavazhat. Kérlek, lépj be, vagy regisztrálj!
Belépés  Főoldal Regisztráció Elfelejtett jelszó Ajánlom ismerősnek