Főoldal Hírek
Közös meccsnézés Helyszínek   |   Információk   |  
Szurkolói klub Utazás
Enciklopédia Szereplések   |   Gólok
Blog Fórum Fanatics TV PL Tippverseny
ManUtdFanatics Fórum
Fórum főoldal ÁLTALÁNOS TÉMÁK United hírek, átigazolások
1
2
3
...
1221
Válasz írása csak belépés után lehetséges.
szucspeter
Elküldve: 2017. szeptember 21. 22:06     |         |    
Vosztok: Ha Costa valoban januarban mar az AtMa jatekosa lesz, akkor nagyon jo lenne, ha Griezmann mar telen eljonne Madridbol az Old Traffordra :) Bar ki tudja mit talal ki Simeone, hogy ott tartsa.

Jó esély van rá... Elméletben megegyezett az Atletico es a Chelsea. Ha ezek után nem hozzuk el Griezmann-t, akkor soha nem is akartuk.

http://en.atleticodemadrid.com/noticias/initial-agreement-with-chelsea-for-the-transfer-of-diego-costa

 
Gege
Elküldve: 2017. szeptember 18. 20:27     |         |    
BendiMilu: Szerintem az idei szezon dönti majd el, hogy hány játékos fog érkezni. Én is úgy gondolom, hogy a hetes mezre lehet, hogy már rá is van van íratva Griezmann neve. Ami feltétlen szerintem kell az egy jobbhátvéd és egy védekező középpályás. Valencia nem lesz fiatalabb és ugye Carricnek is ez lehet az utolsó idénye. Jobbhátvédnek Meunier nevét olvastam aki szívesen játszana a PL-ben és az MU lenne az álma. A másik posztra pedig Dendonckert olvani, hogy szívesen jönne. Persze ezek lehet, hogy hatalmas kacsák... Igaz ma olvastam olyat, hogy a római BL meccsen figyelték Saul Niguezt és Nainggolant. A belgánál csak az a kérdésem, hogy minek kellene egy harmincon túli játékos... Arra kíváncsi leszek, hogy nyárig hány játékossal fogják kapcsolatba hozni a klubot mint fő célpont. A tppem 100 és 200 között...

Meunier zseniális játékos szerintem, ő a válogatottban is elképesztő hatékonyággal ívelget Lukaku fejére. Neki nagyon örülnék, bár Vale szerintem 34-35 éves koráig simán eltologatja így. Dendocker a jövő embere lehet, Griezmannt pedig én is már kb. MU mezben látok, meglepődnék ha nem érkezne.

 
2012. Május
MU-sBalu
2012. Év Ördöge
Elküldve: 2017. szeptember 18. 20:07     |         |    
Vosztok: Ha Costa valoban januarban mar az AtMa jatekosa lesz, akkor nagyon jo lenne, ha Griezmann mar telen eljonne Madridbol az Old Traffordra :) Bar ki tudja mit talal ki Simeone, hogy ott tartsa.

Akármit talál ki, ha akarjuk Griezamnnt akkor jönni fog. United szurkoló volt gyerekkorában és a családja is az, Pogba a haverja, Mourinho még mindig Mourinho, a játékosok miatat is jönnke hozzánk, a klub neve még minig hatalmas, most a sikerekre az esély is úgy tűnik visszajövőben van, na meg, ami al egfontosabb szmeopnt a mai játékosok nagy részének a fizu, azt meg úgy sem tud az Atletico akkorát adni neki, mint mi, főleg, hogy elég keményen meg vannak adóztatva spanyolországban a gazdagok és Griezmannról még nincs hír, hogy adót csalna. Az Atletico alapból nem hiszem, hogy heti 200k eurónál többet meg tudna adni neki, nálunk meg a sztárok 220-350k között is megkapnak, na jó most talán csak Pogba és Lukaku kapnak ennyit, de Griezmann is megkaphatna.

 

 
BendiMilu
Elküldve: 2017. szeptember 18. 20:02     |         |    

Szerintem az idei szezon dönti majd el, hogy hány játékos fog érkezni. Én is úgy gondolom, hogy a hetes mezre lehet, hogy már rá is van van íratva Griezmann neve. Ami feltétlen szerintem kell az egy jobbhátvéd és egy védekező középpályás. Valencia nem lesz fiatalabb és ugye Carricnek is ez lehet az utolsó idénye. Jobbhátvédnek Meunier nevét olvastam aki szívesen játszana a PL-ben és az MU lenne az álma. A másik posztra pedig Dendonckert olvani, hogy szívesen jönne. Persze ezek lehet, hogy hatalmas kacsák...

Igaz ma olvastam olyat, hogy a római BL meccsen figyelték Saul Niguezt és Nainggolant. A belgánál csak az a kérdésem, hogy minek kellene egy harmincon túli játékos...

Arra kíváncsi leszek, hogy nyárig hány játékossal fogják kapcsolatba hozni a klubot mint fő célpont. A tppem 100 és 200 között...

 
Vosztok
Elküldve: 2017. szeptember 18. 19:43     |         |    

Ha Costa valoban januarban mar az AtMa jatekosa lesz, akkor nagyon jo lenne, ha Griezmann mar telen eljonne Madridbol az Old Traffordra :) Bar ki tudja mit talal ki Simeone, hogy ott tartsa.

 
Papp Dávid
Elküldve: 2017. szeptember 17. 20:11     |         |    

Özilről annyit tudok elmondani h ingyen jó lenne mert egy jó játékos aki tud néha klaszis lenni.

2010-ben örültem volna neki.
Most már nem annyira. Túl jó a gépezet nálunk.Nem ott kell erősítés.

 
mbacsi
Elküldve: 2017. szeptember 17. 16:34     |         |    
bekesi17: Egyre több helyen olvasom, hogy Özil jövő nyáron csatlakozhat a Unitedhez ingyen. Most lesz Októberben 29. Jövő nyáron ha elhozzuk már majdnem 30 lesz.  Ti elhoznátok? Nálam max. padra férne oda, de nem tudom, hogy kellene már egy 30 éves Özil nekem. Ha elfogadná, hogy nem állandó kezdő, akkor szerintem jöhetne, de amúgy feleslegesnek tartanám. Én úgy számolok, hogy Griezmann tuti jön. Mellette pedig a szélső védelmet kellene megerősíteni (jobb,bal) illetve középpálya közepére jöhetne majd egy érkező. Jövőre is 4 igazolás lesz tervben szerintem, viszont nálam ebben a 4-ben nincs benne Özil. Ő max egy plusz lehet ingyen. 

??? - NEM...

 
vargas90
Elküldve: 2017. szeptember 17. 16:25     |         |    
Özil kiváló focista, de nála akaratgyengébb játékost még nem láttam. Hozzá képest Berba egy vadállat. :D Persze gondolom Mourinho páros lábbal rúgná seggbe, ha azt művelné amit az Arsenalban. Én biztos, hogy nem hoznám.
 
2012. Május
MU-sBalu
2012. Év Ördöge
Elküldve: 2017. szeptember 17. 14:07     |         |    

Nagyon tetszett Özil játéka a 2010-es vb-n és a Realban, de totál értelmetlen igazolás lenne a mi csapatunkba jelenleg. Az egyetlen érv mellette az, hgoy azért klasszis és ingyen lenne.

Amúgy meg öreg, lusta, bulizni járogatós, a védekezése 0, igazából 1 szerepkörben klasszis, 10-esként. Amiben klasszis abban Mkhitaryan is az, akinek vannak más kiemelkedő skilljei is, gyorsabb, melózni is jobban tud, jobban vezetia labdát. Na meg épp ezért értelmetlen lenne, mivel van Mkhitaryan. Özil olyan, mint Mkhitaryan és Mata, a jobb szélen is bevethető, de inkább 10-es. Minek kéne még egy ilyen játékos? Totál értelmetlen lenne.

Ha ilyen posztra hoznánk játékost akkor még 90 milláért is jobban megérné Griezmann, fizikumban, mentailtásban, befejezésben, védekezésben, mindenben jobb, mint Özil és ugyanez, 10-es szerűség, aki aj obb szélen is bevethető, bár ő inkbb árnyék ék, mondjuk az a mi rendszerünkbe talán jobb is, mint egy klasszikus 10-es. Fiatalabb is ugye, mint Özil.

 
bekesi17
Elküldve: 2017. szeptember 17. 13:55     |         |    

Egyre több helyen olvasom, hogy Özil jövő nyáron csatlakozhat a Unitedhez ingyen.

Most lesz Októberben 29. Jövő nyáron ha elhozzuk már majdnem 30 lesz. 

Ti elhoznátok?

Nálam max. padra férne oda, de nem tudom, hogy kellene már egy 30 éves Özil nekem. Ha elfogadná, hogy nem állandó kezdő, akkor szerintem jöhetne, de amúgy feleslegesnek tartanám.

Én úgy számolok, hogy Griezmann tuti jön. Mellette pedig a szélső védelmet kellene megerősíteni (jobb,bal) illetve középpálya közepére jöhetne majd egy érkező. Jövőre is 4 igazolás lesz tervben szerintem, viszont nálam ebben a 4-ben nincs benne Özil. Ő max egy plusz lehet ingyen. 

 
BendiMilu
Elküldve: 2017. szeptember 12. 17:43     |         |    

csakfoci.hu-n szoktam olvasgatni az átigazolási híreket. Ugye most csönd van de három érdekes hír ami természetesen vagy igaz vagy nem.

-a mágikus hetes mez félre van téve Griezmannak akinek a megvásárlására el van különítve 100 millió. Mondjuk a múltkor az volt a hír, hogy már  92 milióért modítható a francia....

-a klub folyamatosan figyeli Dendonckert az Anderlechtből

-már a télen is célpont lehet Lemar a Monacoból akit Perisic helyet szeretne Jose.

Hogy ezeknek mennyi a valóságalapja? Majd kiderül... 

 
junajted
Elküldve: 2017. szeptember 07. 22:00     |         |    

Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő együttesek klubvezető  részvényesi , csütörtöki ülésükön megszavazták, hogy a jövőben már a PL  aktuális idényének rajtja előtt lezáruljon a szigetországi átigazolási időszak. hogy így a késői igazolások ne zavarják meg a csapatok munkáját  Ez volt a PL-klubok egyik fő érve is. A  döntés értelmében a 2018–2019-es PL -idény előtt augusztus 9-ig tudnak majd a csapatok új játékost venni, míg eladni természetesen egészen a nyár végéig.

 
2012. Május
MU-sBalu
2012. Év Ördöge
Elküldve: 2017. szeptember 04. 20:43     |         |    

Én már abban sem vagyok biztos, hogy akartuk Griezmannt. A 3 érkező meg a nem érkező, de kb. fixen megmondható 4.  célpont Perisic alapján nem érteném ki helyett lett volna A opció griezmann. Ő nem befejezőcsatár, pláne nem Mourinho féle tankcsatár, nem is Perisic féle beadós vonalszélső. Ő igazából szerintem ilyen árnyék ék second striker szerepkörben a legjobb és a jobb szélen is nagyon jó persze. Ezt levéve persze tökéletesen illene egy Mourinho csapatba, Simeone Atleticojában játszik, Simeone meg nagyon hasonlít Mourinhoz, fizikáis játék, beadások, védekezés nagy meccseken, Grezimann erősségei is illenének a csapatunkba.

Igazából a jelenlegi csapatunkból kicsit Mata lóg ki nekem érzésre, nem is gyors, mint Mkhtiaryan vagy Martial vagy Rashford, nem is melós védekezős, mint mondjuk a Lingard féle kiegészítőemberek.

Griezmann szerintem kb. az ő helyére jöhetne a csapatba, annyi, hogy Mkhitaryan valószínűleg kilépne a jobb oldalra és Griezmann lenne a csatár mögött. Persze Mata jelenlegi helyén is játszhatna Griezmann. Mondjuk ez nagyon korai, alapból nem hinném, hogy januárban elhoznánk, inkább jövő nyáron ha akarjuk egyáltalán. Amikor meg 4-3-3 lenne akkor meg Mkhtiaryan vagy Martial vagy Rashford menne a bal szélre Griezmann meg a jobbra.

Na de ez mégtényleg nagyon nagyon korai. Csak ha már feljött, elgondolkodtam rajta. Amúgy az ára sem lenne vészes, mikro Dembele 150, Lemar 100, akkor Griezmannért az a 90 már egész jó ár lenne.

 

 
BendiMilu
Elküldve: 2017. szeptember 04. 19:57     |         |    

Alíg ért véget a nyári átigazolási időszak már azzal foglakozik a sajtó, hogy érkezik-e januárban Griezmann... Elméletileg 92 millió fontért vihető és mellettünk a Barcelona hajt még a franciára.

Ha Griezmann volt annyira tökös és segíteni akart az Atleticon és nem hagyta Őket a szarban, kizártnak tartom, hogy a katalánokhoz menjen. A kérdés az, hogy Jose akarja-e még egyáltalán az átigazolását vagy esetleg már van kinézve más.

Mondjuk nekem szimpatikus volt Griezmann döntése amikor nem hagyta ott a csapatát amikor kiderült, hogy nem igazolhatnak... Én szívem szerint bármikor szívesen látnám a franciát a hetes mezben!

 
Vosztok
Elküldve: 2017. szeptember 04. 08:06     |         |    
Azért "elsírnám" magam kicsit, ha Lemar csak a mi hívásunkra várt volna. :D Frankofón csapatot építget fű alatt a Special One. Martial, Pogba, Lukaku, Fellaini. Ha ehhez még jönne Griezmann vagy Lemar, az sok lenne a jóból. Griezmann + Lemar együtt már sok lenne a jóból, és talán felesleges is. Bár ami vicces, szerintem Griezmannt kivásárolni a szerződéséből olcsóbb lenne, mint Lemart megvenni jövő nyáron.
 
BendiMilu
Elküldve: 2017. szeptember 03. 20:34     |         |    
imcike89: Lemar= Evra 2.0 + Griezmann világ védő csapat!

Szerintem Lemar szélső. Evra pedig védő volt... Mindkettőnek örülnék de lehet, hogy azért az már sok lenne.

Már írtam, hogy jó lenne ha jövőre csak azért kellene igazolni támadót, hogy még gyilkosabbak legyünk a támadásoknál! 

 
Awesome.FM
Elküldve: 2017. szeptember 03. 20:12     |         |    
imcike89: Lemar= Evra 2.0 + Griezmann világ védő csapat!

Mire gondolsz?

 
imcike89
Elküldve: 2017. szeptember 03. 20:02     |         |    
Lemar= Evra 2.0 + Griezmann világ védő csapat!
 
BendiMilu
Elküldve: 2017. szeptember 03. 18:41     |         |    
Dave90: ő sem érti minek ment volna oda. :D legalábbis én azt olvastam, hogy ő nem akart odamenni ezért nem sikerült az átigazolás. :D sanchezzel a szabályok szerint januárig csak az arsenál tárgyalhat és januártól bárki adhat neki szerződés ajánlatot, de szerintem már rég levan zárva a dolog, mivel a klubbokat nem érdekli, hogy elöször a csapatával kell megegyezni és azt sem akinek az lenne a feladata, hogy ez a szabály be legyen tartva. mennyiszer lehet olvasni, hogy egy csapat megegyezett egy játékossal és már csak a klubbjával kell megegyezni. ez szabálytalan, de semmi büntetés nincs soha... lehet már rég megkapta a citys ajánlatot sanches és benne van, hogy ha nem ir alá uj szerzödést, akkor kap x millio aláirási pénzt majd és akkor sanches és a city is jól jár.

Wenger elismerte, hogy 100 millió eurót ajánlottak Lemarért de játékos maradni akart Monacoba. Kíváncsi leszek, hogy a srác mennyiért és hol fog kikötni. Lehet, hogy Pogba már rá van állítva?

Mondjuk arra is kíváncsi leszek, hogy mennyire mondtunk le Griezmannról. Azért, hogy ez kiderüljön lehet aludni még egy párat...

 
junajted
Elküldve: 2017. szeptember 02. 23:13     |         |    

MANCHESTER, ENGLAND - SEPTEMBER 02: The Manchester United Legends team lines up ahead of the MU Foundation charity match between Manchester United Legends and Barcelona Legends at Old Trafford on September 2, 2017 in Manchester, England. (Photo by John Peters/Man Utd via Getty Images)                               Manchester United Legends  2-2 Barcelona Legends 02/09/2017         

 

 https://www.youtube.com/watch?v=J_0n039SJYw

 
Dave90
Elküldve: 2017. szeptember 02. 15:26     |         |    
BendiMilu: Én sem érteném, hogy minek ment volna Lemar az Arsenalba. Mondjuk nem mindenkinek a Real Madrid és a Barcelona az álma de a srác bőven el fog férni nagyobb csapatba mint az Ágyusok. Valamit nem jól csinálnak mostanság ott Londonban... Ha idén még fejlődik is a francia srác akkor akkár jövőre hozzánk is jöhetne... Mondjuk ha a mai árakat nézzük és tényleg fut még egy jó idényt akkor Neki is horror ára lesz!

ő sem érti minek ment volna oda. :D legalábbis én azt olvastam, hogy ő nem akart odamenni ezért nem sikerült az átigazolás. :D

sanchezzel a szabályok szerint januárig csak az arsenál tárgyalhat és januártól bárki adhat neki szerződés ajánlatot, de szerintem már rég levan zárva a dolog, mivel a klubbokat nem érdekli, hogy elöször a csapatával kell megegyezni és azt sem akinek az lenne a feladata, hogy ez a szabály be legyen tartva. mennyiszer lehet olvasni, hogy egy csapat megegyezett egy játékossal és már csak a klubbjával kell megegyezni. ez szabálytalan, de semmi büntetés nincs soha... lehet már rég megkapta a citys ajánlatot sanches és benne van, hogy ha nem ir alá uj szerzödést, akkor kap x millio aláirási pénzt majd és akkor sanches és a city is jól jár.

 
vargas90
Elküldve: 2017. szeptember 02. 00:31     |         |    

Pereirát kölcsönadtuk a Valenciának.

 

 

 
lusanszkig
Elküldve: 2017. szeptember 01. 16:39     |         |    
MU-sBalu: Nem így van. Alapvetően akkor tárgyalhat egy játékossal egy klub ha megegyezett a csapatával. Annyi, hogy ha az utolsó fél évbe lép a szerződés akor már a nem kell a klubbal tárgyalni, hanem lehet előszerződést kötni az adott játékossal szóval januárban má köthet előszerződést Sanchez más klubbal.  

én úgy értelmeztem hogy azt kérdekzte hogy az Arsenal köthet e vele? én arra értettem amit írtam :D

 
2012. Május
MU-sBalu
2012. Év Ördöge
Elküldve: 2017. szeptember 01. 14:20     |         |    
lusanszkig: Bármikor lehet a szezon során. Még élő szerződése van az év végéig. De nem hinném hogy eu bekövetkezne 😀

Nem így van. Alapvetően akkor tárgyalhat egy játékossal egy klub ha megegyezett a csapatával. Annyi, hogy ha az utolsó fél évbe lép a szerződés akor már a nem kell a klubbal tárgyalni, hanem lehet előszerződést kötni az adott játékossal szóval januárban má köthet előszerződést Sanchez más klubbal.

 

 
lusanszkig
Elküldve: 2017. szeptember 01. 14:15     |         |    
piocacsipesz: Kerdes mennyire lesz kedve Sancheznek focizni? Amugy januarban lehet vele szerzodest kotni jovo evre nem?
Bármikor lehet a szezon során. Még élő szerződése van az év végéig. De nem hinném hogy eu bekövetkezne 😀
 
piocacsipesz
Elküldve: 2017. szeptember 01. 13:58     |         |    
Kerdes mennyire lesz kedve Sancheznek focizni? Amugy januarban lehet vele szerzodest kotni jovo evre nem?
 
BendiMilu
Elküldve: 2017. szeptember 01. 07:37     |         |    
lusanszkig: Én se mennék most az Arsenalba. Mondjuk a Poolba sem, de ha az ő szemszögéből nézzük akkor még mindig inkább az, főleg ha Coutinho mégis megy akkor még helye is van.

Én sem érteném, hogy minek ment volna Lemar az Arsenalba. Mondjuk nem mindenkinek a Real Madrid és a Barcelona az álma de a srác bőven el fog férni nagyobb csapatba mint az Ágyusok. Valamit nem jól csinálnak mostanság ott Londonban...

Ha idén még fejlődik is a francia srác akkor akkár jövőre hozzánk is jöhetne... Mondjuk ha a mai árakat nézzük és tényleg fut még egy jó idényt akkor Neki is horror ára lesz!

 
2012. Május
MU-sBalu
2012. Év Ördöge
Elküldve: 2017. augusztus 31. 20:28     |         |    
Gege: Williannal azért az a szitu, hogy alapember a Chelseaben még mindig, nem hiszem, hogy olcsóbban engednék, mint Maticot. Ha az első három meccset szopták volna, lehet el akarna jönni, de így azt sem hinném. Mahrezben még egy csöppet reménykedem, de az sem tragédia ha már nem jön senki. A lényeg be lett foltozva!

Nem alapember. Pedro játszott legtöbbször aj obb szélen. Meg ugye volt ilyen hír, hogy Mahrezt a Chelsea viszi. Mondjuk szerintem tényleg tárgytalan, mert nem hiszem, hogy komoly ez a Willian dolog és remélem is mondjuk.

 

 
Gege
Elküldve: 2017. augusztus 31. 20:14     |         |    

Williannal azért az a szitu, hogy alapember a Chelseaben még mindig, nem hiszem, hogy olcsóbban engednék, mint Maticot. Ha az első három meccset szopták volna, lehet el akarna jönni, de így azt sem hinném. Mahrezben még egy csöppet reménykedem, de az sem tragédia ha már nem jön senki. A lényeg be lett foltozva!

 
2012. Május
MU-sBalu
2012. Év Ördöge
Elküldve: 2017. augusztus 31. 20:11     |         |    
piocacsipesz: 15-20 millio eurot megerne, tobbet nem. Es egesz biztos hasznunkra lenne, foleg a 3 vedos felallasban

3 védős felállásban hol? A Chelsea 3-4-3-at játszott Conte alatt tavaly abban befér ő aj obb szélre, de mikor mi 3 védős rendszerben fogunk játszani, azon a pár meccsen szerintem 3-5-2 lesz nem 3-4-3 szóval igazi szélsők nem lesznek. Tavaly és a felkészülésen is így volt. Wingbacket meg sosem játszott Willian, ahhoz azért nem elég jó a védekezése szerintem.

 

 
   United hírek, átigazolások
bobbybinary
  üzenet küldése
Megnyitva: 2014. január 27. 20:09

Hírek, átigazolások 

 
1
2
3
...
1221
Facebook
Legfrissebb híreink

2017. szeptember 23. 06:46

Beharangozó: Southampton - Manchester United

2017. szeptember 22. 15:01

Korai csapathírek a Southampton meccs előtt

2017. szeptember 22. 05:49

Lingardék titkos céljai

2017. szeptember 21. 15:23

Rekord árbevételt produkált a Manchester United

Tabellák

Premier League 2017/18

  Csapat M GK P
 
1. Manchester City 5 +14 13
2. Manchester United 5 +14 13
3. Chelsea 5 +3 10
4. Newcastle United 5 +2 9
5. Tottenham Hotspur 5 +4 8
6. Huddersfield Town 5 +2 8
7. Burnley 5 +1 8
8. Liverpool 5 0 8
9. West Bromwich Albion 5 0 8
10. Southampton 5 0 8
11. Watford 5 -2 8
12. Arsenal 5 -1 7
13. Stoke City 5 -1 5
14. Swansea City 5 -3 5
15. Leicester City 5 -2 4
16. Brighton and Hove Albion 5 -3 4
17. West Ham United 5 -6 4
 
18. Everton 5 -8 4
19. Bournemouth 5 -6 3
20. Crystal Palace 5 -8 0
Meccs Center
Southampton vs
Manchester United
I Premier League 6. forduló
St. Marys
2017. szeptember 23. 16:00

Beharangozó: Southampton - Manchester United

Ma délután délre látogatnak a Vörös Ördögök, a Southampton vendégeként lépnek pályára a Premier League 6. fordulójában.
H Manchester United vs
Crystal Palace
2017. szeptember 30. 16:00
Manchester United vs
Burton Albion
4-1 Ligakuap 3. forduló
Old Trafford
2017. szeptember 20. 21:00

Manchester United 4-1 Burton

A Manchester United címvédőhöz méltóan, magabiztos játékkal és egy könnyed győzelemmel kezdte meg a Ligakupa küzdelmeit.
4-0 Manchester United vs
Everton
2017. szeptember 17. 17:00
3-0 Manchester United vs
FC Basel
2017. szeptember 12. 20:45
2-2 Stoke City vs
Manchester United
2017. szeptember 09. 18:30
2-0 Manchester United vs
Leicester City
2017. augusztus 26. 18:30
Szavazás

korábbi szavazásaink
Csak regisztrált tag szavazhat. Kérlek, lépj be, vagy regisztrálj!
Belépés  Főoldal Regisztráció Elfelejtett jelszó Ajánlom ismerősnek