Főoldal Hírek
Közös meccsnézés Helyszínek   |   Információk   |  
Szurkolói klub Utazás
Enciklopédia Szereplések   |   Gólok
Blog Fórum Fanatics TV PL Tippverseny
ManUtdFanatics Fórum
Fórum főoldal ÁLTALÁNOS TÉMÁK Játékosok, edzők
1
2
3
...
441
Válasz írása csak belépés után lehetséges.
2012. Május
MU-sBalu
2012. Év Ördöge
Elküldve: 2017. március 27. 15:42     |         |    
vargas90: Fella is megsérült.   Jelen pillanatban Carrick az egyetlen bevethető kp-nk. Remélem szombatra felépül Pogba.

Ha már kinyitották Mourinhonak azt a raktárat, ahol LVG jegyzeteit, keersztrejtvényeit, kifestőit tárolják, akkor megtalálhatná azt amiben leírja, hogy Blind is bevethető középpályásként. Esetleg Joyce vagy valaki, aki dolgozott vele Fosuval, szólhatna Mourinhonak, hogy a srác eredetielg középpályás.

 

 
vargas90
Elküldve: 2017. március 27. 15:38     |         |    

Fella is megsérült.

 

Jelen pillanatban Carrick az egyetlen bevethető kp-nk. Remélem szombatra felépül Pogba.

 
2012. Május
MU-sBalu
2012. Év Ördöge
Elküldve: 2017. március 26. 22:46     |         |    
iO: Az első blokkal teljes mértékben egyetértek, az utolsó két sorhoz csak annyit fűznék hozzá, hogy a csendes, visszahúzódó Martial azért a hírek szerint egy kicsit félre is kacsintgatott, amíg a volt felesége otthon volt a kisbabájukkal. Bár ugye Giggs is csendes volt a magánéletben... :D

Attól még, hogy valaki introvertáltabb típus, attól még simán csinálhat ilyeneket. Fergie írta Giggsre pl. akit te is említesz, hogy introvertált ember, aztán közben mégis össze-vissza cselte meg a feleségét.

 

 
iO
Elküldve: 2017. március 26. 22:36     |         |    
MU-sBalu: Szerintem ez a szociál média dolog a játékosok kapcsán néha túl van lihegve. Egyrészt egy részüknek ha jól tudom annyira nem is ők kezelik, van rá külön marketingesük, aki az ilyesmiket csinálni. Persze valószínűleg a fiatalabbaknál, meg legtöbbjüknél nem így van, de van, akinél igen. Másrészt más területeketn is rengeteg ember használja a szociál médiát, posztolgat, fényképeket rak ki, kiír dolgoakt stb. mégis jól el tudják végezni a munkájukat. Depay attól még, hogy kirak képeket arról, hogy mit csinál attól még teljesíthetett volna jól. Valószínűleg a PSV-s ideje alatt is voltak már ilyen felületei. Aban persze lehet igazság, hogy mivel ma több ilyesmi van, ami le tudja foglalni az embert, net, közösségi média, videómegosztó oldalak, bármilyen filmet meg lehet nézni bármikor, bárhonnan, renteget videójáték van, szóval sokkal több szórakozási lehetőség van, mint mondjuk a 80-as, 90-es években. Mintha LVG mondta volna, hogy a 90-es években a fjátékosoknál inkább megvolt az, hogy csak focizni akartak, most meg vannak ezek. Persze nem szó szerint idéztem nyilván, pontosan már nem emlékszem, de ebben tényleg lehet valami, hogy ilyenek vehetik el a játékosok figyelmét a focitól, de szerintem néha már túllihegik néhol ezt a témát. Tényleg átlag emberek is használják a közösségi médiát, mégis jól el tudják végezni a munkájukat,persze már, aki de ezt nyilván nem csak ez befolyásolja. A bulizgatás, kimaradás, magát nem odatétel már szerintem jobabn probléma lehetett. Ezektől viszont még mindig játszhatott volna ésszel Depay, passzolhatott volna, odatehette volan magát jobban.   Martialnál meg nem hiszem, hogy lennének ilyesmi problémák, ő elvileg elég csöndes visszahúzódó típus. Az ő helyzete számomra érthetetlenebb, mert ő megmutatta, hgoy top szinten klasszis teljesítményt hozni, Depaynál ezt kb. nem is láttuk.

Az első blokkal teljes mértékben egyetértek, az utolsó két sorhoz csak annyit fűznék hozzá, hogy a csendes, visszahúzódó Martial azért a hírek szerint egy kicsit félre is kacsintgatott, amíg a volt felesége otthon volt a kisbabájukkal. Bár ugye Giggs is csendes volt a magánéletben... :D

 
Total55
Elküldve: 2017. március 26. 21:32     |         |    
Ystee: A srác nyaralgatás helyett elgondolkodhatna, hogy miért csak tv-n keresztül nézheti a franciák meccsét...

Örüljünk h nem játszik lesz még elég meccs idén. 

 
2012. Augusztus
Ricsipi
Elküldve: 2017. március 26. 19:30     |         |    
Ystee: A srác nyaralgatás helyett elgondolkodhatna, hogy miért csak tv-n keresztül nézheti a franciák meccsét...

Azért,mert egyébként is volt egy kisebb sérülése..azért nézi tv-n keresztül a franciák meccsét.

 
vargas90
Elküldve: 2017. március 26. 19:27     |         |    
Ystee: A srác nyaralgatás helyett elgondolkodhatna, hogy miért csak tv-n keresztül nézheti a franciák meccsét...

Na most ezzel mi bajod van? A játékosok kaptak egy kis szabit. Miért ne mehetne el nyaralni?

 

Ha minden jól megy és bejutunk az EL döntőbe, akkor a szezon hátralévő részében minden héten lesz hétvégén és hétközben is meccsünk. Jobb, ha feltöltődnek a játékosok. Legalább azok, akiknek lehetőségük van rá.

 

(Amúgy meg Dubaj miért zárja ki a gondolkodás lehetőségét?)

 
2012. Május
MU-sBalu
2012. Év Ördöge
Elküldve: 2017. március 26. 19:25     |         |    

Szerintem ez a szociál média dolog a játékosok kapcsán néha túl van lihegve. Egyrészt egy részüknek ha jól tudom annyira nem is ők kezelik, van rá külön marketingesük, aki az ilyesmiket csinálni. Persze valószínűleg a fiatalabbaknál, meg legtöbbjüknél nem így van, de van, akinél igen. Másrészt más területeketn is rengeteg ember használja a szociál médiát, posztolgat, fényképeket rak ki, kiír dolgoakt stb. mégis jól el tudják végezni a munkájukat. Depay attól még, hogy kirak képeket arról, hogy mit csinál attól még teljesíthetett volna jól. Valószínűleg a PSV-s ideje alatt is voltak már ilyen felületei.

Aban persze lehet igazság, hogy mivel ma több ilyesmi van, ami le tudja foglalni az embert, net, közösségi média, videómegosztó oldalak, bármilyen filmet meg lehet nézni bármikor, bárhonnan, renteget videójáték van, szóval sokkal több szórakozási lehetőség van, mint mondjuk a 80-as, 90-es években. Mintha LVG mondta volna, hogy a 90-es években a fjátékosoknál inkább megvolt az, hogy csak focizni akartak, most meg vannak ezek. Persze nem szó szerint idéztem nyilván, pontosan már nem emlékszem, de ebben tényleg lehet valami, hogy ilyenek vehetik el a játékosok figyelmét a focitól, de szerintem néha már túllihegik néhol ezt a témát. Tényleg átlag emberek is használják a közösségi médiát, mégis jól el tudják végezni a munkájukat,persze már, aki de ezt nyilván nem csak ez befolyásolja.

A bulizgatás, kimaradás, magát nem odatétel már szerintem jobabn probléma lehetett. Ezektől viszont még mindig játszhatott volna ésszel Depay, passzolhatott volna, odatehette volan magát jobban.

 

Martialnál meg nem hiszem, hogy lennének ilyesmi problémák, ő elvileg elég csöndes visszahúzódó típus. Az ő helyzete számomra érthetetlenebb, mert ő megmutatta, hgoy top szinten klasszis teljesítményt hozni, Depaynál ezt kb. nem is láttuk.

 
Ystee
Elküldve: 2017. március 26. 18:59     |         |    
vargas90: Martial Dubajban pihen.

A srác nyaralgatás helyett elgondolkodhatna, hogy miért csak tv-n keresztül nézheti a franciák meccsét...

 
Ystee
Elküldve: 2017. március 26. 18:57     |         |    
Jack Bauer: Van baj Memphisszel - itt mondom, miért.

Jó cikk, tetszik!

Nem követem a futballisták social media aktivitását, mert szerintem bullshit, de remélem Martial nem lesz egy Memphis 2.0.

 
vargas90
Elküldve: 2017. március 26. 16:49     |         |    

Martial Dubajban pihen.

 
Jack Bauer
Elküldve: 2017. március 25. 15:02     |         |    

Van baj Memphisszel - itt mondom, miért.

 
Awesome.FM
Elküldve: 2017. március 25. 10:40     |         |    

Végre akkor talán összeáll a Bailly - Rojo páros :D

 
rakscr
Elküldve: 2017. március 24. 21:52     |         |    
vargas90: Hát beszartok, de Smalling is megsérült  a válogatottnál.

Így talán visszaallunk 2 kh-s rendszerbe, minden rosszban van valami jó.😃

 
lusanszkig
Elküldve: 2017. március 24. 20:11     |         |    
vargas90: Hát beszartok, de Smalling is megsérült  a válogatottnál.

Az hagyján, Jones idén már lehet nem lép pályára. Leaglábbis az előzetes hírek alapján, még a végén megint kh problémáink lesznek.. 

 
2012. Május
MU-sBalu
2012. Év Ördöge
Elküldve: 2017. március 24. 19:51     |         |    
vargas90: Hát beszartok, de Smalling is megsérült  a válogatottnál.

Lassan Blind is újra kh lesz, hogy mehesen a Mourinhonak most nagyon megtetszett 5 védős rendszer.

Esetleg mégis visszakapjuk emiatt a 2kh-s, 4 védős rendszereket.

 

 
vargas90
Elküldve: 2017. március 24. 19:36     |         |    

Hát beszartok, de Smalling is megsérült  a válogatottnál.

 
Bragon
Elküldve: 2017. március 23. 12:53     |         |    
MU-sBalu: Megnéztem az angolok tengapi kezdőjét. Smalling kezdett csak szerencsére aj átékosaink közül és őt is lecserélték később és beált Rashford, LIngard, SHaw, de az nyilván nem volt nagy idő, Shawnak meg pl. kell a játék, Lingard meg nem lehet fárat, nem játszik sokat. Alapvetően ha nem is teljesen pihenés, de kijöhetünk így a válogatott szünetből úgy, hogy pihentebbek, frissebbek lesznek aj átékosaink. Ez elég fontos lenne, mert az elmúlt hetekben eléggé látszott a kimerültség, fásultság a játékosokon és pl. a legjobb játékot az elmúlt időszakban a Bornemouth ellen hoztuk hazia pályán, meg a Boro ellen a 15-65 perc között eégsz jó volt még a játék és látszott, hogy ezen a két meccsen több volt a lendület, a dinmaika, a sebesség és ez főleg azért lehetett szerintem, mert ezen a keét meccsen volt több olyan játékos ak ezdőben, akik nem játszanak olyan sokat. A szezon utolsó két hónapja meg valami kegyetlen lesz.  

Alapembereink közül szinte mindenki pihenni fog.Ibrának már nincs válogatott,2 meccset kihagyott+még lesz 1 meccs pihenője,Pogba sem ment válogatott meccsre,Herrera szerintem végigpadozza az egészet,max kap 10 percet csereként, Matát nem hívták be,így ő is pihen, Micki mostanában nem játszott sokat, így neki még jól is jöhet a +meccs,középső védőink meg elég sokat voltak forgatva, így ők sem lehetnek túlzottan terheltek,max Rojo játszott mostanában többet,de őt tudjuk pihentetni.Valencia valószínűleg játszik a válogatottban is, de ő meg egy gép, szóval nem tud elfáradni:)

Szóval a legfontosabb játékosok pihennek, kell is a friss csapat ,mert a Poolt leszámítva az összes rangadó még hátravan+az EL-t is jó lenne megnyerni.

 
2012. Május
MU-sBalu
2012. Év Ördöge
Elküldve: 2017. március 23. 11:16     |         |    

Megnéztem az angolok tengapi kezdőjét. Smalling kezdett csak szerencsére aj átékosaink közül és őt is lecserélték később és beált Rashford, LIngard, SHaw, de az nyilván nem volt nagy idő, Shawnak meg pl. kell a játék, Lingard meg nem lehet fárat, nem játszik sokat. Alapvetően ha nem is teljesen pihenés, de kijöhetünk így a válogatott szünetből úgy, hogy pihentebbek, frissebbek lesznek aj átékosaink. Ez elég fontos lenne, mert az elmúlt hetekben eléggé látszott a kimerültség, fásultság a játékosokon és pl. a legjobb játékot az elmúlt időszakban a Bornemouth ellen hoztuk hazia pályán, meg a Boro ellen a 15-65 perc között eégsz jó volt még a játék és látszott, hogy ezen a két meccsen több volt a lendület, a dinmaika, a sebesség és ez főleg azért lehetett szerintem, mert ezen a keét meccsen volt több olyan játékos ak ezdőben, akik nem játszanak olyan sokat. A szezon utolsó két hónapja meg valami kegyetlen lesz.

 

 
Tomii
Elküldve: 2017. március 22. 23:26     |         |    
vargas90: Az tényleg nem sok. Sokakban mégis az a tévképzet él, hogy milyen sokat játszik, meg hogy Mourinho imádja.:D

HA jól láttam, az Everton meccs óta 9 meccsen játszott többet, mint 45 perc. (Ebből 3 bajnoki, 3 FA kupa (ebben benne van a kiesés is, pedig gondolom a Chelsea ellen sem játszott volna többet, ha nincs Herrera kiállítása), illetve 3 EL.)

 
vargas90
Elküldve: 2017. március 22. 21:44     |         |    
Tomii: Az majdnem 9 meccs. Mármint 90 percet számolva. Ezért mondtam, hogy becsapósan hangzik az, hogy 21 meccs lap nélkül, amikor keveset játszott rajtuk.   Nem Fellaini ellen, tény, hogy visszafogta magát, és mostanában voltak jobb teljesítményei. De azért nem árt pontosítani.

Az tényleg nem sok. Sokakban mégis az a tévképzet él, hogy milyen sokat játszik, meg hogy Mourinho imádja.:D

 
Tomii
Elküldve: 2017. március 22. 20:21     |         |    
vargas90: 800 perc.

Az majdnem 9 meccs. Mármint 90 percet számolva. Ezért mondtam, hogy becsapósan hangzik az, hogy 21 meccs lap nélkül, amikor keveset játszott rajtuk.

 

Nem Fellaini ellen, tény, hogy visszafogta magát, és mostanában voltak jobb teljesítményei. De azért nem árt pontosítani.

 
vargas90
Elküldve: 2017. március 22. 19:46     |         |    
Tomii: Annak utánanéztek, hogy a 21 meccsen hány perceket játszott? Mert ezek között bőven van olyan is, amikor időhúzásnak cserélték be.

800 perc.

 
Tomii
Elküldve: 2017. március 22. 19:18     |         |    
Awesome.FM: Valaki itt az oldalon azt írta, hogy Fellaini-ben bármelyik percben benne van a piros lap.. nos: Since the Everton match where he gave away a penalty, Fellaini has not been booked in any of his last 21 matches in all competitions.

Annak utánanéztek, hogy a 21 meccsen hány perceket játszott? Mert ezek között bőven van olyan is, amikor időhúzásnak cserélték be.

 
Awesome.FM
Elküldve: 2017. március 22. 18:22     |         |    

Valaki itt az oldalon azt írta, hogy Fellaini-ben bármelyik percben benne van a piros lap.. nos:

Since the Everton match where he gave away a penalty, Fellaini has not been booked in any of his last 21 matches in all competitions.

 
lusanszkig
Elküldve: 2017. március 22. 16:29     |         |    
vargas90: Á Smallingnak nincs szüksége ilyesmire. Aki védő annak mostanában van helye a csapatban.:D   Amúgy múltkor Jones sérítette le Rooney-t, most Smalling Jones-t. Who's next?

Vajon Ibrat ki vállalja majd be? :DDD

 
Jack Bauer
Elküldve: 2017. március 22. 11:57     |         |    

Egy Rio-féle vezér kell a védelembe, szerintem tökéletes lenne pl Van Dijk a Sotonból. Mellette fel tudna nőni bármelyik CB-nk.

 
beresrobi
Elküldve: 2017. március 22. 06:27     |         |    
vargas90: Á Smallingnak nincs szüksége ilyesmire. Aki védő annak mostanában van helye a csapatban.:D   Amúgy múltkor Jones sérítette le Rooney-t, most Smalling Jones-t. Who's next?

Ezt a logikát követve Smalling helyében kerülném a csapattársakat... :D

Egy sérülés sose jön jól de egy kicsit azért örülök. Nem nagyon szeretném még egyszer azt látni hogy a United egy kieső sz*r csapat(vagy akármelyik csapat ellen) ellen 4 belső védővel játszik... Hiába magyarázta Jose hogy Valencia 1 sorral feljebb játszott nem középpályás volt se Vale se Young. 6-2-2 / 6-3-1... Komolyan szánalmas. Meg is fizettük az árát majdnem. Ilyet nem lehet csinálni. A 3-5 védős rendszert még el el fogadja az ember nem hittem volna hogy conte meg meri húzni Angliában és hogy bejön de sajna bejött neki na de azért a 6 már... Aztán a gólnál látszott is hogy hiába vannak ott annyian ha egyik nagyobb hibát követ el mint a másik. Jones jobb volt Rojoval kettesben mint Baillyval meg Smallingal hárman.

 
vargas90
Elküldve: 2017. március 22. 00:26     |         |    
Tomii: Jó, hát valahogy Smallingnak is helyet kell csinálnia magának.. (persze csak viccelek.)   Erről az jut eszembe, hogy eddig egyetlen egyszer volt "komolyabb" sérülésem, részleges bokaszalagszakadás. Egy bajnoki utolsó perceiben, a saját csapattársam rúgott le. Előfordul az ilyen, na. :D 

Á Smallingnak nincs szüksége ilyesmire. Aki védő annak mostanában van helye a csapatban.:D

 

Amúgy múltkor Jones sérítette le Rooney-t, most Smalling Jones-t. Who's next?

 
Tomii
Elküldve: 2017. március 22. 00:10     |         |    
vargas90: Esélyes, hogy Jones-nak eltört a lábujja.   Ami még viccesebb, hogy pont egy Smallinggal való ütközés után.

Jó, hát valahogy Smallingnak is helyet kell csinálnia magának.. (persze csak viccelek.)

 

Erről az jut eszembe, hogy eddig egyetlen egyszer volt "komolyabb" sérülésem, részleges bokaszalagszakadás. Egy bajnoki utolsó perceiben, a saját csapattársam rúgott le. Előfordul az ilyen, na. :D 

 
   Játékosok, edzők
bobbybinary
  üzenet küldése
Megnyitva: 2011. július 16. 13:16

Játékosok, edzők 

 
1
2
3
...
441
Facebook
Legfrissebb híreink

2017. március 26. 17:24

Fosu-Mensah célja

2017. március 26. 13:13

Lingard hamarosan hosszabbíthat

2017. március 25. 17:12

Herrera: Zlatan egy 'bosszantó géniusz'

2017. március 25. 16:55

Martialt a szurkolók ösztönzik maradásra

Tabellák

Premier League 2016/17

  Csapat M GK P
 
1. Chelsea 27 +37 66
2. Tottenham Hotspur 27 +33 56
3. Manchester City 27 +24 56
4. Liverpool 27 +24 52
5. Arsenal 26 +24 50
6. Manchester United 26 +17 49
7. Everton 27 +14 44
8. West Bromwich Albion 27 +2 40
9. Stoke City 28 -8 36
10. Southampton 26 -2 33
11. West Ham United 27 -10 33
12. Burnley 27 -10 31
13. Watford 27 -14 31
14. Bournemouth 27 -15 27
15. Leicester City 27 -15 27
16. Swansea City 27 -24 27
17. Crystal Palace 27 -11 25
 
18. Middlesbrough 27 -11 22
19. Hull City 27 -29 21
20. Sunderland 27 -26 19
Meccs Center
Manchester United vs
West Bromwich Albion
H Premier League 30. forduló
Old Trafford
2017. április 01. 16:00
beharangozó hamarosan...
H Manchester United vs
Everton
2017. április 04. 21:00
I Sunderland vs
Manchester United
2017. április 09. 14:30
I Anderlecht vs
Manchester United
2017. április 13. 21:05
H Manchester United vs
Chelsea
2017. április 16. 17:00
Middlesbrough vs
Manchester United
1-3 Premier League 28. forduló
Riverside Stadium
2017. március 19. 13:00

Middlesbrough 1-3 Manchester United

A Vörös Ördögök talán a vártnál könnyebben zsebelték be a 3 pontot, ezzel pedig feljöttek az ötödik helyre, előzve az Arsenalt.
1-0 Manchester United vs
FC Rostov
2017. március 16. 21:05
1-0 Chelsea vs
Manchester United
2017. március 13. 20:45
1-1 FC Rostov vs
Manchester United
2017. március 09. 19:00
1-1 Manchester United vs
Bournemouth
2017. március 04. 13:30
Szavazás

korábbi szavazásaink
Csak regisztrált tag szavazhat. Kérlek, lépj be, vagy regisztrálj!
Belépés  Főoldal Regisztráció Elfelejtett jelszó Ajánlom ismerősnek