Főoldal Hírek
Közös meccsnézés Helyszínek   |   Információk   |  
Szurkolói klub Utazás
Enciklopédia Szereplések   |   Gólok
Blog Fórum Fanatics TV PL Tippverseny
ManUtdFanatics Fórum
Fórum főoldal ÁLTALÁNOS TÉMÁK Játékosok, edzők
1
2
3
...
434
Válasz írása csak belépés után lehetséges.
piocacsipesz
Elküldve: 2017. január 21. 15:13     |         |    
Pereira ujabb golt lott a Granadaban. Sajnos azonban kikaptak. Talan o profital a legtobbet a kolcsonjatekosok kozt.
 
2013. Május
damien
Elküldve: 2017. január 17. 18:14     |         |    
tibi94: Alexander Buttner: "Not many can say that he has become champions of England. I can do that. Even Gerrard has not done that." Na jó, ez azért csúnya volt, bár kétségkívül igaz :D

Szinte már el is felejtettem, hogy nálunk játszott, pedig emlékeim szerint egész okés kis csere balhátvéd volt.
Ez pedig ütött :D

 
tibi94
Elküldve: 2017. január 17. 18:05     |         |    
Alexander Buttner: "Not many can say that he has become champions of England. I can do that. Even Gerrard has not done that." Na jó, ez azért csúnya volt, bár kétségkívül igaz :D
 
Tomii
Elküldve: 2017. január 17. 14:47     |         |    
Jack Bauer: Állítólag a klub aktiválta Valencia szerződésében lévő hosszabbítási opciót, így plusz 1 évre marad az ecuadori. Hivatalos megerősítés hamarosan.

Megérkezett: http://www.manutd.com/en/News-And-Features/Football-News/2017/Jan/Manchester-United-extend-Antonio-Valencia-contract-by-one-year.aspx

 
Jack Bauer
Elküldve: 2017. január 17. 14:00     |         |    

Állítólag a klub aktiválta Valencia szerződésében lévő hosszabbítási opciót, így plusz 1 évre marad az ecuadori. Hivatalos megerősítés hamarosan.

 
vargas90
Elküldve: 2017. január 16. 23:45     |         |    
piocacsipesz: Remélem azért pihentetik az ANK-n Baillyt és nem játszik végig minden meccset. Amellett, hogy jó, hogy van egy játékosunk aki egy kontinenstornán jelenik meg nem örülök annak, hogy ott van. Nyilván mert nem vagyok afrikai így ez a kupa nekem kb annyi érdekeltséggel és jelentőséggel bír mint egy lichtensteini szuperkupa. Szeretném, ha egy formában lévő nem agyon játszatott KH-t kapna vissza a csapat. 

Október vége óta összesen 150 perc van a lábában. Szerintem még jót is tesz neki, hogy végre játszhat folyamatosan.

 
vargas90
Elküldve: 2017. január 16. 23:36     |         |    

Van Gaal bejelentette a visszavonulását. Bár az itt töltött 2 éve nem úgy sikerült, ahogy terveztük, vitathatatlanul a korának egyik legnagyobb edzője volt. Kellemes nyugdíjas éveket!

 

Végezetül a kedvenc idézetem tőle: "For me, Liverpool is a fantastic club...because I have won every game against Liverpool."

 
piocacsipesz
Elküldve: 2017. január 16. 23:01     |         |    

Remélem azért pihentetik az ANK-n Baillyt és nem játszik végig minden meccset. Amellett, hogy jó, hogy van egy játékosunk aki egy kontinenstornán jelenik meg nem örülök annak, hogy ott van. Nyilván mert nem vagyok afrikai így ez a kupa nekem kb annyi érdekeltséggel és jelentőséggel bír mint egy lichtensteini szuperkupa. Szeretném, ha egy formában lévő nem agyon játszatott KH-t kapna vissza a csapat. 

 
lusanszkig
Elküldve: 2017. január 16. 18:13     |         |    

 

 

Na mivan fricc? idegesek vagyunk? Nyugodtan fel lehetett volna küldeni a lelátóra.. taktikai falt volt, megkapta a maga sárgáját mindkettő. José nagy forma volt, elcsíptem egy pici mosolyt is, jól szórakozott szerintem a Portugál.. :D

 
vargas90
Elküldve: 2017. január 15. 23:11     |         |    

Mivel ma hosszú idő után kikapott a Real, az európai top 6 bajnokság csapatai közül mi vagyunk a leghosszabb ideje veretlenek. 16 meccs.

 
lusanszkig
Elküldve: 2017. január 13. 08:14     |         |    
Gege: Plusz szerintem ebbe a Pogba-Herrera kettesbe még abszolút beférhet harmadiknak már abban az időszakban is, mikor szoktatják a védekező feladatokhoz. Minden esetre idén a La Ligában elképesztően sokat bizonyított, nem lennék meglepve, ha nyáron több csapattól is érkezne érte komolyabb ajánlat, de remélem, hogy megtartjuk!

José nagyon mondta h számít rá, nem véletlen adta egyből kölcsön, tudta h ha itt marad nem sokat fog játszani ami a fejlődését elég rendesen visszafogta volna, ez az 1 év kölcsön neki nagyon jót fog tenni, aztán reméljük nem reked meg mint Januzaj. Rashford után én benne látok a legtöbbet! 

 
Gege
Elküldve: 2017. január 13. 00:32     |         |    

A Sun szerint elvileg Lingarddal is hosszabbítottunk, 4 évre szól az új szerződése egy év opcioval, ha már úgy is ez a trendi most. Őszintén szólva annyira ennek nem örülök, nála szerintem jobb kiegészítő emberek is szerepelhetnének, gondolok itt főleg pl. Chongra, akit én jövőre pl. Ligakupa és könnyebb FA kupa meccseken nagyon szívesen látnék a csapat közelében. Persze Jessenek nagy szíve van, és általában nagyon hajt, -amivel pl. Depay elé tudott kerülni szerintem- és ezt becsülni is kell benne, mert sokszor jól jön, másrészt viszont 1-1 jobb meccset kivéve nem igazán tartom jó képességű és hasznos játékosnak.

 
2012. Május
MU-sBalu
2012. Év Ördöge
Elküldve: 2017. január 12. 23:36     |         |    
Gege: Plusz szerintem ebbe a Pogba-Herrera kettesbe még abszolút beférhet harmadiknak már abban az időszakban is, mikor szoktatják a védekező feladatokhoz. Minden esetre idén a La Ligában elképesztően sokat bizonyított, nem lennék meglepve, ha nyáron több csapattól is érkezne érte komolyabb ajánlat, de remélem, hogy megtartjuk!

Na igen, alapvetően a Carrick poszthoz nyilván nem lesz elég jó a védekezése valószínűleg, de a Pogba vagy Herrera féle szerepkört én simán el tudom neki képzelni. Fejlődik fizikumban, védekezésben, meg úgy alapból mindenben, akkor simán játszhatna ezen két psozt, szerepkör egyikén.

 
Gege
Elküldve: 2017. január 12. 23:14     |         |    
MU-sBalu: Perreira úgy tudo mostanában sokszor játszik középső középpályást. Mourinho is próbálgatta abban a szerepkörben a felkészülési időszakban. Alapvetően nem Andersonból kell kiindulni. Több játékos vált támadó középpályásból középső középpályássá. Modric is 10-es volt eredetileg, most meg az egyik legjobb középső középpályás, aki jól osztogat mélységből és védekezni is nagoyn jól tud. Schweinsteigert anno először szélsőként játszatták, LVG jött rá, hogy cm-ként kell jtszatni és világklasszis volt azo na poszton. Cazorla támadó kp volt, de Wenger rájött, hogy mélyebben is játszathatja. Anderson nem csak Fergie átnevelése miatt nem lett olyan jó játékos. Mentalitásban sem tűnt az igazinak, ugye látszott rajta, hogy nem igazán vigyázott az evéssel, kifejezetten sérülékeny is volt. Simán lehet, hogy Perrreiránál bejönne a mélyebben játszatás.   

Plusz szerintem ebbe a Pogba-Herrera kettesbe még abszolút beférhet harmadiknak már abban az időszakban is, mikor szoktatják a védekező feladatokhoz. Minden esetre idén a La Ligában elképesztően sokat bizonyított, nem lennék meglepve, ha nyáron több csapattól is érkezne érte komolyabb ajánlat, de remélem, hogy megtartjuk!

 
2012. Május
MU-sBalu
2012. Év Ördöge
Elküldve: 2017. január 12. 22:48     |         |    

Perreira úgy tudo mostanában sokszor játszik középső középpályást. Mourinho is próbálgatta abban a szerepkörben a felkészülési időszakban. Alapvetően nem Andersonból kell kiindulni. Több játékos vált támadó középpályásból középső középpályássá. Modric is 10-es volt eredetileg, most meg az egyik legjobb középső középpályás, aki jól osztogat mélységből és védekezni is nagoyn jól tud. Schweinsteigert anno először szélsőként játszatták, LVG jött rá, hogy cm-ként kell jtszatni és világklasszis volt azo na poszton. Cazorla támadó kp volt, de Wenger rájött, hogy mélyebben is játszathatja. Anderson nem csak Fergie átnevelése miatt nem lett olyan jó játékos. Mentalitásban sem tűnt az igazinak, ugye látszott rajta, hogy nem igazán vigyázott az evéssel, kifejezetten sérülékeny is volt.

Simán lehet, hogy Perrreiránál bejönne a mélyebben játszatás. 

 

 
Gege
Elküldve: 2017. január 12. 22:35     |         |    
BendiMilu: Jó lehetne nekünk Bakayoko? Írták már egy-két cikkben, hogy Ő lenne Jose elsőszámú jeleöltje. Nekem fingom sincs, hogy milyen játékerőt képvisel. 

Kb. kétszer láttam játszani, szóval nem biztos hogy nagyon releváns a véleményem, de egy elég jól küzdő, magabiztos játékosnak tűnik amúgy, aki előrejátékban sem rossz egyáltalán. Kicsit szerintem fizikálisan erősödnie kell, de szerintem megfelelő körülmények között nagyon jó kis playa lehet belőle!

 
piocacsipesz
Elküldve: 2017. január 12. 21:53     |         |    
lusanszkig: bocs lehet rosszul írtam, őt nem Vkp-nak szánnám ebben azu esetben, arra ott lenne 1 akit vezsünk meg Fella aki úgy is marad, meg hát Fonsuh. Pereirat Pogba vagy Herrera csereként tudném elképzelni, picit támadóbb szerepkörű de mégis CM, vkp-nak semmi képp nem "nevelném" én sem.

Még mindig Fosu-Mensah.

 
CsDavid7
Elküldve: 2017. január 12. 18:37     |         |    
lusanszkig: bocs lehet rosszul írtam, őt nem Vkp-nak szánnám ebben azu esetben, arra ott lenne 1 akit vezsünk meg Fella aki úgy is marad, meg hát Fonsuh. Pereirat Pogba vagy Herrera csereként tudném elképzelni, picit támadóbb szerepkörű de mégis CM, vkp-nak semmi képp nem "nevelném" én sem.

Az a baj szerintem hogy még oda sem lenne jó Pereira,ő olyan mint az Miki vagy Mata kb,nem central md,inkább támadó kp vagy szélső. Depay távozásával,talán lenne helye a keretben,aztán hogy kap e lehetőséget majd kiderül. Sok sok kérdésre válasz fogunk kapni szerintem nyáron,ugye benne vagy hogy megy Depay,lehet Rooney is (én legalább is el tudom képzelni,bár nem derogál neki a padozás) Schweinsteiger is,Carrick 36 lesz idén,tehát Mou tuti akar oda majd egy embert.Na és leginkább emlegetett név Griezmann.Ms Balu szokta mondani és valamelyest egyet is értek vel HOVA?Az alap Martial-Ibra-Miki 3as elől nagyon jó,Griezmann cserének luxus lenne,de akkor meg kit veszel ki,Rashford Pereira Lingard és esetleg még Rooney megoldhatja az a szekciót. Bár a franciával több opciónk lenne előre és ugye Ibra is csak egy évre marad márcsak ,bár ki tudja,nem látszik rajta kora,

 
lusanszkig
Elküldve: 2017. január 12. 18:25     |         |    
CsDavid7: Szerintem Pereira "átnevelése" vkp-nak nagyon nem jó ötlet,esélyes hogy kapnánk megint egy Andersont,a brazillal se kellett volna ezt megtennie az öregnek. Pereira a spanyol bajnokság egyik legjobbja a helyzetek kialakításában.Maradjon csak a támadó harmadban,Carrick helyére inkább jöjjön egy Bakayoko.

bocs lehet rosszul írtam, őt nem Vkp-nak szánnám ebben azu esetben, arra ott lenne 1 akit vezsünk meg Fella aki úgy is marad, meg hát Fonsuh. Pereirat Pogba vagy Herrera csereként tudném elképzelni, picit támadóbb szerepkörű de mégis CM, vkp-nak semmi képp nem "nevelném" én sem.

 
BendiMilu
Elküldve: 2017. január 12. 18:24     |         |    
CsDavid7: Szerintem Pereira "átnevelése" vkp-nak nagyon nem jó ötlet,esélyes hogy kapnánk megint egy Andersont,a brazillal se kellett volna ezt megtennie az öregnek. Pereira a spanyol bajnokság egyik legjobbja a helyzetek kialakításában.Maradjon csak a támadó harmadban,Carrick helyére inkább jöjjön egy Bakayoko.

Jó lehetne nekünk Bakayoko? Írták már egy-két cikkben, hogy Ő lenne Jose elsőszámú jeleöltje. Nekem fingom sincs, hogy milyen játékerőt képvisel. 

 
CsDavid7
Elküldve: 2017. január 12. 17:33     |         |    
lusanszkig: Fella gólörömöre nekem nem ezt mutatja :D Maradni fog, ezzel nekem egyébként nincs is bajom ha nem lesz alap Carrick visszavonulása után, ne akarjunk belőle Maticsot csinálni, mert nem az.. Vegyün kszépen egy alap vkp-t Ander és Pogba mögé, jöhet még valami tehetséges fiatal, vagy épp Pereira védekezésére gyrjunk rá, és állítsuk be oda, aztán megvan egy 6-os sor ami elég, plusz Basti ha nem távozik ő is! 

Szerintem Pereira "átnevelése" vkp-nak nagyon nem jó ötlet,esélyes hogy kapnánk megint egy Andersont,a brazillal se kellett volna ezt megtennie az öregnek. Pereira a spanyol bajnokság egyik legjobbja a helyzetek kialakításában.Maradjon csak a támadó harmadban,Carrick helyére inkább jöjjön egy Bakayoko.

 
lusanszkig
Elküldve: 2017. január 12. 16:09     |         |    
piocacsipesz: Szerintem az a taktika, hogy egy kicsit játszatjuk, egy kicsit mutatjuk a külvilágnak ugyan milyen fontos és hasznos játékos is ő? Aztán nyáron pedig megpróbáljuk elpasszolni. 

Fella gólörömöre nekem nem ezt mutatja :D Maradni fog, ezzel nekem egyébként nincs is bajom ha nem lesz alap Carrick visszavonulása után, ne akarjunk belőle Maticsot csinálni, mert nem az.. Vegyün kszépen egy alap vkp-t Ander és Pogba mögé, jöhet még valami tehetséges fiatal, vagy épp Pereira védekezésére gyrjunk rá, és állítsuk be oda, aztán megvan egy 6-os sor ami elég, plusz Basti ha nem távozik ő is! 

 
vargas90
Elküldve: 2017. január 12. 14:05     |         |    

Amúgy Woody imádja ezeket a X+1 éves szerződéseket. Most már kb. minden játékos ilyet kap, előtte meg nem is nagyon volt senkinek.

Valenciának is lejár most nyáron. Természetesen nála is van záradékunk.

 
piocacsipesz
Elküldve: 2017. január 12. 12:33     |         |    
vargas90: Már 2017-et írunk csak mondom. Ha nem hosszabbítunk, akor nyáron lejár a szerződése és ingyen lelép. Így most nyáron utolsó éves szerződése lesz. Szóval vagy távozni fog, vagy kap egy rendes hosszabbítást. 15 milliót simán megér az ilyen West Ham szerű csapatoknak. Ésszerű döntés volt az opció érvényesítése akkor is ha meg akarjuk tartani és akkor is ha nem. Evrát is így adtuk el.

Szerintem az a taktika, hogy egy kicsit játszatjuk, egy kicsit mutatjuk a külvilágnak ugyan milyen fontos és hasznos játékos is ő? Aztán nyáron pedig megpróbáljuk elpasszolni. 

 
vargas90
Elküldve: 2017. január 12. 11:51     |         |    
Jack Bauer: Uramisten, így az se fogja elvinni 1-2 év múlva, aki akarja. Mit látnak benne egyébként? De komolyan? Hányadik edzőt bolondít meg most már? Én értem, hogy a hozzállása és a motiváltsága nagyon jó, hiszen a képességeivel ő is tisztában van - nevezetesen, hogy kurva nagy ajándék neki a Unitedben focizni -, viszont a helyét nem látom a középpályán.
Már 2017-et írunk csak mondom. Ha nem hosszabbítunk, akor nyáron lejár a szerződése és ingyen lelép. Így most nyáron utolsó éves szerződése lesz. Szóval vagy távozni fog, vagy kap egy rendes hosszabbítást. 15 milliót simán megér az ilyen West Ham szerű csapatoknak. Ésszerű döntés volt az opció érvényesítése akkor is ha meg akarjuk tartani és akkor is ha nem. Evrát is így adtuk el.
 
2012. Május
MU-sBalu
2012. Év Ördöge
Elküldve: 2017. január 12. 10:29     |         |    

Én nem is értettem miért reménykednek benne United szurkolók, hogy Fellát Mourinho eladná. Állandóan dicséri őt Mourinho, a szezon elején alapember is volt. LVG is imádta, nyilván Mózes is. Kicsit tényleg érthetetlen, de valahogy kedvelik az edzők. Jó nyilván lenne olyan, aki nem, pl. egy Klopp, egy Guardiola szerintem azonnal kivágnák, ha az ő keretük tagja lenne, de ez edzői filozófia kérdése részben.

Mondom én sem igazán értem, hogy mit látnak Fellában az edzői, de egy részét értem.

Egyrészt, hiába mondják sokan, a fejjátéka jó, szimplán azért, mert 190cm felett van, ha jól emlékszem. LVG-t az első szezonjában kb. az mentette meg, mikor februárban beálltunk 4-1-4-1-re és Fella volt az egyik 8-as ak p-n és arra épült a támadójátékunk részben, hogy Fella az elívelt labdákat lefelejelte, megtartotta. A Spurs ellen és a City ellen akkor gólja is volt.

Pont akkor Mourinho Chelseaje azért is tudott nagyon ügyesen megfogni minket, mert Mourinho látta Fella szerepét és ráállította Zoumat, meg kb. Maticsot is, de főleg az előbbit és így Fella ereje, magassága nem jött ki. Összességében már fejesgólja pár Fellának nálunk. Statokat most nem nézek, de anno volt az a City elleni fejesgólja LVG elslő szezonjában, a másodikban volt a Brugge elleni hazai meccsen egy fejesgólja, a Wolfsburg ellen idegenben is asszem fejjel szerzett gólt, a Pool ellen tavaly az Anfielden gólpasszt adott egy fejessel, hirtelen ezek rémlenek. Tény nem sok, de azért azt érdemes figyelembe venni ennél, hogy a pontrúgásaink Fergie távozása óta borzalmasak. LVG első szezonjában Di Maria rúgta át mindenki felett a szögleteket, beadott szabadrúgásokat, a másodikban Blind, idén meg szitén akárki rúgja, általában rosszul vannak rúgva a szögletek, beadott szabadrúgások.

A másik, amit bírnak az edzők Fellában az elvileg az, hogy az edzői utasításokat, taktikát, nagyon jól végrehajtja. LVG nyilatkozott ilyet, meg mintha talán Giggs és Mourinho is mondtak volna már ilyet.

A 3. dolog az a felépítése a magasság mellett. Ebben nyilván kiemelkedő. Mourinho amúgy is szereti az izomkolosszusokat, középpályán ilyen volt neki Essien, Mikel, Matics, Diarra, elől Drogba, Ibra, védelemben meg elég sok középhátvédje. Tény azt nem értem miért nem látja Mourinho, hogy ezek a korábbi játékosai a nagyon jó felépítés mellett sokkal jobb játéktudással is rendelkeztek, mint Fella, de ezt nem fejtjük meg szerintem, hogy ezt miért nem látja Mourinho.

Még a mentalitás is említhető. Azt szurkolóként is látni szerintem, hogy Fella mindig odateszi magát. Mindig megy, küzd, hajt, még akkor is, ha csak 5 percet kap egy meccsen. A kiegészítő szerepkört is elfogadja, úgy tűnik.

Szóval röviden összefoglalva Fella jó tulajdonságai, erősségei:
Mentalitás
Fizikum
Edzői utasítások jó végrehajtása
Fejjáték
Padozás, kiegészítő emberség viselése

 

 

 
Jack Bauer
Elküldve: 2017. január 12. 06:41     |         |    
vargas90: Érvényesítettük Fella záradékát, 1 évvel meghosszabbítottuk a szerződését 2018-ig.

Uramisten, így az se fogja elvinni 1-2 év múlva, aki akarja. Mit látnak benne egyébként? De komolyan? Hányadik edzőt bolondít meg most már? Én értem, hogy a hozzállása és a motiváltsága nagyon jó, hiszen a képességeivel ő is tisztában van - nevezetesen, hogy kurva nagy ajándék neki a Unitedben focizni -, viszont a helyét nem látom a középpályán.

 
vargas90
Elküldve: 2017. január 12. 02:23     |         |    

Érvényesítettük Fella záradékát, 1 évvel meghosszabbítottuk a szerződését 2018-ig.

 
Carl
Elküldve: 2017. január 07. 18:48     |         |    

Kár hogy levágta a szakállát, nagyon király volt :D Mint egy igazi veterán, most meg újra olyan mint egy kisbaba :D 

 
vargas90
Elküldve: 2017. január 07. 18:03     |         |    

Egy kis Rooney stat:

 
   Játékosok, edzők
bobbybinary
  üzenet küldése
Megnyitva: 2011. július 16. 13:16

Játékosok, edzők 

 
1
2
3
...
434
Facebook
Legfrissebb híreink

2017. január 21. 20:31

Mourinho csalódott a döntetlen miatt

2017. január 21. 20:09

Rooney: Büszke pillanat

2017. január 21. 19:27

Rooney minden idők legeredményesebb United játékosa

2017. január 21. 18:54

Játékosértékelés: Stoke City 1-1 Manchester United

Tabellák

Premier League 2016/17

  Csapat M GK P
 
1. Chelsea 21 +30 52
2. Tottenham Hotspur 21 +29 45
3. Liverpool 21 +25 45
4. Arsenal 21 +26 44
5. Manchester City 21 +15 42
6. Manchester United 21 +12 40
7. Everton 21 +9 33
8. West Bromwich Albion 21 0 29
9. Stoke City 21 -6 27
10. Burnley 21 -8 26
11. Bournemouth 21 -7 25
12. West Ham United 21 -9 25
13. Southampton 21 -7 24
14. Watford 21 -13 23
15. Leicester City 21 -10 21
16. Middlesbrough 21 -5 20
17. Crystal Palace 21 -10 16
 
18. Hull City 21 -25 16
19. Sunderland 21 -20 15
20. Swansea City 21 -26 15
Meccs Center
Hull City vs
Manchester United
I Ligakupa Elődöntő 2. forduló
KC Stadium
2017. január 26. 20:45
beharangozó hamarosan...
H Manchester United vs
Wigan Athletic
2017. január 29. 17:00
H Manchester United vs
Hull City
2017. február 01. 21:00
I Leicester City vs
Manchester United
2017. február 05. 17:00
H Manchester United vs
Watford
2017. február 11. 16:00
Stoke City vs
Manchester United
1-1 Premier League 22. forduló
Britannia Stadium
2017. január 21. 16:00

Stoke City 1-1 Manchester United

A Manchester United temérdek helyzete ellenére csak döntetlent tudott elérni a Stoke City otthonában, Wayne Rooney történelmi góljával a mérkőzés végén mentett pontot a vendégeknek.
1-1 Manchester United vs
Liverpool
2017. január 15. 17:00
2-0 Manchester United vs
Hull City
2017. január 10. 21:00
4-0 Manchester United vs
Reading
2017. január 07. 13:30
0-2 West Ham United vs
Manchester United
2017. január 02. 18:15
Szavazás

korábbi szavazásaink
Csak regisztrált tag szavazhat. Kérlek, lépj be, vagy regisztrálj!
Belépés  Főoldal Regisztráció Elfelejtett jelszó Ajánlom ismerősnek