Főoldal Hírek
Közös meccsnézés Helyszínek   |   Információk   |  
Szurkolói klub Utazás
Enciklopédia Szereplések   |   Gólok
Blog Fórum Fanatics TV PL Tippverseny
ManUtdFanatics Fórum
Fórum főoldal ÁLTALÁNOS TÉMÁK Játékosok, edzők
1
2
3
...
457
Válasz írása csak belépés után lehetséges.
Nugo
Elküldve: 2017. augusztus 22. 10:47     |         |    
 
vargas90
Elküldve: 2017. augusztus 21. 22:06     |         |    

Shaw és Young 60 percet játszott a tarcsiban.

 
junajted
Elküldve: 2017. augusztus 21. 11:49     |         |    

„Melyik térd?

 

http://www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/video-melyik-terd-ibra-felepulese-remekul-halad-2587553

 
lusanszkig
Elküldve: 2017. augusztus 21. 05:12     |         |    
vargas90: Hope you're almost ready to return, @iamzlatanibrahimovic, I'll be right here! 😎👊🏾 Eric Bailly (@ericbailly24) által megosztott bejegyzés, 2017. Aug 20., 10:21 PDT
Istenem, szakadok 😂😂 Nagyon jó látni egyébként hogy ennyire jóba van mindenki mindenkivel, tényleg nem tudnék mondani olyan embert aki kilógna a "csapat haversagbol".
 
vargas90
Elküldve: 2017. augusztus 20. 21:55     |         |    

Hope you're almost ready to return, @iamzlatanibrahimovic, I'll be right here! 😎👊🏾

Eric Bailly (@ericbailly24) által megosztott bejegyzés,

 
CsDavid7
Elküldve: 2017. augusztus 20. 20:03     |         |    

Nem tudom láttátok-e Ibra instáját, de már most olyan dolgokat művel hogy nehéz elképzelni azt hogy "csak" decemberben térjen vissza. Az is biztos hogy nagyon ki lesz pihenve.

 
lusanszkig
Elküldve: 2017. augusztus 20. 19:22     |         |    
Carl: Hát én annyira nem örülök neki. Lukakunak a lehető legtöbbet a pályán kell lenni, szerintem eddig jobb mint Ibra volt, Ibra rengeteg helyzetet kihagyott a góljain kivül, lassabb is, nem olyan jó kontrajátékhoz. Lukaku cseréjének meg bőven jó Rashford, aki igy szintén kevesebbet fog játszani. 

Jó esetben rengeteg meccsünk lesz. Ott a PL ami a legfontosabb idén, de ott az FA, ott a Ligakupa amiből főleg előbbit azért nem lenne rossz megnyerni megint, és akkor még ott a BL ahol azért a csoportkörből való továbbjutás a minimum, utána a kieséses szakaszban meg bármi lehet. 

 

Így nem rossz azért ha van egy Ibra a keretedben. Már csak a tapasztalata és a hozzállása miatt sem. Az egész ember egy önbizalom, ami a többi játékosra is simán átragadhat. Alap ember nem lesz, és ezt ő is tudja de Lukaku cseréjének tökéletes lenne.

Azért azt a belgától se várhatjuk el hogy végigtolja a szezont. Rashford pedig oké hogy ott van, de ő az eddigiek alapján inkább Martiallal lesz harcban mintsem Lukakuval. 

 
2012. Május
MU-sBalu
2012. Év Ördöge
Elküldve: 2017. augusztus 20. 19:12     |         |    

Csak akkor jó Ibra vissszatérése ha keigészítőember lesz. Őt és Carricket úgy kellene használnia Mourinhonak, mint ahgoy Fergie használta Giggst, Scholest az utols ó1-2 évükben, vagy ahgoy tavaly használta ő maga Rooneyt. Ibra egójának tudom ez nehéz szitu lenne, de szokja meg, 36 évesen egy ilyen sérülés után már nem elég alapembernek főleg egy ilyen Lukakuval a keretben. Azért idén durván látszanka a különbségek a Ibra és Lukaku között, ami nyilván a korból jön, Ibrával már tavaly nem tudtunk kontrázni, nem volt semmi letámadásunk, meg túlságosan rá volt építve a táamdójátékunk. Kiegészítőnek meg remek lehet még decembertől-januártól. Ha még bent leszünk a ligakupában ott nyomatni lehet majd, meg az FA kupában eleinte, meg 1-2 bajnokin ha Lukaku pihen. Aztán legjobb esetben ebből kijönne az, hogy Ibra még lő pár gólt nálunk, Lukaku alap csatár marad, de nem lenne túljtászatva és tényleg a legjobb esetben Ibrának meglenne a PL érem is.

 
Carl
Elküldve: 2017. augusztus 20. 19:09     |         |    

Hát én annyira nem örülök neki. Lukakunak a lehető legtöbbet a pályán kell lenni, szerintem eddig jobb mint Ibra volt, Ibra rengeteg helyzetet kihagyott a góljain kivül, lassabb is, nem olyan jó kontrajátékhoz. Lukaku cseréjének meg bőven jó Rashford, aki igy szintén kevesebbet fog játszani. 

 
lusanszkig
Elküldve: 2017. augusztus 20. 19:03     |         |    
vargas90: Zlatan Ibrahimovic will sign a new #mufc contract this week #mulive [andy mitten] Romelu Lukaku will remain Manchester United's main striker.

Így legyen. Cserének kiegészítőnek Ibra még mindig tökéletes lesz. Hiába lesz októberben 36 éves még mindig hozzátud tenni szerintem a csapathoz egy 10-15 gólt akkor pedig már megérte. 

Rashford eddig is úgy néz ki hogy alapból kiszorul a szélre, nem is lenne rossz ott ha újra elkezdené használni az agyát, ebben az esetben pedig elfér Ibra, Lukaku mögött.

 
vargas90
Elküldve: 2017. augusztus 20. 18:17     |         |    

Zlatan Ibrahimovic will sign a new contract this week [andy mitten]

Romelu Lukaku will remain Manchester United's main striker.

 
mbacsi
Elküldve: 2017. augusztus 20. 11:49     |         |    
MU-sBalu: Megnéztem a BBC Match of the day összefoglalóbeli elemzést a tegnapi meccsünk kapcsán. Hibaként emelték ki a csapatunk kapcsán tegnapról, hogy a két szélső védőnk Valencia és Blind nem mentek fel eléggé, mutattak pár szitut, amikor ott volt rengeteg terület a szélen és nem jött Valencia, vagy másik szitunál nem jött Blind. Ez nekem is feltűnt tegnap. Furcsa is volt, mert ha Blind nem is, de Való jobban fel szokott menni máskor. Lehet a Swansea 3/5 védős rendszere, a wignbackjei miatt Mourinho kérte őket, hogy maradjanak hátul? Ezt tudom feltételezni, hogy a wingbackek felfutásaitól tartott és ezért azt kérte, hogy ne menjenek annyira fel. Nyilván Blindnél a sebesség gond is megvan, hogy nem elég gyors ehhez, de a West Ham ellen azért ő is ment fel bőven. Főleg, hogy kiemelték, hogy sok játékosunk mozgott középre, Mata-Lukaku-Rashford több szituban egyszerre voltak középen, amit én amúgy jónak tartok, mert így lenne kinek beadni, csak hát, ha nem futnak fel a szélső védők, akkor meg nincs, aki beadjon.   Itt a link a MOTD-hez ha esetleg valakit érdekel: https://highlightsfootball.com/video/bbc-match-day-week-02-19082017/ https://ok.ru/video/317660072550?fromTime=1631 https://ok.ru/video/317660072550?fromTime=1631  

szerintem ez egyételmű utasítás a manager részéről,azaz Mou kérte tőlük,h ne rohanjanak felfelé,taktikailag ez volt a játékunkba építve...

 
2012. Május
MU-sBalu
2012. Év Ördöge
Elküldve: 2017. augusztus 20. 11:06     |         |    

Megnéztem a BBC Match of the day összefoglalóbeli elemzést a tegnapi meccsünk kapcsán. Hibaként emelték ki a csapatunk kapcsán tegnapról, hogy a két szélső védőnk Valencia és Blind nem mentek fel eléggé, mutattak pár szitut, amikor ott volt rengeteg terület a szélen és nem jött Valencia, vagy másik szitunál nem jött Blind. Ez nekem is feltűnt tegnap. Furcsa is volt, mert ha Blind nem is, de Való jobban fel szokott menni máskor. Lehet a Swansea 3/5 védős rendszere, a wignbackjei miatt Mourinho kérte őket, hogy maradjanak hátul? Ezt tudom feltételezni, hogy a wingbackek felfutásaitól tartott és ezért azt kérte, hogy ne menjenek annyira fel. Nyilván Blindnél a sebesség gond is megvan, hogy nem elég gyors ehhez, de a West Ham ellen azért ő is ment fel bőven. Főleg, hogy kiemelték, hogy sok játékosunk mozgott középre, Mata-Lukaku-Rashford több szituban egyszerre voltak középen, amit én amúgy jónak tartok, mert így lenne kinek beadni, csak hát, ha nem futnak fel a szélső védők, akkor meg nincs, aki beadjon.

 

Itt a link a MOTD-hez ha esetleg valakit érdekel:

https://highlightsfootball.com/video/bbc-match-day-week-02-19082017/

https://ok.ru/video/317660072550?fromTime=1631
https://ok.ru/video/317660072550?fromTime=1631

 

 
junajted
Elküldve: 2017. augusztus 19. 19:03     |         |    

  Mourinho ábrázata csalóka, a portugálnak nincs miért fintorognia, Swansea-MU 0-4 Manchester United equal 110-year record with 4-0 thrashing of Swansea City

 
mbacsi
Elküldve: 2017. augusztus 19. 18:22     |         |    
Awesome.FM: De valljuk be, Mourinho nem így gondolkozna mint te.. egyrészt: Nem Fella kárára állítaná be Ibra-t, hanem valószínűleg Mata/Herrera/Martial kárára, így ők nem játszanánank. + alapból ilyen fel sem vetődne, hisz Ibra nem fogadná el a kiegészítő szerepkört. Ha ő jön, akkor alap kezdő lesz. Ez az amit nagyon nem akarok

amennyiben és ha Ibra jőn a szezon 2. felére tőkéletesen tisztában lesz azzal,h itt 37 évesen már nem lesz alapember egyben nem lesz a kezdő 11 tagja,igazad van Ibra sosem fogadta el azt,h a csapat összeállítása ne vele kezdődjön,amennyiben szerződést kap egyben azt aláírja azt úgy teszi,h tisztában lesz azzal támadóposzton van nála erősebb potenciál a csapatban,nyugodj meg itt Ibra már nem lesz alapember és ezt még ő is tudja egy 37. életévében járó játékosnak.mégha Zlatan Ibrahimovicnak is hívják tisztában kel lennie azzal,h számára bónusz egy top célokat kitűző csapatban játszani és fog is kezdő is lesz,de alapember biztosan nem...

 
lusanszkig
Elküldve: 2017. augusztus 19. 17:57     |         |    
Awesome.FM: De valljuk be, Mourinho nem így gondolkozna mint te.. egyrészt: Nem Fella kárára állítaná be Ibra-t, hanem valószínűleg Mata/Herrera/Martial kárára, így ők nem játszanánank. + alapból ilyen fel sem vetődne, hisz Ibra nem fogadná el a kiegészítő szerepkört. Ha ő jön, akkor alap kezdő lesz. Ez az amit nagyon nem akarok

Mért ne fogandá el? Megmondta José hogy leülnek majd vele beszélni, ha azt mondja nem fogadja el akkor a klub nem feltétlen biztos hogy megfogja neki adni a szerződést. Tényleg elhiszed hogy a méregdárga és eddig baromi jól teljesítő Lukaku majd padra kerül a 37 éves Ibra kedvéért? Bírja MOU tény és való, de ő sem hülye azért.

 

Az meg bőven lehet hogy Ibra belátja hogy alap kezdő nem lesz akkor pedig örömmel adjunk neki szerződést.

 
Awesome.FM
Elküldve: 2017. augusztus 19. 17:11     |         |    
Bragon: 1.Sokat senki sem padozna, mert ha minden jól megy, akkor télen 3x annyi meccsünk lesz mint most. 2.Első félidőben most is ez volt a játék, csak Lukakut próbálták megjátszani. 3.Nyílván nem kellene annyit játszatni, mint tavaly, de azért jobban örülnék ha a 60-70.perc környékén egy Ibra állna be, és nem Fella.Felállt védelem meg megnézném mit kezdene egy Lukaku-Ibra párossal, azért 2 ilyen csatárt lekötni  nem lenne egyszerű feladat senkinek sem.

De valljuk be, Mourinho nem így gondolkozna mint te.. egyrészt: Nem Fella kárára állítaná be Ibra-t, hanem valószínűleg Mata/Herrera/Martial kárára, így ők nem játszanánank. + alapból ilyen fel sem vetődne, hisz Ibra nem fogadná el a kiegészítő szerepkört. Ha ő jön, akkor alap kezdő lesz. Ez az amit nagyon nem akarok

 
junajted
Elküldve: 2017. augusztus 19. 16:40     |         |    

Eric Bailly a kapuba pofozta a labdát (0–1). Az elefántcsontparti bekk profi pályafutása első bajnoki gólját szerezte!Swansea 0-1 Manchester United Eric Bailly

 
Bragon
Elküldve: 2017. augusztus 19. 16:10     |         |    
Awesome.FM: Annyira nem akarom, hogy Ibra visszatérjen hozzánk télen.. 1. Lukaku, Rashford, Martial hármasból 2 egészen biztosen kiszorulna szinte teljesen, mivel Ibra nem viselné el a padozást. 2. Totál megváltozná a játékunk, újra megint mindent csak Ibrara lövöldöznénk, nem lenne lehetőségünk a gyors kontrákra..

1.Sokat senki sem padozna, mert ha minden jól megy, akkor télen 3x annyi meccsünk lesz mint most.

2.Első félidőben most is ez volt a játék, csak Lukakut próbálták megjátszani.

3.Nyílván nem kellene annyit játszatni, mint tavaly, de azért jobban örülnék ha a 60-70.perc környékén egy Ibra állna be, és nem Fella.Felállt védelem meg megnézném mit kezdene egy Lukaku-Ibra párossal, azért 2 ilyen csatárt lekötni  nem lenne egyszerű feladat senkinek sem.

 
2012. Május
MU-sBalu
2012. Év Ördöge
Elküldve: 2017. augusztus 19. 16:09     |         |    
Awesome.FM: Annyira nem akarom, hogy Ibra visszatérjen hozzánk télen.. 1. Lukaku, Rashford, Martial hármasból 2 egészen biztosen kiszorulna szinte teljesen, mivel Ibra nem viselné el a padozást. 2. Totál megváltozná a játékunk, újra megint mindent csak Ibrara lövöldöznénk, nem lenne lehetőségünk a gyors kontrákra..

Most már kezdem én is azt gondolni, hogy csak akkor lenne értelme, ha Ibra elfogadná a kiegészítőember szerepkört, amit nehéz elképzelni. Lukaku cseréje lehetne ő időnként, meg mikor néha pihen  Lukaku jól jönne, résese lehetne remélhetőleg valami trófeának Ibra, lenne még egy "tankcsatárunk" így Lukaku nem lenne túlterhelve, de nem romlana el a játék, már így ha kiegészítőember lenne.

 

 
Awesome.FM
Elküldve: 2017. augusztus 19. 15:52     |         |    

Annyira nem akarom, hogy Ibra visszatérjen hozzánk télen..

1. Lukaku, Rashford, Martial hármasból 2 egészen biztosen kiszorulna szinte teljesen, mivel Ibra nem viselné el a padozást.

2. Totál megváltozná a játékunk, újra megint mindent csak Ibrara lövöldöznénk, nem lenne lehetőségünk a gyors kontrákra..

 
2012. Május
MU-sBalu
2012. Év Ördöge
Elküldve: 2017. augusztus 17. 23:51     |         |    
vargas90: Fergie ki tudta hozni a maxot az ilyen játékosokból. De hidd el nekem az utolsó 2 évében kritikán aluli volt.

Moyes alatt a keret jó része az volt, LVG első évében meg szintén az egész csapatvédekezés borzalmas volt, meg a legtöbb védőnk teljesítménye.

Igen nyilván Fergie fontos volt ebben, ő extra motiváltságot, önbizalmat adott a játékosainak és ezzel ilyen szintű játékosokbóis többet hozott ki. Na meg a remek rotációjával is persze. Így lehettek nála bajnok csapatokban egész sokat játszó játékosok O'shea, Brown, Evans, Gibson, Cleverley, Welbeck stb.

 

 
vargas90
Elküldve: 2017. augusztus 17. 23:45     |         |    
MU-sBalu: Attól, hogy sokat volt itt anyázva attól még nem lesz rossz játékos. Ő eléggé olyan, akit a szurkolók szerintem alulértékelnek. Én sem tartottam persze soha klasszisnak, de ahgoy írtam 11/12-ben elég sok meccsen játszott Ferdinand mellett és jól tolta, 12/13-ban is jól tolta szintén Ferdinand mellett. Meg asszem a 2008/2009-es szezonba nis egész sokat játszott már egész fiatalon. Egy top csapatba 3.-4. számú középhátvédnek teljesen jó vagy egy WBA szintű csapatba alapembernek.  

Fergie ki tudta hozni a maxot az ilyen játékosokból. De hidd el nekem az utolsó 2 évében kritikán aluli volt.

 
2012. Május
MU-sBalu
2012. Év Ördöge
Elküldve: 2017. augusztus 17. 23:35     |         |    
vargas90: LvG alatt többet volt sérült, mint Moyes alatt. És de, annyira rossz volt. Rengeteget volt itt anyázva. Fergie alatt tényleg voltak jó időszakai, főleg mikor volt mellette egy klasszis. A WBA-nál amúgy szépen újraépítette magát. Jót tett neki a váltás.

Attól, hogy sokat volt itt anyázva attól még nem lesz rossz játékos. Ő eléggé olyan, akit a szurkolók szerintem alulértékelnek. Én sem tartottam persze soha klasszisnak, de ahgoy írtam 11/12-ben elég sok meccsen játszott Ferdinand mellett és jól tolta, 12/13-ban is jól tolta szintén Ferdinand mellett. Meg asszem a 2008/2009-es szezonba nis egész sokat játszott már egész fiatalon.

Egy top csapatba 3.-4. számú középhátvédnek teljesen jó vagy egy WBA szintű csapatba alapembernek.

 

 
vargas90
Elküldve: 2017. augusztus 17. 23:26     |         |    
MU-sBalu: Az utolsó 2 évében benne van Moyes éve is, arra meg kell hagyni alig emlékszem és nem nzétem utána akkor mennyit játszott. Összességében viszont szerintme bőven kevésbé volt sérülékeny, mint Jones. Persze sérülékeny volt, de főleg abban nem értettem egyet, hogy annyira rossz lett volna.

LvG alatt többet volt sérült, mint Moyes alatt. És de, annyira rossz volt. Rengeteget volt itt anyázva.

Fergie alatt tényleg voltak jó időszakai, főleg mikor volt mellette egy klasszis.

A WBA-nál amúgy szépen újraépítette magát. Jót tett neki a váltás.

 
2012. Május
MU-sBalu
2012. Év Ördöge
Elküldve: 2017. augusztus 17. 23:18     |         |    
vargas90: Hát pont nem. Az utolsó 2 évében többet volt sérült, mint Jones. Plusz még volt 1 hosszabb eltiltása is köpködés miatt.

Az utolsó 2 évében benne van Moyes éve is, arra meg kell hagyni alig emlékszem és nem nzétem utána akkor mennyit játszott. Összességében viszont szerintme bőven kevésbé volt sérülékeny, mint Jones. Persze sérülékeny volt, de főleg abban nem értettem egyet, hogy annyira rossz lett volna.

 
vargas90
Elküldve: 2017. augusztus 17. 23:10     |         |    
MU-sBalu: Az, hogy sokat volt sérült igaz, de még mindig bőven kevesebbet, mint Jones és Fergie alatt bőven voltak nagyon jó időszakai. A 12/13-as szezonban is elég sokat játszott Ferdinand mellett és bajnokok lettünk. A 11/12-es szezonban is játszott bőven és pontegyenlőséggel lettünk 2.-ok. Azért nem hiába alapemebre a WBA-nak sem és a védelmük alapvetően jó számokat hoz.  

Hát pont nem. Az utolsó 2 évében többet volt sérült, mint Jones. Plusz még volt 1 hosszabb eltiltása is köpködés miatt.

 
2012. Május
MU-sBalu
2012. Év Ördöge
Elküldve: 2017. augusztus 17. 22:04     |         |    
vargas90: Evans állandóan sérült volt és mikor játszott is legtöbbször borzasztó volt. Az ő eladása teljesen jó döntés volt.   Volt itt ő anyázva rendesen. Persze az idő megszépíti a dolgokat. Sok szurkoló az 1 évvel ezelőtti dolgokra sem emlékszik.

Az, hogy sokat volt sérült igaz, de még mindig bőven kevesebbet, mint Jones és Fergie alatt bőven voltak nagyon jó időszakai. A 12/13-as szezonban is elég sokat játszott Ferdinand mellett és bajnokok lettünk. A 11/12-es szezonban is játszott bőven és pontegyenlőséggel lettünk 2.-ok. Azért nem hiába alapemebre a WBA-nak sem és a védelmük alapvetően jó számokat hoz.

 

 
vargas90
Elküldve: 2017. augusztus 17. 18:43     |         |    

Ibra 10. lett az UEFA Év Játékosa díjon.

 

The players who make up the rest of the top ten are:
4: Luka Modrić (Croatia, Real Madrid)
5: Toni Kroos (Germany, Real Madrid)
6: Paulo Dybala (Argentina, Juventus)
7: Sergio Ramos (Spain, Real Madrid)
8: Kylian Mbappé (France, Monaco)
9: Robert Lewandowski (Poland, Bayern München)
10: Zlatan Ibrahimović (Sweden, Manchester United)

 

A győztes Ronaldo, Messi és Buffon közül kerül ki augusztus 24-én.

 

Új kategória az Európa-liga Év Játékosa díj. Itt biztos a MU-s győzelem. Ibra, Miki és Pogba a jelöltek.

 

Gondolom Ibra behúzza, ha már felkerült a másik listára is. 11 meccsen 5 gól, 4 gólpassz.

 

A top 10-ben 2 tovább MU játékos:

4 Alexandre Lacazette (Lyon, now Arsenal) – 70 points
5 Kasper Dolberg (Ajax) – 40 points
6 Marcus Rashford (Manchester United) – 37 points
7 Davy Klaasen (Ajax, now Everton), Ander Herrera (Manchester United) – 33
9 Bertrand Traoré (Ajax, now Lyon) – 28 points
10 Edin Džeko (Roma) – 23 points

 
vargas90
Elküldve: 2017. augusztus 17. 17:39     |         |    

Evans állandóan sérült volt és mikor játszott is legtöbbször borzasztó volt. Az ő eladása teljesen jó döntés volt.

 

Volt itt ő anyázva rendesen. Persze az idő megszépíti a dolgokat. Sok szurkoló az 1 évvel ezelőtti dolgokra sem emlékszik.

 
   Játékosok, edzők
bobbybinary
  üzenet küldése
Megnyitva: 2011. július 16. 13:16

Játékosok, edzők 

 
1
2
3
...
457
Facebook
Legfrissebb híreink

2017. augusztus 22. 09:40

Mata blogja: Ez csak a kezdet, de milyen jó!

2017. augusztus 21. 21:22

Átigazolás Center - az utolsó roham

2017. augusztus 21. 19:12

Shaw és Young a tartalékoknál játszhat

2017. augusztus 21. 17:49

Martial: Pogba a világ legjobbja lehet

Tabellák

Premier League 2017/18

  Csapat M GK P
 
1. Manchester United 1 +4 3
2. Huddersfield Town 1 +3 3
3. Manchester City 1 +2 3
4. Tottenham Hotspur 1 +2 3
5. Arsenal 1 +1 3
6. Burnley 1 +1 3
7. Everton 1 +1 3
8. West Bromwich Albion 1 +1 3
9. Watford 1 0 1
10. Liverpool 1 0 1
11. Southampton 1 0 1
12. Swansea City 1 0 1
13. Leicester City 1 -1 0
14. Chelsea 1 -1 0
15. Bournemouth 1 -1 0
16. Stoke City 1 -1 0
17. Brighton and Hove Albion 1 -2 0
 
18. Newcastle United 1 -2 0
19. Crystal Palace 1 -3 0
20. West Ham United 1 -4 0
Meccs Center
Manchester United vs
Leicester City
H Premier League 3. forduló
Old Trafford
2017. augusztus 26. 18:30
beharangozó hamarosan...
Swansea City vs
Manchester United
0-4 Premier League 2. forduló
Liberty Stadium
2017. augusztus 19. 13:30

Swansea City 0-4 Manchester United

Nehezen indult, nagyon nehezen folytatódott, de könnyű vége lett a Hattyúk elleni összecsapásnak.
4-0 Manchester United vs
West Ham United
2017. augusztus 13. 17:00
2-1 Real Madrid vs
Manchester United
2017. augusztus 08. 20:45
1-2 Sampdoria vs
Manchester United
2017. augusztus 02. 20:45
0-3 Valerenga vs
Manchester United
2017. július 30. 19:00
Szavazás

korábbi szavazásaink
Csak regisztrált tag szavazhat. Kérlek, lépj be, vagy regisztrálj!
Belépés  Főoldal Regisztráció Elfelejtett jelszó Ajánlom ismerősnek